Gå til innhold
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  330
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av AnkiogBonita

 1. Bonita er 15 år og 8 mnd. Greit hun har litt vondter i ryggen som litt smertestillende hjelper på og en litt sart mage. Men om noe skjedde meg håper jeg inderlig at noen ville tatt over henne, og ikke avlivet henne. For hun er i veldig god form i forhold til alder og hun er så glad i alt av mennesker.
 2. Håper den får ett godt hjem da gamle hunder har noe over seg som varmer hjertet. Hvor i landet holder den til?
 3. Akkurat nå- desember

  Kjenner jeg er litt lei av at folk kommer med kommentarer om at jeg enda ikke har avliva Bonita. Dette er folk som ikke omgås hunden og kun veit at hun er godt oppi årene. De hundebekjente vi har i nær omkrets syns Bonita er i god form og hun er mer leken enn mange av de yngre. Så er litt frustrerende å høre at jeg må bytte hun ut med en ny hund av folk som ikke kjenner til hunden.
 4. Akkurat nå- desember

  Trøtt... Dette er ei lang natt. Bonita er dårlig i magen sin og vi er ute å rusler jevnt og trutt. Vil sove.
 5. Akkurat nå - november

  Er så utrolig kjedelig å ha problem med foten, og i verste fall ha tretthetsbrudd. Spesielt når det er mildt og bart ute. Har så lyst å opp i Estenstadmarka og gå tur... Bonita har litt problem med ryggen sin og beordret ro og rolige båndturer for tiden. Så da syns vi litt synd på oss selv for tiden og dårlig samvittighet kan holde seg unna. Hun har forbud mot opp i sovesofaen og dermed ble det madrass på gulvet på oss i stedet. Kan jo ikke sove uten Bonita og se på tv/netflix uten å pusle hun i pelsen. Er sykemeldt og kjeder meg og det går litt utover Bonita. Hun blir børstet, klippet osv, og hun er ikke helt fornøyd med den ekstra oppmerksomheten. Så for at hun skal slippe litt så har man begynt å lage snusematte.
 6. Akkurat nå - november

  I gårkveld var det is overalt og en utfordring for Bonita, og i dag er det bart over alt digger det rett og slett kan gjerne fortsette slik til jul
 7. Mål 2019

  Bonita : Ta en dag av gangen og håpe at vi får masse tid sammen med kos, turer, lek og litt enkel lydighet og smellertrening rett og slett gjøre det gamlemor har lyst til. Og at hun holder seg frisk neste år (i år har det vært litt mye). Meg selv : veit ikke helt med neste år.
 8. Dårlig hundehold - hvilke alternativer har man?

  Igjen, vi har kun trådstarter sitt syn på hva som har hendt. Det kan se verre ut enn det faktisk er. Ta deg en god prat med vedkommende uten å virke overlegen. Så kan det faktisk hende at det ordner seg.
 9. Dårlig hundehold - hvilke alternativer har man?

  Du har møtt vedkommende 3 ganger i lettere krevende situasjoner for ekvipasjen og du konkluderer med dårlig hundehold? Er ikke helt gunstig med helstrup, enig i det. Men kan jo hende at det har vært episoder tidligere der det har vært dårligere kontroll og at eier ikke er helt trygg. Og ting kan se verre ut enn dem er også. Snakker litt ut fra egen erfaring da Bonita oppførte seg som en gal hund da det passerte 10 rulleskifolk og 2 skatebord i samme følge, og jeg måtte virkelig holde henne igjen i halsbåndet. Hun hylte av rein frustrasjon, og dro som bare det. Gjett om jeg fikk kjeft fra folk som trudde jeg mishandlet hunden. Hun girer seg opp bare hun ser noen på rulleski/skatebord pga at hun har vært med på turer og har en forventning om å få være med.
 10. Akkurat nå - november

  Hun er kommet hjem så jeg var borte i ca 20 timer. Ble så glad da jeg så at det var lagt ut at hun var funnet.
 11. Akkurat nå - november

  Liste (korthåret collie) til Tine er savnet vært borte siden i gårkveld.
 12. Trakk seg fra 71 Grader Nord pga dyrevelferd

