Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/10/20 in all areas

 1. Hils på Mars alle sammen ? hentet han på lørdag! Her har dagene vært aktive og morsomme, bortsett fra idag når jeg ristet brød og røykvarsleren gikk av. Da var det noen timer med noen steg tilbake, men vi er tilbake der vi slapp nå ?
  7 points
 2. Totalt off topic, men som tidligere Airedale eier, så synes jeg du skal lage en egen tråd om hunden(e) dine ? ? Jeg elsker rasen ? Og det er jo aldri feil å vise andre hvor fantastisk de er ? ?
  3 points
 3. Kjært barn har mange navn, her er noen kallenavn for Atlas som går igjen: klovn, patlas, little shit, gullet, bolla. Han er blitt 10 mndr gammel og begynner å sette seg mer og mer i kroppen! 22 kg og 54 cm høy. Inni hodet derimot så føles det ut som det enten er helt tomt eller fylt med så mye hormoner og tanker at det ikke er plass til mer? Han er skikkelig kul når han er på og faktisk konsentrerer seg, men jeg forstår jo at det akkurat nå er andre ting han heller vil. Jeg får også jobbe med tålmodigheten min! Sånn treningsmessig går det opp og ned, men vi er godt i gang med ulike øve
  2 points
 4. Valpene er nå 5 uker, og vi skal besøke dem om ei uke. Da kan vi vel kanskje også se hvilken valp som skal til oss! Heldigvis har vi oppdretter ganske nært denne gangen, så det er mulighet til å se dem når de er 6 uker. Gleder oss sånn til å få valp! Mine to andre er nå 8 og 12 år, og de er enda i fin form. De er supre hunder, og de gir meg glede hver dag! De blir flotte rollemodeller og gode voksne for valpen.
  2 points
 5. Hos oss går alle sammen (vi har 3 hannhunder).
  1 point
 6. Da må du begynne med enklere steg, som å ta frem selen og la den ligge på gulvet i "gode situasjoner" som foringstid, lek og kos slik at han forbinder noe positivt med den før du kan begynne å trene på selve håndteringen? Men det kan godt hende det er mye lettere å starte med dette med ny sele, enn å prøve å venne ham til selen han allerede hater! Så prøv gjerne X2-selen, men legg den ved siden av matskåla eller lek morsomme leker ved siden av den når dere kommer hjem med den?
  1 point
 7. Jeg har to glatthårshunder. Jeg kan ikke huske sist de dusjet, men jeg husker at en av gangene var da gårdshunden rullet seg i kubæsj i 2012. Han har dusjet en gang etter det også, tror jeg. Det sitter LANGT inne å vurdere pelsraser. Jeg har ikke mye erfaring med engelsk springer, men har noen i familien. De er ikke de verste, og man kan holde pelsfaner på ben og hale ganske kort så de ikke drar med seg altfor mye, men noe vann og sand blir det nok. Blåser vil jeg tro er overflødig.
  1 point
 8. Jeg har en korthåret og en med halvlang rufse-pels. Regner med at alle hunder jeg kommer til å kjøpe heretter kommer til å være kortpelset! For selv om rufsedyret i følge rasestanderen har en lettstelt pels som gjør seg selv, så merkes det godt at han kom inn i huset. Det tar lengre tid for han å tørke en hun kortpelsete. Så når de to har vært ute og blitt våt og skitten, så tørker kortpelsete på vei hjem og all dritten faller av. Rufsedyret tar alt med seg inn ? Han må skylles mye oftere enn den med kortpels, og må tørkes oftere/mere. Støvsugeren går mye oftere. Etter å ha hatt en glattp
  1 point
 9. Jeg har hatt to presa hannhunder, og ja, det er en del markering. Og han ene var godt over gjennomsnittet opptatt av tisper. Men det har aldri vært noe overdreven vask eller problemer med snoppen, eller våte drømmer. ? Og kjønnsdriften har sjeldent gått utover trening, det er kun om det har vært løpetids tispe på banen før oss. Tispene derimot.. hun første jeg hadde, presa, var «pre-menstruell» i flere uker før løpetiden. Asså, helt tullete. Jeg hadde problemer med passeringer av andre hunder generelt. Vi trente masse, det ble mye bedre, så nærmet løpetiden seg og det var tilbake til sta
  1 point
 10. Det er ganske praktisk med hunder som kan hoppe opp i armene om den skal bæres, da slipper de også ubehaget ved å løftes opp ? For en liten valp må man nok begynne med noe litt enklere, men man kan kanskje lære den å hoppe på fanget om man setter seg på huk eller bare å gå til en posisjon der den enkelt kan løftes (nesten som "på plass")? Vet noen gir beskjed til hunden hver gang den skal løftes også, mulig det har noe for seg men har ikke prøvd selv.
