Gå til innhold
Hundesonen.no

Djervekvinnen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,946
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Djervekvinnen last won the day on 13. September

Djervekvinnen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,715 Excellent

Om Djervekvinnen

 • Rang
  Life is too short to have slow dogs!
 • Bursdag 7. Oktober

Contact Methods

 • MSN
  prestekragen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.livetinord.com

Profile Information

 • Hunderase
  Greyhound
 • Mine dyr
  Mynte - Greyhound
  Nitro - Greyhound
  R.I.P Chanti - Dobermann
  R.I.P. Hera - Dobermann

Nylige profilbesøk

17,720 profilvisninger
 1. Greyhound racing blir ulovlig i Florida

  Nei man vet ikke hvordan det blir og om det vil bli innvirkning på andre grener. Og om det sprer seg utenom Florida. Og hvordan dette vil påvirke rasen på verdensbasis.. I mine øyne er en greyhound en greyhound uansett om det er løpslinjer eller utstillingslinjer.
 2. Sele er værre enn halsbånd!

  Ja enig der. Har selv tidligere brukt grime på hund og jeg vet at dette ikke er optimalt for hunden og belastninger kan forekomme i nakke og hals. Det samme med slike seler som illustrert. Men problemet er at folk bruker det på permanent basis for å klare å gå tur med hunden sin, og gjerne at det ikke fungerer heller som det er ment som. Det er ikke lett hvis man har en hund som man ikke får til :/
 3. Greyhound racing blir ulovlig i Florida

  Nå er disse linjene såpass skilt i utgangspunktet. Og selv om det forbys i USA og England, hvor de er størst på racing, så vil det fortsatt være LC og løp andre steder i verden. Så jeg tror ikke at rasen vil dø ut, som noen argumenterer med. Men at det blir mindre av løpslinjene ja det blir det nok, naturlig vis. Utsillings linjene vil bestå uansett, og der er det selvsagt en jobb å gjøre med genpoolen, men det er samtidig heldigvis muligheter der.
 4. Greyhound racing blir ulovlig i Florida

  Jeg synes mest at dette er veldig bra! Det er så mange hunder som lider under denne sporten og blir det penger involvert så kommer også misbruket av dyr. Jeg synes dog at det burde vært en grense på å forby pengespill og veddeløp, men at det kan tillates baneløp og Lc som gir titler av hunden (championat osv), slik som vi har det her i Norge/Sverige. Da er jeg sikker på at man vil luke ut veldig mange useriøse, og vil fortsatt ha en tilbud til de som interesserer seg for hundesporten, men som også bryr seg om hundene de har. Og også kjøre strenger kontroller av banebruk og konkurranser som utføres slik man ser i en annen tråd her på forumet, at mattilsynet gjør her til lands. Det kan FINT kombineres familiehund med løpesport, for greyhounds er veldig flotte familie og selskapshunder som tilpasser seg meget godt i ett hjem. Jeg synes det er horribelt at en slik sosial og nærsøkende rase holdes i bur uten spesielt nærkontakt med eier. Og at det blir bruk og kast mentalitet er også sykt kvalmt! Så i bunn og grunn er jeg glad for dette som har skjedd.
 5. Sele er værre enn halsbånd!

  Ja jeg synes det er rart. For i det siste har det vært flere sele- diskusjoner om hvorfor folk velger å bruke på seler på hundene sine, og så legges dette bildet med. Så det er tydelig at noen ikke klarer å skille mellom de ulike type selene.
 6. Sele er værre enn halsbånd!

  Ja det mener jeg også og nevner det i innlegget. Det er derfor man må anbefale gode seler som passer den hundetypen.
 7. Sele er værre enn halsbånd!

  De som svarer folk med den informasjonen som vises på bildet, til de som er ute etter anbefalinger til vanlig sele.
 8. Sele er værre enn halsbånd!

  Har flere sett denne på facebook? Se bilde. Denne går igjen overalt og dette får folk til å tro at det gjelder SELER generellt. Det er flere som spør om råd til hvilken sele som anbefales ,og så får de denne slengt frem og kommentaren: hvorfor bruke sele når det er skadelig? Sele ee mye mer skadelig enn halsbånd. Og så kan folk bli usikre.. Jeg kjenner at jeg blir så irritert,fordi bildet gjelder en anti- dra sele og det er noe helt annet enn en god tilpasset sele. Så hvorfor driver folk å sprer dårlig informasjon? Ser de ikke forskjell? En god sele er jo mye bedre enn halsbånd og halsbånd er lett å misbruke eller at skader kan oppstå. Er det noen her som faktisk mener at halsbånd er bedre enn sele?
 9. Trakk seg fra 71 Grader Nord pga dyrevelferd

