Gå til innhold
Hundesonen.no

Djervekvinnen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,847
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Djervekvinnen last won the day on 29. Desember 2013

Djervekvinnen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,558 Excellent

Om Djervekvinnen

 • Rang
  Life is too short to have slow dogs!
 • Bursdag 7. Oktober

Contact Methods

 • MSN
  prestekragen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.livetinord.com

Profile Information

 • Hunderase
  Greyhound
 • Mine dyr
  Mynte - Greyhound
  Nitro - Greyhound
  R.I.P Chanti - Dobermann
  R.I.P. Hera - Dobermann

Nylige profilbesøk

16,999 profilvisninger
 1. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å rote rundt med en mann som hadde en annen kvinne. Hvis han klarer det med den kvinnen, så vil han jo kunne gjøre det med meg og? Av respekt for henne ville jeg krevd at han skulle avslutte forholdet hvis vi skulle ha tatt steget videre. Jeg synes det er det eneste riktige å gjøre. Så ja synes at begge har et ansvar hvis man vet om noe slikt.
 2. Jeg har aldri vært i den situasjonen så jeg vet ikke helt. Når man lever i et samliv over mange år, er det nesten umulig å ikke treffe på noen man kan bli betatt av en eller annen gang. Jeg kan ikke kreve at min mann ikke skal tenke noen andre tanker om andre. Forskjellen er jo hvis tanker og følelser går over til hendelser. At mannen da skulle begynne å omgås denne personen mer og mer og latt følelsene utvikle seg. Det er jeg mest redd for. Fordi det kan være en sjangs for at det kunne ha skjedd. Man treffer jo folk via jobben feks. og møter man noen som er helt super, kan det være fare på ferde... Jeg stoler 100 % på mannen og er ikke av den sjalu typen, og jeg stoler på at hvis han hadde kommet i en slik situasjon ville hans samvittighet til meg vært veldig tilstede. Jeg føler ihvertfall det. Et ONS som ikke hadde vært i forbindelse med en situasjon som beskrevet over, hadde jeg muligens klart å kommet over. ( type beruset hendelse da , tror aldri en ONS i edru tilstand ville skjedd, hadde det ikke vært i en situasjon beskrevet i starten her da.) Hvis mannen hadde vært ærlig og angret og snakket ut om det, . Men hadde det blitt flere enn 1 gang, nei takk! Der går grensen. Men igjen, jeg vet jo ikke 100%, kanskje det hadde ødelagt alt.
 3. Hva godtar/godtar du ikke i en hund?

  Enig her. Man blir jo veldig glad i hundene og når man først står der med problemet, er det kanskje ikke like lett å skal tenke på andre ting enn å deale med det. Min første hund var en hund med mange ting slik som seperasjonsangst, redsel for fremmede menn, stress, mye bråk i bil når vi kjørte, for å nevne de værste tingene. Å tenke tanken på å skulle kvitte seg meg henne var helt uaktuelt ! Det slo meg aldri. I ettertid ser man at det ikke var det optimale hundeholdet, men kjærligheten var sterk. Og sorgen så utrolig stor når hun forlot oss. Jeg lærte mye av den hunden, men å ha en slik hund igjen frister ikke. Jeg vil jo ha et hundehold som er behagelig. Da vi fikk oss omplasseringshunden, hadde også den hunden mange issues, som seperasjonsproblemer og høyt stress og uvaner pga det. Etter dette ble jeg enda mer obs på hva jeg vil ha i en hund. Er det noe jeg synes er viktig er det at hunden klarer å være alene hjemme uten å bli gal, en hund som er rolig i bil, omgjengelig blant folk, er renslig og har en grei mentalitet. Man vet aldri hvordan en hund kommer til å bli, men med erfaring kan man prøve å gjøre et godt forarbeid og få et så godt utgangspunkt som mulig. Og ja, noen problemer vil man måtte kunne takle, netopp fordi man blir så glad i dem. Men som absolutt NEI for meg er aggressjon. Jeg klarer ikke å ha en hund som kan drepe en annen hund eller en hund jeg ikke kan stole på rundt folk. Og heller ikke en hund som er så redd at man ikke kan stole på den i pressede situasjoner. En hund med slik seperasjonsproblemer som gjør at hunden gjør ifra seg hjemme og ødelegger ting er ikke mulig når vi er borte hele dagen. Det hadde ikke gått for hundens del.
 4. Nei jeg går tur pga hundene. Uten dem føles det meningsløst og ensomt. Noe som mangler. Jeg kjenner jo at kroppen har blitt vant til den daglige turen og jeg vil jo ut å gå, selv uten hund, men når jeg da er ute så føles det ikke det samme. Hadde nok etterhvert gått tilbake i aktivtetsnivå uten dem. For hvem går egentlig ut i dritvær uten hund? Er veldig takknemmelig ovenfor mine personlig trenere!
 5. Jeg er jo heterofil, men møter jeg en mann (som jeg da tror er mann) og får følelser og synes denne personen er fantastisk, hvor da vedkomne etter en tid åpner seg for meg og forteller at han er født som kvinne. At mine følelser skulle endret seg tvert tror jeg ikke hadde skjedd, men det hadde jo blitt en liten tankeomstilling (har jo aldri opplevd det). Jeg er veldig fordomsfri og heller ikke veldig opptatt av at menn må ha det sånn og sånn mellom beina. Hvis seksualitet er så viktig for mange, da kan man jo spørre andre spørsmål som hva hvis han har mikroskopisk tiss, er aseksuell, ikke kan ha sex av ulike grunner, kanskje en operasjon nedentil, at da vil man ikke være sammen med vedkomne? For noen er nok dette veldig viktig, feks de som vil ha barn. For andre er det mindre viktig. Jeg kan bare tenke meg hvor vanskelig transeksuelle kan ha det, i slike situasjoner som dette. Jeg er glad jeg slipper å ha det sånn selv!
 6. For min del hadde det gått bra. Det viktigste er at man passer sammen og har det bra.
 7. Kunne du tenkt deg å bo ett sted det var evig vinter?

