Gå til innhold
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  317
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av AnkiogBonita

 1. Akkurat nå, september 2018

  For en spennende lagfinale i sprang. Omhopping mellom USA og Sverige
 2. Hvor mye og hva slags tur/aktivitet burde hunder få?

  Kommer veldig ann på formen til gamlemor på 15 år hvordan dagene blir. Hun er i stort sett god form så vi har hovedtur på 1 -2 timer i forholdsvis rolig tempo. Ellers får hun en halvtime på morgenturen, før jeg drar bort og kveldstur med hundevennene sine. Er greit å vite at hun får tømt seg godt
 3. Førstegangshund til familie med katt?

  Det er trist at enkelte ikke kan være hyggelige og oppføre seg Lykke til med valg av nytt familiemedlem
 4. Akkurat nå, september 2018

  Åhhh... Det der savne jeg veldig. Brukte å sykle mye sånn med Bonita da hun var yngre. Men de siste årene har hun blitt pensjonert for sånn aktivitet.
 5. Førstegangshund til familie med katt?

  Seriøst? Er det det du klarer å få ut av startinnlegget?
 6. Det der ville jeg nok stoppet..
 7. Kva gjer en når en møter lite hyggelige løse hunder :-/

  Har møtt litt forskjellige hunder som har vært løse. Enda ikke sluppet hunden min og kommer nok ikke til å gjøre det heller.
 8. Ting du har gjort feil

  Har gjordt mye feil med frøkna, men vi har da vokst sammen på ett vis i alle disse årene men mener å huske at vi hadde en god del problemer med å passere andre hunder, og at hun var rimelig stresslus som yngre. Så det er om å gjøre å huske det til man får en ny hund i hus.
 9. Livmorbetennelse og p-sprøyte

  Hvorfor ikke operasjon? Dersom hunden er sprek så er jo det en stor fordel. Border collien min var 12 da hun måtte opereres og hun er nå passert 15 og i grei form.
 10. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Ser at noen nevner at vestlandet kan stå for saueholdet. Hva hjelper det når ulven herjer i Naustdal? Nå ble det ordnet ulvesone, og da skal det være greit å få tatt ut dyr som herjer utenfor sona.
 11. Saluki

  Hvordan er det å leve med en Saluki? Har fått mer og mer sansen for denne nydelige rasen, men har null erfaring med rasen. Kun møtt på 4 stykker.
 12. Akkurat nå, juli 2018

  Så trist
 13. Akkurat nå, juli 2018

  Tusen takk for det. Hun er heldigvis mye bedre. Men hun er blitt 15 år så er heldig å hatt henne så lenge. Håper vi har litt tid enda. Herlig med masse valper i hus.
 14. Akkurat nå, juli 2018

  Sitter og et så uendelig glad for at vi har dyrlegevakt her i byen. For det har vært noen heftige døgn, og var så sikker på at jeg ikke kom til å ha hund lenger på ett tidspunkt. Heldigvis er hun i bedre form og den blir bedre og bedre nå når medisinen har fått virket ei stund. Ble enig med meg selv at ble hun ikke bedre i løpet av helga skulle hun få slippe. Syns det er kjempevanskelig å ha gammel hund, og kjenner en smule panikk over at avskjeden nærmer seg.
 15. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Nå har ulven forsynt seg med reinsdyr og til og med med folk til stede.
 16. Akkurat nå, juli 2018

  Takk for det hun virker bedre heldigvis men blir fortsatt en rolig feiring i dag.
 17. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Du har bestemt deg for at å ikke se noe negativt med en godt drevet dyrepark er regelrett dyremisshandling, og da er det null poeng i å duskutere med deg. Tja, hvem fornærmer folk her med store ord, jo det er deg. Jeg har også skrevet flere ganger at jeg har ikke sansen for dyreparker der dyra lever i firkanta små betongbur og ikke blir aktiviserte. Og jeg syns diskusjonen har mista poenget når man hele tiden drar inn mennesker i ulike settinger.
 18. Akkurat nå, juli 2018

  Bonita har ikke vært helt i form i dag. Fikk ett anfall av ett eller anna slag, og veterinær kunne ikke finne noe galt. Hun har spist godt, drukket bra, vist interesse for å leke og i god form bortsett fra at hun ser litt full ut der hun går til å begynne med. Nå sover hun godt. Men avlyste bursdagsfeiringen min i morra, og tilbringer den med Bonita i sofaen og Netflixtitting istedet. Orker ikke ha besøk av folk heller siden det blir litt trangt her hjemme.
 19. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Sagt mitt så får folk bare være nyskjerrige. Kommer som sagt overhodet ikke til å ha dårlig samvittighet dersom jeg en gang drar til dyreparken i Kristiansand.
 20. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Velbekomme hadde vært så kjekt å hatt ett så Disney syn på livet som deg. Jøss. Det er så kjekt å vite at man har deg til å sette meg i bås for at jeg ikke syns det er grusomt med dyr i en vel gjennomført dyrepark og for ikke å nevne uttak av rovdyr så man kan utnytte den verdifulle utmarka til for til buskap.
 21. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Dem er vel ute og lufter seg i luftegårdene sine såvidt jeg har forstått det. Er vel ikke mye bedre med hunder og katter uten pels her til lands vel? Om man skal dra det dit.
 22. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Jeg ser ikke det som naturlig at rovdyra søår ihjel alt dem kommer over. Og nei jeg er overhodet ikke enig i din konklusjon. Og hvorfor i alle dager dras mennesker inn i diskusjonen?
 23. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Ja, jeg syns dyrene har det bra av det jeg har sett og lest.
 24. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Jo, rovdyr som slår ihjel en hel haug med buskap er skadedyr. Hadde enda rovdyret tatt ett dyr og spist opp det hadde det vært noe helt anna. Og det er ikke bare sauen skadedyra går på men hest og storfe er også utsatt.
 25. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Er så flott at du veit alt om meg og ja jeg mener at rovdyr som skader buskap skal felles! Spesielt der det er beiterett!
×