  Enig der. Jeg klarer ikke å bli helt enig med meg selv om hva jeg synes om trekkhunder. Altså trekkhunder i seg selv er jo greit, de er jo avlet opp til å ville trekke ting, slik som BC vil gjete og jakthunder jakte osv. Men det er litt hvordan de blir brukt til det. Mange fornuftige argumenter som quest nevner. Med å stå ute i kjetting mye, overavling, hardkjør osv. Har man 50 hunder for turistkjøring den samme ruta hver dag, så tja, litt usikker om hva jeg synes.. Ett spann trenger jo 6-8 + hunder og jeg forstår at det er vanskelig å skal ha alle disse i hjemmet. Og de fleste er glade i hundene sine og tar godt vare på dem. Men så har man jo de som ser på det som buisness og tjene penger. Det kan gå på bekostning av velferd. Og det ekstreme hardkjøret noen løp har er jo også litt bob-bob.. Så ja, er litt delt kjenner jeg At dyr jobber er ingen problem, uansett type dyr. Det er litt den grensen som lett kan bikkes over, til utnyttelse, tvang, hardkjør osv.
 10. Masseslagsmål i Oslo - Sparket hund i tjeneste

  Unødig makt nei, men blir man overfalt må man kunne gjøre noe. Eller hvis noen nekter for å bli bortvist og tyr så til motstand. Jeg var på konsert forrige helg i Praha og der var det en forbannet fyr som ikke kom inn pga overfylt lokale, og det var 3 politimenn som lå oppå vedkomne og de brukte batong på han i tillegg fordi han var helt rabiat. Akkurat i dette tilfellet kunne det kanskje virke som litt unødig makt, men tviler for at denne fyren bare stod der og slang med kjeften. (fikk ikke med meg selve "angrepet" og dette så jeg på film i ettertid) Jeg synes at mange får oppføre seg for dårlig, og at det burde få større konsekvenser for folk å oppføre seg sånn. Greit nok at vi ikke vil ha amerika tendenser eller voldelig politi, men norsk politi kan være litt vel rolige.
 11. Masseslagsmål i Oslo - Sparket hund i tjeneste

  Hvis en person går løs på en politimann, har politimannen rett på å forsvare seg og ta mannen med makt. Så her skulle hunden ha fått lov å forsvare seg med å sette tenna i leggen eller armen hans! Det har han fortjent. (antar den ikke fikk det, har ikke sett videoen da. Liker ikke se vold)
 12. Angående hund som skader annen hund så den må avlives

  Nei og nei for en grusom opplevelse! Blir så trist når jeg leser slikt Jeg håper de klarer å anmelde, få erstatning og krever schæferen avlivet. Man må prøve å få tak i vitner, samt bruke veterinærens utspill og dokumentasjon og alt man kan. Masse lykke til!
 13. avliving hund

  Uff det er så vondt. Det er nok lurt at du får noen å prate med. Det blir sakte bedre, tro meg. I starten klarte jeg ikke se på bilder eller noe av hunden. Gråt hele tiden og var nummen. Men hvis man klarer å fortsette hverdagen på ett vis, ja kanskje reise litt bort, så får man tankene på noe annet. Uansett, ta vare på deg selv! Etterhvert vil du kunne minnes de gode tingene, og kanskje du kan få deg en ny liten krabat og bli glad i. Husk vi er alle i samme båt, og vi skal alle miste våre kjære venner. Å prate med noen som vet, er bra. Jeg har selv en gammel hund som skranter litt i helsa, så jeg kjenner veldig godt på angsten og bekymringen og vet det kommer til å bli helt grusomt og si farvel.
 14. Valp om natten

  Jeg har eget rom som hundene skal være på om natten, så da venner jeg til valpen dette stedet fra første stund. Jeg kan sitte sammen med valpen til den sovner, de første dagene, og ellers ha vår soveromsdør åpen så vi hører valpen om det skulle være noe.
 15. Akkurat nå, oktober 2018

  Jeg ville ventet til den gamle var borte før en valp kom i hus. En valp krever så mye og ER veldig mye i tillegg, så det kan bli slitsomt for en gammel hund. De har totalt ulike behov også, og jeg synes at den gamle bør få det meste av oppmerksomheten den siste tiden. Kommer litt an på alder da, det er forskjell på 8 år kontra 11 også. En godt voksen hund kan jo lære veldig mye bra til en valp og de kan ha glede av hverandre. Men blir de opp i åra så får de spesielle behov, ja og kanskje bli mer gretten hvis valpen maser og styrer og gamlingen er sliten og trøtt.
×