Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Vår første (og forsinket) EFIT

Recommended Posts

Gårsdagen var så hektisk at jeg helt glemte EFIT som jeg egentlig var så bestemt på å gjøre, så da tok vi det i dag i stedet. Egentlig en veldig kjedelig dag, men det viser vel egentlig hvordan hverdagen er da - sånn bortsett fra at jeg ikke hade skole i dag :ahappy:

10:30 starter dagen og som vanlig våknet jeg med et pelsdyr i sengen (som gjerne ville sove enda litt lenger)

2reo03s.jpg

11:00 bestemte jeg meg for å gå morgenturen og utforske stiene i nærheten av universitetet, og tilfeldigvis møtte vi roomien min som vi da slo følge med hjem.

jr3341.jpg

12:00 Vel hjemme benket vi oss foran TVen med Frustrerte fruer og spiste frokost både vi og bikkja

2n9cmrb.jpg

13:00 sitter jeg på pcen, oppdaterer blogg, leser hundesonen og melder oss inn i hundeklubb her i Kristiansand :ahappy:

2hqgmm0.jpg

14:00 har jeg gjort meg ferdig med å prokrastinere og har rukket å rydde kjøkkenet, tatt ut søppel og vasket

xpmv88.jpg

15:00 prøver jeg å være skoleflink

2m65urq.jpg

16:00 er vi ute på tur, og vi har satt oss ved en trapp rett ved både bilvei og sykkelsti for å trene litt på å ikke stresse så (bygdelivet har ikke gjort Kenzie helt rusta for dette, haha)vzepe9.jpg

17:00 er vi hjemme igjen og jeg var kjempesulten fordi lunsj ble glemt bort, derfor ble middagen noe så fancy som spaghetti og kjøttdeig (og farlige mengder ketchup). Denne gangen med Catfish på skjermen.

16tapy.jpg

18:00 har vi rukket å dra til Pizzabakeren på hjørnet og kjøpe verdens beste Ben & Jerry's is - Blondie Brownie Core, og gjett hvem som blei skuffa når core'n var totalt ikke-eksisterende?! Den mangla rett og slett...

4lw1s.jpg

19:00 kom eldstejenta til de vi leier av på døra og lurte på om vi skulle gå tur med hunden, så da gjorde vi det. I samme sekund som vi gikk ut begynte det å pøse ned, så turen ble en ganske så kort tissetur.

de65a0.jpg

20:30 satt vi klar foran TVen for å få med oss "Et hundeshow", med vi mener jeg både meg, roomie og en søkkvåt hund som ikke kjenner til begrepet personal space..

25gf0gk.jpg

2qao36c.jpg

22:00 prøver jeg å finne ut når jeg må møte opp på skolen i morgen, og multitasker samtidig med å skrive dette innlegget.

2jfhrp5.jpg

23:00 tar vi kvelden (eller flytter oss hvertfall fra sofaen til senga :lol:) og Kenzie insisterer på å ta med beinet i senga..

2empfnn.jpg

Ehh ja, det var da vår veldig lite spennende dag :P

 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fine Kenzie :wub:

Gøy å se bilder fra det nye studentlivet ditt :) Hvordan går det med deg og Kenzie på nytt sted og sånt?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Hun har blitt skikkelig pen

Jaa, ikke sant? :wub:

Så ut som en koselig dag. :ahappy: Kenzie er så vakker, digger "buksa" hennes!

Var veldig koselig! Hehe ja, den er ganske kul :) Mange som kommenterer den!

Fine Kenzie :wub:

Gøy å se bilder fra det nye studentlivet ditt :) Hvordan går det med deg og Kenzie på nytt sted og sånt?

Takk! Det går veldig fint, vi stortrives begge to! Har faktisk aldri hatt det bedre :D Vi har endel å trene på når det kommer til å takle mye trafikk og spesielt sykler bedre enda, da. Og et er jo ikke så sjokkerende med tanke på at hun er vandt til å bo midt i skogen, i ei bygd med 150 mennesker :P Men jeg er overrasket over hvor fort hun lærer!

Åh, lenge siden jeg har sett hun. Så stor og fin hun er blitt! :D Ser ut som du har hatt en fin dag :ahappy:

Tusen takk, hun har virkelig vokst inn i kroppen sin nå, ja - ikke så skranglete lenger :)

Så vakker Kenzie er :wub:

Takk, hun er verdens søteste :wub:

Så fin leilighet dere har! Og enig med de andre, Kenzie er dritsøt! :wub:

Tusen takk! Vi elsker leiligheten vår, så sentral og kjempekoselig. Og veldig lys til å være kjellerleilighet :ahappy:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.



 • Nye innlegg

  • Mye "sprekker" i bakre pote bak. Hva kan det være?
  • Min hund jaget biler, syklister og joggere da hun var liten på grunn av frykt (men bet aldri). Fikk kontroll på dette ved at hun måtte sitte hver gang det kom noe hun kunne reagere på. I starten måtte hun mates med godbiter, og så begynte hun å sette seg bare hun så noen nærme seg. Nå er hun 3 år og bryr seg sjelden om sånt 🙂 Men det kan være noe annet som trigger din hund så lurt å få hjelp av en hundetrener. Og frem til dere har løst det så bør dere gå mellom han og andre mennesker i passeringer, med så god avstand som mulig. 
  • Minien, en (omplassert) terrier prøvde seg på den der også et par ganger. Jeg ble ganske overrasket,  så jeg sa bare: Ok, ikke noe problem, da dropper vi tur i dag, Nå går vi hjem.Og sånn ble det, rett hjem med kort bånd.  Det var tydeligvis ikke reaksjonen han ønsket seg, så han sluttet tvert
  • Nå er det jo båndtvang, så hvis du overholder reglene og passer litt på burde det ikke være noe problem å forhindre at hunden biter fremmede? Jeg tenker heller ikke at det er noe grunnlag for avliving ennå. Men nå har det han bitt fremmede to ganger, så jeg tenker at du burde ta det på alvor. Det er jo ditt ansvar å sørge for at han ikke kommer nært nok til å bite tilfeldige turgåere
  • Personlig synes jeg det er altfor tidlig å snakke om avliving. Ved å være enda mer forsiktig kombinert med at dette jo ikke er snakk om en hund som har skadet noen (om ikke joggeren ble skadet da?) og heller ikke har skadepotensial som en rottweiler så har dere tid til å finne ut av dette, tenker jeg. Det er dessuten fremdeles en ung hund som ikke er helt moden. Det første er vel å finne ut hva det egentlig dreier seg om. Siden du ser såpass alvorlig på dette at tanken om avliving har slått deg, så tror jeg det beste du kan gjøre er å ta kontakt med en hundetrener som kan hjelpe dere. Evt erfarne folk i en lokal hundeklubb. En eller annen form for sladretrening kan kanskje være en plass å starte.
 • Nylig opprettede emner

×