  Jeg leste det. Men han er imot ALL bruk av dyr har han selv sagt. Å bruke en hest for å dra vogn er også utnytting av dyr pga at hesten ikke kan si ifra. Hadde en diskusjon med han med flere på fb. Så jeg tror nok han vrir og vender på ting som passer han best.
 13. Trakk seg fra 71 Grader Nord pga dyrevelferd

  Rart han godtok å være med når dem brukte hest. Han er totalt imot all utnytting av dyr og er en av de i norsk veganermiljø som er en profilert forkjemper for dyrs rettigheter.
 14. Trakk seg fra 71 Grader Nord pga dyrevelferd

  Han hadde nok trekt seg om det hadde vært hest osv også... han er sikkert veganer og har fått med meg at all bruk av dyr er mishandling osv. Så er ikke nytt med slik holdning...
 15. Løken gård

  Var en plass dem tok for seg inntjeninga på gården. Men finner det ikke igjen. Det var noe med at den typen selskap gården er registrert som iforhold til Brønnøysundregisteret. Dersom ei bedrift hadde under 5 millioner i inntekt var dem ikke pliktig å bli registrert inn i det offentlige registeret til Brønnøysund. Det er registrert 5 årsverk på gården såvidt jeg husker. I tillegg var det en del som jobbet som frivillige der. Det er ganske lett å hive seg med på å hetse noen i dagens nettsamfunn. Det er kanskje lurt å stoppe opp litt, og være litt kritisk til hva som deles.
 16. Løken gård

  Gården selger ikke så mange dyr til forskning som det oppropet skulle ha det til. Gården har solgt dyr til Norge og Sverige, og til forsøksorganisasjoner dem veit har god dyrevelferdshensyn. De sa til og med nei til forespørsel fra Tyskland siden dem ikke visste noe om hvordan det var der. Alle dyra som blir solgt og brukt i Norge havner i ett detaljert system i Mattilsynet. Nå er disse forsøkene medisinske og gitt masse svar på forhold som angår hjerte. Alle dyra bedøves slik dem ville vært under en operasjon, og avlives uten å bli vekt opp. Ellers så er det visst enkle undersøkelser som blodprøver osv. I en del tilfeller trenger vi dessverre at levende individer forskes på for å utvikle medisinfaget. Han som har laget oppropet har brukt falske bilder iforhold til gården...
 17. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Det er så mange gamle hunder som gis bort
 18. Redsel for fyrverkeri - hva gjør du?

  Bonita er redd raketter. Så vi tilbringer nyttårsaften langt under dyna og masse tv-titting. Prøvde med tilvenning men hun stresset så under hele prosessen at jeg sluttet. Men hun reagerer på skudd, røykvarslere som piper osv også. Så vi bare kommer oss gjennom når det er som værst på en eller annen måte.
 19. Bonita på 15 år har masse leker liggende rundt her hjemme. Hun leker med dem når jeg er borte, er hjemme og tar med favorittene med i senga vår når det er natt
 20. Akkurat nå, oktober 2018

  Sløver litt før jeg skal på jobb. Vært på lang tur med Bonita på morgenrunden i herlig høstvær. Ser virkelig frem til 9 i kveld for da har jeg fri i hele 3 dager
 21. Akkurat nå, september 2018

  For en spennende lagfinale i sprang. Omhopping mellom USA og Sverige
 22. Hvor mye og hva slags tur/aktivitet burde hunder få?

  Kommer veldig ann på formen til gamlemor på 15 år hvordan dagene blir. Hun er i stort sett god form så vi har hovedtur på 1 -2 timer i forholdsvis rolig tempo. Ellers får hun en halvtime på morgenturen, før jeg drar bort og kveldstur med hundevennene sine. Er greit å vite at hun får tømt seg godt
 23. Førstegangshund til familie med katt?

  Det er trist at enkelte ikke kan være hyggelige og oppføre seg Lykke til med valg av nytt familiemedlem
 24. Akkurat nå, september 2018

  Åhhh... Det der savne jeg veldig. Brukte å sykle mye sånn med Bonita da hun var yngre. Men de siste årene har hun blitt pensjonert for sånn aktivitet.
 25. Førstegangshund til familie med katt?

  Seriøst? Er det det du klarer å få ut av startinnlegget?
×