  Nei aldri. Heller evig sommer hvis man måtte velge. Men liker jo at årsiden er varierende for da setter man jo pris på ting, for eksempel en fin vinterdag, solskinnet, sommeren, fin høst osv.
 8. Jeg har aldri kjøpt en hund med tanke på at dette skulle bli en utstillingshund. Men jeg vil at rasen jeg kjøper ser ut som rasen. Om den ikke er helt perfekt gjør meg ingenting. Jeg har tross alt en hund med haleknekk. Nå som jeg har blitt mer erfaren er jeg mer opptatt av at eksteriøret skal være funksjonelt og jeg misliker disse utstillings linjene som går imot det mer overdrevne. På min rase ser man jo mye av dette og jeg kjenner at jeg heller da kunne hatt en type løps linje-hund eller en mix, som kanskje ville gjort det dårlig på utstilling, men som jeg personlig synes så bra ut. Men jeg liker jo også det estetiske og vakre, så det er jo greit at hunden er vakker å se på!
 9. GRØSS og GRU! tråden ( film/bøker)

  Jeg kjenner jo at nysgjerrigheten pirres av at en film er forbudt. Men samtidig går grensen ett sted. (måtte lese om a serbian film, og det hørtes ikke så veldig underholdende ut..og over grenser på hva som er greit) For meg blir det unødvendig og overdrevent med ekstreme voldsskildringer. Slike splashe filmer som type chainsaw massacre synes jeg blir teit rett og slett. Jeg liker filmer som er spennende, en blanding av litt action, drama, litt skummel, ikke forutsigbar, men det kan godt være noe grafiske scener for å få frem et slags element av virkelighet. Det at man lever seg inn i filmen. Dessverre er mange filmer i skrekk kategorien veldig forutsigbare og historiene er litt flate. :/
 10. Når det kommer til greyhound er det ikke mange farger jeg ikke liker. Rasen tillater de fleste farger. Jeg liker godt de to fargede med store flekker, rødbrindle og helt rød selvfølgelig Sort er også pent på grey. Jeg er ikke like fan av de hvite, for flesteparten har såpass tynn hud/pels at sorte flekker skinner igjennom, og de blir nesten litt gjennomsiktig. Men en som er totalhvit som har god pels uten sorte flekker, og mørke øyne er veldig fint det. Men jeg hadde nok ikke sagt nei til ett individ pga fargen uansett. På dobermann hadde jeg ikke ville hatt brun og tan, fordi i mitt hode er dobermann sort og tan. De brune blir seende ut som en vanlig vorsteh, samt de ofte får lyserer nese og øyne, og det blir ikke det samme.
 11. GRØSS og GRU! tråden ( film/bøker)

  Som nevnt så er raw veldig overvurdert! Ikke skummel i det hele tatt og jeg synes heller ikke den var veldig grafisk. Men er nok litt skada etter å ha sett Spartacus og the walking dead! 😂
 12. GRØSS og GRU! tråden ( film/bøker)

  Jeg synes som oftes at typiske skrekkfilmer er overdrevne og ikke noe skummel i det hele tatt. Har lite erfaring fra tidligere så nå i voksen alder måtte jeg jo se de klassike The Shining og nattsvermeren. De var ikke noe særlig. Og nattsvermeren var jo mest bare krim. Og jeg har sett RAW som var så opphauset fra før men det var jo bare helt elendig! Ikke i kategorien skrekk engang synes jeg. Jeg synes IT var helt grei underholdning. Og en av de filmene jeg følte ubehag av å se var paranormal Activity (de første tror jeg). Da var jeg litt sliten etterpå i kroppen rett og slett. Jeg må se alle slike filmer alene, fordi min samboer ikke vil se slikt, og det samme med mine venninner!
 13. Whippetene Blitz og Happy

  Uff stakkars liten! Så utrolig fæl opplevelse!! Masse god bedring til henne og håper hun ikke får så dårlige minner i ettertid. Uff, stakkars deg også
 14. Gjeterhund

  Kun utseende: hvit gjeterhund. For seriøs jobbing med gjeting: Tradisjonell sort/hvit BC.
×