Gå til innhold
Hundesonen.no

Djervekvinnen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,900
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Djervekvinnen last won the day on 29. Desember 2013

Djervekvinnen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,666 Excellent

Om Djervekvinnen

 • Rang
  Life is too short to have slow dogs!
 • Bursdag 7. Oktober

Contact Methods

 • MSN
  prestekragen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.livetinord.com

Profile Information

 • Hunderase
  Greyhound
 • Mine dyr
  Mynte - Greyhound
  Nitro - Greyhound
  R.I.P Chanti - Dobermann
  R.I.P. Hera - Dobermann

Nylige profilbesøk

17,481 profilvisninger
 1. Hvilke hunderaser ligner på hverandre.

  Mange av korthårsmyndene ligner på greyhound. Mest lik er vel whippet. Både i utseende og gemytt. Kunne nok ha tenkt meg en whippet ja, hvis jeg ikke kunne hatt greyhound. Ser man på ungarsk mynde og polsk mynde er også de ganske like, men litt annerledes i gemyttet. Mer reserverte og vaktsomme. Det er kun de mer myndeinteresserte som ser forskjell på disse rasene.
 2. Beste bilen for hund

  Hvis man ikke har en veldig stor hund, så kan de fleste stasjonsvogner passe. De har jo ofte større plass enn en suv. Så da går det mer på smak og behag og hva man ser etter i en bil, annet enn selve plassen for hund.
 3. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Det er slike ville fugler som går fritt der. Liker ikke fugler i bur! Lurt å undersøke litt om man kan betale for en av de tingene. (tror det, men kan sjekke)
 4. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Jeg er imot dyreparker og slike dyreshow, men på et feriested jeg har tenkt å dra så har de en nydelig stor botanisk hage med fugler, men de har i tillegg delfinshow der på området. Jeg har sååå lyst å dra å se på plantene og fuglene der, men vil jo ikke støtte delfinshow. Men tror det er noe du må betale for, for å gå inn å se definene da, men blir det feil av meg å dra dit i området når jeg er imot slikt? Er litt delt der hva jeg føler. @Kangerlussuaq
 5. Hvordan definerer du størrelse på hund?

  Jeg synes de fleste vanlige store hunder er mer medium, etter at jeg fikk meg greyhound Er litt miljøskada der ja. Medium hunder er liksom små og små raser er mikroskopiske.
 6. Hvordan definerer du størrelse på hund?

  Jeg tenker høyde. Hvor høy hunden er. At en hund er massiv/bred og tung trenger ikke å bety at det er en stor rase av den grunn. Men man kan nok uttrykke seg med at : se den hunden var litt stor ja, med tanke på vekta og mer sånn type overvektig. Blir litt feil for meg å si at to raser med lik mankehøyde ,men ulik vekt skulle ha blitt kategorisert ulikt i størrelse. Men kroppsfasong er jo ulikt. En malamute kan se større ut enn min hannhund, men det skiller kanskje 10 cm på dem, men bygning og pelsen gjør at inntrykket blir større.
 7. Når raser deles i show og bruksavl

  Ja flere er det. Coursing hundene ligner mest på show varianten, men ikke like ekstreme trekk som noen har, for da hadde de ikke fungert like bra i coursing grenen. Men de er ganske store i størrelsen. Racing hunder er ganske små og kraftige, og det er størst forskjell på dem når det kommer til bygning og utseende. Personlig synes jeg racing hundene ikke er direkte vakre. Helt fine hunder, men ikke wow, som man kan få på show.
 8. Når raser deles i show og bruksavl

  I min rase synes jeg personlig at showlinjen er penere enn bruks. Da tenker jeg ikke på de mest ekstreme variantene som er så lange og mye vinkler,men mer ansikt og utrykk. Hvis man kunne tatt en løpskropp og plassert hodet på der, så hadde de vært fine
 9. Personlighet i samme hunderase

  Jeg har også to veldig ulike personligheter. De er fra ulikt oppdrett og ulike linjer. Moren min pleier å si at tispa ikke kan være renraset greyhound
 10. Akkurat nå juni 2018

  Nitro var hos dyrlegen på mandag og ble sjekket veldig omfattene. Ingenting feil på prøvene, så det er noe nevrologisk. Enten en prolaps fra en tidligere skade som har gitt han problemer, eller en svulst. Tenker også sånn type slag, siden har har problemer på høyre side. Vi fikk medisin i en uke og så ser vi uviklingen. Til nå har det blitt noe bedre. Han går fint på tur, selv om høyrefoten har litt rart ganglag, og han lett går i kne der hvis han feks lukter i bakken. Han er noe ustødig fortsatt, men ikke noe værre. Så håper det går seg til! Er fortsatt litt bekymret. Tusen takk for tankene!
 11. FCI European Coursing Chamiponships 2018 Nørresundby

  Flotte bilder! Skikkelig mynde paradis!!
 12. Når raser deles i show og bruksavl

  I mitt rasemiljø er de to ulike gruppene veldig delt og uenige, så det tror jeg er vanskelig å snu. Heldgvis er det noen som velger å gå motstrømt og blande de to variantene (da først og fremst show oppdrettere som blader coursing/løp inn) og det må jeg bare appludere. Kanskje, hvis resultatet blir bra, så vil flere velge å gjøre dette. Det vil tiden vise. Uansett er det slik at den ene gruppa er kun opptatt av løpsegenskaper, og den andre gruppa vil ha show vinnere. Og da blir hundene deretter.
 13. Akkurat nå juni 2018

  Like dårlig, egentlig litt værre. Han er i fin form eller sånn med tanke på humør, ikke vondt, ikke slapp, spiser, går på do, vil ut å gå osv. Men beina svikter helt. Har vært i telefon med 2 ulike dyrlegevakter idag, skal reise inn til byen i morgen tidlig. Så jeg håper det er noe de kan gjøre med det Han er 9,5 år så mye kan skje. Dyrlegene sa det kunne være flere ting. Alt ifra drypp, svulst, betennelse, prolaps osv osv. Så håper de klarer å finne ut noe. Takk @Stjerneskinn
 14. Akkurat nå juni 2018

  Er så bekymret! Nitro fikk plutselig svekket balanse og ustøhet i dag tidlig. og det ble verre utover dagen. Han snubler lett og er ustø når han går. Han virker normal ellers og vil opp og gå og spiser og slikt, men han har veldig dårlig balanse. Vanskelig for å reise seg opp og legge seg ned. Veldig dårlig tegn! Hvis ikke det er noen forandring i morgen tidlig må jeg ringe vetvakta i byen og høre, kanskje reise dit for å undersøke. Det er jo så mye det kan være. Men frykter det værste..
 15. Å velge en annen rase enn «hjerterasen»

  Jeg har min hjerterase nå og kunne kun tenkt meg rasen videre. Men det ser ut som at hvis det blir mer hund i fremtiden må jeg velge annerledes pga sambers allergi. Så da må jeg gå bort ifra hjerterasen. Men jeg er sikker på at jeg kommer til å bli glad i den hunden også Bedre enn å ikke ha hund, uansett.
×