Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Gaffunger (SBT) våren 2019

Recommended Posts

Gaffa (Blondietales Ladybug) begynte å løpe i dag så om et par uker skal vi ta oss en liten Karlstadtur for å trene spor og en date med Kurri. Jeg forventer eksepsjonelt fotogene, lettbelønnede hunder som vil være med på det meste.  Gleder meg veldig mye til å få ha gaffunger i hus, men kanskje enda mer til å jobbe for å skape en aktiv "kennelfamilie" med felles treninger og inspirasjon.

Innavlsgrad: 0,8%
HD/AD-index: 109/107 (fra SKKs avlsdata siden begges røntgenresultater er registrert der, Gaffas første kull var i Sverige)

Gaffungene fra hennes første kull er nå helse- og mentaltestet og flertallet har vært ute på konkurransebanene i blant annet lydighet og nosework med gode resultater. Jeg har derfor valgt å ta et kull på henne her hjemme også. Oversikt over det første kullet finnes her: http://blondietales.se/kullar/kamikazepiloterna/ 

Gaffa er morsom og sosial, har høy fart og entusiasme, men kan samtidig slappe godt av inne. Hun har startet i rally klasse 3, lydighet klasse 2 og har godkjent LGT-1 i nosework, men det hun liker aller best er sporet. Gjennomført både MH (med 1 på skudd) og BPH, film på MH finnes her: https://www.youtube.com/watch?v=xt_FUowfC9E
Gaffa går i en alder av 4,5 år fremdeles godt overens med andre hunder av begge kjønn. Jeg liker godt at Kurri er meritert i lydighet og en godt voksen herremann som vi tror vil komplimentere Gaffa bra. Terese beskriver ham som “en väldigt enkel o okomplicerad hane. En drömhund att både träna o leva med.” Vi håper på glade, omgjengelige staffer med futt.

Det blir parring om et par uker og blir det valpiser regner jeg med de kommer rundt 17.mai-helga. 

 

 

Parringsannonse5webs.jpg

IMG_3839.JPG

  • Like 17

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lykke til, både ser ut og høres ut som to flotte individer :) Hadde jeg vært i en annen livssituasjon hadde dette vært en interessant kombinasjon. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så fine de var begge to :D Spennende å følge med. Håper du oppdaterer her masse. Lykke til med kullet!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åååh så gøy! Går og venter på valpefødsel for tiden selv så denne blir morsom å følge 😍 Det er jo så kort men likevel føles det som en eeeevighet! Gaffa var helt vanvittig søt!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Tusen takk! :)

Nå har jeg vært i kontakt med ulike klinikker i området og fått time hos noen som har inne herpesvaksine mandag neste uke. Det kjennes tryggest å ta dem (en nå tidlig i løpet, en 1-2 uker før fødsel). Humla, mammaen til Gaffa, fikk ikke herpesvaksine ved 1 av 3 kull og i det kullet mistet de flesteparten av valpene. Det er jo født tusenvis av friske kull uten vaksiner, men hun fikk vaksine på forrige kull og det kjennes tryggest å ta det nå også. 

Gaffa selv sier at valper er greit, men at selve løpetiden kan vi godt droppe. Hun får nemlig ikke sove i senga mens hun blør... 💔

IMG_20160916_183633.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, det blir så bra. Har virkelig så sansen for det forrige kullet så forhåpentligvis blir det minst like bra denne gangen. ❤️ 

Nå har jeg vært inne hos FCI og tittet og nå ligger kennelnavnet jeg har søkt om inne, så forhååååpentligvis så går det i orden. Har lyst til å handle inn Alle Tingene, men må forsøke å holde meg i nakkeskinnet. Løpetid og valper er jo to ulike ting... Må iaf vente til hun er konstatert drektig før jeg anskaffer det meste av større ting. (Men jeg vil ikke vente!)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I helga var Gaffa på date! ❤️ Kurri er en trivelig fyr som kom inn i min bil der det var ei høyløpsk tispe, to fremmede hannhunder (hvorav Terex bjeffet som en idjit) og han bare "Hei, hei!". Jeg presterte å glemme både å lade kameraet i tide + å ta med minnekort, så det ble ingen bilder på lørdagen (da var vi ute og bildepotensialet var bedre enn inne på hundebarnehage i en gammel sofa der vi var på søndagen). Nå blir det noen ukers venting. Har ikke helt bestemt meg, men tipper det blir ultralyd. Tålmodighet er ikke min greie... 

IMG_7094.JPG

 

IMG_7100.JPG

IMG_7085.JPG

Edited by Wrigglebutts
  • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så fine da :wub: Masse lykke til :) 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takker og bukker! Dessverre var det tomt denne gangen :(  Hun ble parret på dag 13 og 14 sist, men da var hun ikke så interessert på dag 13 derfor tok vi 14 og 15 denne gangen, men det ble nok fremdeles litt tidlig... Vi prøver igjen! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×