Jump to content
Hundesonen.no

Simiras bil- og bursdags-EFIT

Recommended Posts

Jeg våknet merkelig nok klokken 8, og fikk ikke sove mer. Men fikk ikke stå opp før jeg fikk dagens første bursdagsgave. Yogabukser med terninger på (jeg spiller rollespill), t-shirt med Marie Curie, og et års forbruk av undertøy fra Victoria's Secret (sånn ca).

DSC_0073.jpg

En liten time senere spiste jeg frokost mens jeg surfet på finn-annonser på biler. Neste punkt på dagens gjøreliste var nemlig å prøvekjøre en Peugot 807 og kjenne litt på den. Det tok meg ca 10 minutter å avskrive den som alternativ.

DSC_0072.jpg

En kjapp tur hjemom for lunsj, før vi kjørte til Rudsletta for å prøve bil nr 2. Etter litt om og men og vurdering av innbyttebil og penger og slikt så kjørte jeg og gubben hver vår bil hjem. Dvs, jeg kjørte innom Biltema for å kjøpe setetrekk og gummimatte til bagasjerommet, og tok bilde av nybilen på parkeringsplassen før jeg kjørte videre.

DSC_0074.jpg

På vei ut kom jeg på at vi hadde glemt at vi skulle handle. Kjapp telefon til gubben, og så møttes vi en kø-tur senere på Coop.

De er så kjekke med shop-express, og når vi handler for mye så får vi en gratis premie! I dag ble det gale gårdsdyr, det er inmari godt, og ikke for stor pose til at man får dårlig samvittighet for å velge snop i stedet for vaskemiddel som premie. :)

DSC_0080.jpg

Så var det bare å skyndte seg hjem, sent ute allerede, og kom hjem ca 10 minutter etter at middagsgjesten var ventet. Heldigvis var hun også forsinket. Bursdagsbarnet er veldig glad i quesadillas, og mannen veldig flink til å lage! :D

DSC_0082.jpg

Så kom min aller skjønneste nevø på 6 uker for å spise kake. Foreldrene, ihvertfall. Han var bare med og var søt.

DSC_0087.jpg

Etter at gjestene hadde gått var det å finne ut hvordan vi best skal innrede denne bilen da. Ihvertfall ingen tvil om hvorvidt det er plass til begge hundeburene her!

DSC_0091.jpg

Hundene er litt slitne etter mye som har skjedd de siste dagene og i dag, så de tok kvelden.

DSC_0089.jpg

DSC_0088.jpg

Og etter en runde på forum og sånt så er det kvelden for meg også. Natta!

DSC_0093.jpg

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Dobbelt takk alle sammen! :) @ Kanskje det var derfor magefølelsen var på plass, jeg hadde jo en slik bil på lån i påska. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobbelt takk alle sammen! :) @ Kanskje det var derfor magefølelsen var på plass, jeg hadde jo en slik bil på lån i påska. ;)

Hehe, får håpe du blir fornøyd hvertfall :) Jeg er hvertfall veldig fornøyd, og min er jo noen år eldre.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gratulerer med dagen, og med ny bil! Så ut som en hyggelig bursdag (og jeg ble sulten av å se quesedillaene).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Håper da ikke det! Blåfargen er en genfeil assosiert med en rekke helseproblemer. Legg dette til alle andre helseproblemer rasen har. Fargen er heller ikke i følge rasestandarden. Nå har ikke akkurat oppdrettere av fransk bulldog satt helse i forsetet, de har påført en rekke hunder masse lidelse, så det er sikkert noen som tar det enda et knepp videre. Jeg ville aldri handlet hund hos noen slike. 
  • Jeg tenker at kastrerte hanner ikke vil bli like maskuline som de kunne blitt siden testosteron bidrar til å utvikle og opprettholde kjønnskarakteristikk. Lave testosteron-verdier vil generelt være mindre gunstig for kjønnspreg. Venter man til hunden er i puberteten får hunden utvikle mer kjønnspreg enn hvis man kastrerer en valp, men den vil aldri bli så maskulin som den kunne blitt om den hadde fått være intakt. Samtidig er det en genetisk faktor i hvor bred og muskuløs en hann kan bli. Brødre er ikke identiske genetisk, å se på en inntakt bror er ikke nødvendigvis noe godt mål på hvor maskulin den kastrerte broren kunne blitt. En bror kan ha anlegg for å bli mer maskulin enn en annen bror, hvor like brødrene blir i masse og kjønnspreg avhenger mye av hvor genetisk homogene de er på dette punktet. For å svare helt konkret: ønsker man en maskulin hanne med godt kjønnspreg, behold den inntakt så lenge som mulig. Jeg ser på min hanne at det har skjedd store endringer fra han var 2 år og til han nådde sitt fulle potensial i en alder av kanskje 7 år.
  • Heldig vis , de vet jo ingenting når de er så små  Ikke kan de være med på noe særlig heller , godt de gror
  • Nå har jeg og Nico akkurat hatt besøk av noen fine folk som gjerne vil ha han på prøvetid. Jeg har absolutt ingen dårlige følelser eller tvil på noen som helst måte, og det hadde viast ikke de heller. Så i høstferien skal Nico på prøvetid hos disse folkene, så de får testet litt mer enn besøk og en liten tur i kjente omgivelser Jeg tror Nico kommer til å få det skikkelig fint, og da er det veldig mye lettere for meg også 
 • Nylig opprettede emner

×