  1 point
 11. De fleste jeg kjenner som driver med hund foretrekker hannhunder. Jeg liker hannhunder best selv. Hater løpetiden og at mange tisper blir så påvirket og «ustabile» i humøret pga det.. ? Hannhunder bruker kanskje lengre tid på å modnes, men min oppfatning er at dem er mer gjevne i temperamentet hele tiden når dem først er voksene.
  1 point
 12. Endelig er Stella hjemme❤️
  1 point
 13. Klarer ikke å se at flat på noen som helst objektiv måte skal være mindre «spennende» enn en AH, og har vansker med å se at man kan tenke slik på mer subjektivt grunnlag heller - i motsetning til (når det gjelder det subjektive) om det var snakk om noe mer «eksotisk» som malamute, sibirsk husky eller noe slikt. Men det blir jo bare personlig synsing fra min side. Flat er glade, aktive hunder - akkurat som de fleste AH jeg har møtt har vært. Noen synes de er for glade og for aktive. Du får ikke en eneste kjedelig dag med en slik ... Hadde aldri stolt på en vorsteh løs på tur, og de er en
  1 point
 14. Ikkje dumt, det - tom mjølkekartong med nokre hòl i og tørrfòr oppi var også super aktivitetsleike her ein periode ??
  1 point
 15. Da min var valp ville han ikke ha noen av de flotte, dyre hundelekene jeg hadde kjøpt til han. Håndklær, sokker og andre tøyfiller med knute på derimot, det var tingen! ? Spar penga, vent til dere ser hva valpen liker best.
  1 point
 16. Jeg hadde valpen i sengen i 1-2 mnd til hun ble mer selvstendig og følte seg trygg. Det er mye lettere å følge opp valper når de er i sengen for man våkner med en gang de våkner. Etter de månedene har hun fått ligge i seng ved siden av min seng og det gjør hun fortsatt i dag. Når kjæresten er borte får hun komme opp i sengen igjen da!
  1 point
 17. Alle mine valper har sovet i senga . Hvor lenge har variert, noen i noen dager, noen i noen måneder, den eldste hjemme nå i 10 år og sover i senga enda. Er vel 3 eller 4 som sover i senga nå, resten på gulvet rundt omkring. Blir en syk og må ut i løpet av natta, merker jeg at de blir urolige og våkner av det. Hvis det tar litt tid, klapper den eldste meg på kinnet til jeg våkner ? Aldri opplevd at de har ramla ut av senga eller gjort fra seg. Alle sover til jeg våkner og så er det ut å gjøre fra seg. Helt uproblematisk.
  1 point
 18. Torvald sov i senga mi. Den eneste ulempa med det, var at jeg sov litt dårlig, fordi jeg var nervøs for at han skulle klatre over meg og falle ut av senga på den sida som ikke stod mot veggen. Det skjedde ikke, han sov natta gjennom på "sin side", på et teppe han fikk med fra oppdretter. Jeg valgte å ha han i senga for å gi han trygghet, han var vandt til å sove tett i tett med søsknene sine, og jeg ville at han skulle få lov til å være nær. Dessuten var det lett å merke hvis han var våken og ville ut. Han sover fremdeles i min seng, og jeg syns det er helt uproblematisk og ikke minst koselig,
  1 point
 19. Min oppfatning er at det er mye vanskeligere å komme i kontakt med oppdrettere nå i koronatiden. Når jeg har kontaktet oppdrettere tidligere har jeg stort sett opplevd å få svar fra alle. Jeg sendte for et par måneder siden mailer til omtrent seks oppdrettere jeg anså som aktuelle og fikk svar fra to og begge oppga at grunnen til at de svarte meg er fordi jeg kjenner hunder som kommer fra oppdretteren. De har rett og slett så stor pågang at de ikke rekker å svare alle og de jeg fikk svar av sa at de i denne perioden utelukkende solgte valper til folk de hadde solgt til før, eller noen ti
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...