Gå til innhold
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  341
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av AnkiogBonita

 1. AnkiogBonita

  Når fikk din tispe første løpetid

  Border collie fikk løpetid når hun var 9 mnd. Løpetid hver 6 mnd frem til hun ble 11 år. Deretter en gang i året og så ble det livmorbetennelse da hun var 13 år.
 2. AnkiogBonita

  Top pedigree Pocket American Bullies

  Lagt ut en film om en sånn hund i gruppa Hund på facebook nå i kveld 🙁
 3. AnkiogBonita

  Akkurat nå - Mars

  Tusen takk 😊
 4. AnkiogBonita

  Akkurat nå - Mars

  Hvor ser man på Crufts?
 5. AnkiogBonita

  Akkurat nå - februar

  Akkurat ferdig med ei lita kose og lekerunde med Bonita ❤️ så godt når man kommer hjem etter å ha jobbet kveld og ha sånn kvalitetstid 😊 er så imponert at hun er i ei så god form som hun er i.
 6. AnkiogBonita

  Akkurat nå - februar

  Puh... fått klippet pels på labber og klippet klør på Bonita. Hun liker det virkelig ikke og krever litt å ikke bli irritert når man holder på. Men etterpå drysset det godbiter overalt. Så hadde en fornøyd hund til slutt da.
 7. AnkiogBonita

  Akkurat nå - februar

  Bonita er i så strålende form for tiden ❤ Etter bytte av fór til Acana og Vom og hundemat formelig stråler hun. Og jeg er så stolt over meg selv. Endret kosthold og er på 3T minst 2 ganger i uka. Var spesielt morro å faktisk øke litt på kgmotstand på apparatene iforhold til sist gang. Men nå er jeg helt gelé overalt.
 8. AnkiogBonita

  Akkurat nå - februar

  Sliten etter en lang dag. Lang og god tur med Bonita først og så en god økt på 3T etterpå 😊 og så kveldsjobbing. Nå er jeg støl og stiv 😄og jeg digger det ☺️
 9. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Lei av å fryse 😔
 10. AnkiogBonita

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Ja, for dem som er rammet av ulv bruker bevisst empati når dem beskriver all elendigheten som fører med ulv rekende rundt husveggene. Var vel en hund som ble drept av ulv INNE i en hundegård. Er jo plent umulig å ha noe form for kjæledyr eller produksjonsdyr ute når man har ulven rekende rundt husveggene. Ulven er overhodet ikke sky overfor menneskelukt.
 11. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Frihelg. Mett etter nachos og nyter en kald bayer ☺️ Bonita er i kjempefin form for tiden.
 12. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Vi snør snart ned nå. Uvant med så store mengder. Heldigvis ser det ut til at vi har snø og ikke is nå når det blir en kuldeperiode. Og influensaen har endelig sluppet taket. Var også på 3T på veiledningstime i dag, og det var overraskende gøy å trene. Vi er fire hundegale folk som har begynt å trene sammen på 3T. Bonita begynner også å bli bedre i ryggen, og er nesten seg selv igjen.
 13. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Dem er bare helt herlige hele gjengen Fjerde dagen her og er helt utkjørt. God bedring til deg
 14. AnkiogBonita

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Så godt sagt Spot Ulv går overhodet ikke sammen med beitedyr, og skal man virkelig ikke kunne benytte seg av en så god ressurs som utmarksbeite er bare pga noen ulv. Som langt ifra er utrydningstruet. Når det faktisk blir lovlig å skyte ett rovdyr som herjer i en flokk vil jeg bli mer positiv til rovdyr. Så kanskje rovdyra omsider blir sky og ikke stryk langs husveggene.
 15. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Ligger nede for telling grunnet influensa. Kjenner jeg er så glad for kjempegode hundevenner i nabolaget som er så snille at dem tar med Bonita på tur for meg
 16. AnkiogBonita

  Sår på halen til besvær!

  God bedring til Nitro håper det ikke blir mer komplikasjoner og at han blir fort bra
 17. AnkiogBonita

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Først må man søke om felletilatelse og det kan jo fort ta en del døgn og dermed er skadedyret over alle hauger. Man kan faktisk ikke skyte rovdyret i nødverge. Da risikerer man fengsel og store bøter.
 18. AnkiogBonita

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Jeg syns overhodet ikke det var greit det året jeg bodde på Østlandet. På den tiden hadde jeg ei fjordhoppe på 2 år og holdt på med tømmekjøringsturer for aktivisering. Dukket opp en ulveflokk som streifet rundt gårdsbygningene og vi måtte slutte å bruke store, tørre og fine luftegårder pga at ulvene kom midt på jordet og hestene brøt seg ut i panikk. Så vi måtte skvise alle hestene i mindre luftegårder der det stort sett var folk tilstede og kun 4 timers utetid på hestene som ikke kunne stå sammen. Flere ganger ble de som ridde på tur fulgt av ulveflokken, og flere ganger kom dem i full gallopp til stallen pga at ulvene ble for nærgående. Selv måtte jeg slutte å tømmekjøre hesten min på nydelige grusveier for hadde aldri hatt sjans til å kommet unna. Helt i starten da ulvene begynte å komme dit kom jeg over sauer på innmarksbeite med høyt gjerde og samtlige sau var revet ihjel evt enda pintes. Fikk heldigvis tak i sauebonden og vi fikk avliva de som fortsatt gikk rundt hardt skadd. Det er ikke enkelt å ha ulven tett på, og det provoserer meg så til de grader at folk ikke kan forstå det! Og at man ikke skal ha lov til å ta ut dyret som herjer i en buskap der og da er helt ufattelig.
 19. AnkiogBonita

  Utvekst

  Dra til veterinær! Så får du faglig svar på hele listen du lurer på!
 20. AnkiogBonita

  Akkurat nå- desember

  Wow. Ser jeg var heldig og bare måtte ut med 23000 for livmorbetennelsen til sammen.
 21. AnkiogBonita

  Forsikring for seniør-hund over 10 år?

  Jeg hadde Gjensidige på mi og den ble avsluttet da mi var 10 år. Og fikk dårlige kår på Agria. Så opprettet heller egen Bonita konto der jeg overfører 500,- hver mnd. Kom godt med da hun fikk livmorbetennelse 2 år etterpå. Begynt å fylles litt opp nå igjen 😊
 22. AnkiogBonita

  Problem med naboer

  Ville begynt å filme hunden igjen i tilfelle hunden står å bjeffer, og er hunden stille så er det ikke deres hund som bjeffer. Evt prøvd å lokalisere hvor hundene du hører bjeffer befinner seg. Bor selv i blokk og hører innimellom andre hunder som har konsert, men her i borettslaget er det heldigvis greit med hunder. Og om noen hunder bjeffer blir det varslet på en ok måte ganske tidlig, og med rom for å trene på det.
 23. AnkiogBonita

  Grimasetråden

 24. Bonita er 15 år og 8 mnd. Greit hun har litt vondter i ryggen som litt smertestillende hjelper på og en litt sart mage. Men om noe skjedde meg håper jeg inderlig at noen ville tatt over henne, og ikke avlivet henne. For hun er i veldig god form i forhold til alder og hun er så glad i alt av mennesker.
 25. Håper den får ett godt hjem da gamle hunder har noe over seg som varmer hjertet. Hvor i landet holder den til?
×