Gå til innhold
Hundesonen.no

Djervekvinnen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,985
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Djervekvinnen last won the day on 14. Januar

Djervekvinnen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,737 Excellent

Om Djervekvinnen

 • Rang
  Life is too short to have slow dogs!
 • Bursdag 7. Oktober

Contact Methods

 • MSN
  prestekragen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.livetinord.com

Profile Information

 • Hunderase
  Greyhound
 • Mine dyr
  Mynte - Greyhound
  Nitro - Greyhound
  R.I.P Chanti - Dobermann
  R.I.P. Hera - Dobermann

Nylige profilbesøk

17,932 profilvisninger
 1. Djervekvinnen

  Biabed og trekk

  Ja ei dame fra Agria Norge ringte meg etter jeg hadde skrevet til dem på facebook, og hun sa hun skulle sende fra deres lager. Så jeg har nå fått det fra dem. Du må kontakte dem så de kan gjøre det samme. Det er veldig rart at ikke det fra Sverige kom
 2. Djervekvinnen

  Kan en valp være alene ute?

  Litt ungt synes jeg, men er det bare snakk om 10 min nå og da er det jo også en fin måte å lære valpen å være litt alene Jeg er mest bekymret når det kommer til bånd, for hvis valpen vikler seg inn i båndet, ser noe spennende og løper plutselig og kan få bånd under mage og bein osv. Men nå er jeg en av de mer forsiktige typene da Men bare å følg med
 3. Djervekvinnen

  Kan en valp være alene ute?

  Hvis hunden virker selvstendig og trives med å være alene litt, kan utetid være fint det. Men da må du ha på sele og passe på så den ikke kan sette seg fast i noe eller få i seg noe som er farlig. Jeg ville ikke latt en veldig ung valp være alene, men litt eldre går bra. Så fremst noen følger med. Det beste hadde vært en hundegård så du hadde sluppet båndet, for det kan oppstå situasjoner som kan gi skader, med båndet. Og husk også klær/ underlag etc hvis ikke hunden har god pels. Valper har gjerne ikke utviklet god nok pels heller. Så tenkt temperatur.
 4. Djervekvinnen

  Tisper som begynner å slåss

  Kan være at den yngste vil dominere den eldste og utfordrer den. Det blir gjerne slossing hvis den eldste ikke vil gi ifra seg sin status. Hvis dette er tilfelle vil du også kunne se andre tegn på dette, som det å skal eie ting, ta ifra, dytte/presse den andre vekk, Hindre den andre, ta plassen dens, ligge/sette seg oppå, være først på alt osv. Hvis den eldste ikke vil underkaste seg kan det bli slossing, og hvis slossingen ikke gir noe resultat av en "vinner" og ingen vil gi seg så kan det bli alvorlig. Da må man gjerne skille dem og kan ikke la dem være alene sammen. https://www.kursagenten.no/artikkel/Aggresjon-mellom-hunder-1873 Men dette er bare 1 grunn, det finnes andre, som nevnt over. Du må nok se på helheten og kartlegge situasjonene det oppstår, for å finne rett grunn.
 5. Djervekvinnen

  Når har du brukt galastop?

  Det kan være fustrerende ja.. min hund blir også ganske preget, vil liksom ingenting, motvillig. Men jeg synes gravingen er værst. Våkner flere ganger om natten pga det og hun ødelegger underlag. Jeg prøver å gjøre alt som normalt ellers. Turer og sånt går som vanlig. Tvinger henne med. Ingen kosedyr i nærheten. Frister ikke å gi medisiner, så lenge det ikke er noe ekstra. Dyrlegen sa til meg sist at det er værst for eieren. Syns det er dumt det skal vare så lenge og.
 6. Når velger du å gi galastop til innbildt tispe? Jeg ser jo på det som "vanlig" adferd som graving, store patter, mer rolig, ta til seg kosedyr etc. Jeg har gitt galastop ved mye melkeproduksjon.
 7. Djervekvinnen

  Sår på halen til besvær!

  Nå tror jeg styret er over. Halestumpen har grodd fint og i helga tok vi stingene. Han virker i godt humør og ikke noe plaget av den manglende halen. Så er veldig lettet nå!
 8. Djervekvinnen

  Superhundene på NRK

  Veldig koselig program. Blir rørt av å se mennesker med utfordringer, som får hjelp av hunder. Men hun Maren.. Jeg føler at jeg har sett henne før? Jeg tenkte litt på hundesonen, om det er her jeg har henne fra, men hadde hun er annet nick før? Evnt. har hun vært i noen media tidligere?
 9. Djervekvinnen

  Kjemisk kastering

  Har god erfaring med det. Fikk en grei pekepinn på om det hjalp for de problemene jeg hadde. Dette var mer stress problematikk og ikke noe slags frykt. Etter at vi fikk sett hvordan hunden var på kjemisk (1 år), så ble det kirurgisk. Har ingen dårlige erfaringer med dette, kun positive. Men man må være obs på hvorfor man ønsker å gjøre dette, så man ikke kan få en forværring av symptomer, spesielt når det kommer til redsler og slike ting. Men mer seskualisert oppførsel og stress pleier det å hjelpe godt på.
 10. Djervekvinnen

  "Kamphunder.."

  Ja det er mer naturlig at slike type hunder har agressjon mot andre hunder. Og de ofte tiltrekkes av feile folk som ikke har den kunnskapen og tar det ansvaret som trengs. Er også for et forbud!
 11. Djervekvinnen

  Biabed og trekk

  Jeg har vært i kontakt med Norske Agria på facebook idag, og de skulle prøve å finne ut av det.
 12. Djervekvinnen

  Biabed og trekk

  @Bellare @MonicaT Får dere til å ringe? Jeg får opp Feil nr når jeg prøver. Og det med å sette + 46, 046 osv foran.. Telefon kundtjänst: 0142-80800
 13. Djervekvinnen

  Sår på halen til besvær!

  Takk alle sammen! Ja han har gått på antibiotika i 3 uker nå. Dyrlegen sa at det ikke var noe betennelse der han opererte, så jeg skulle fortsette i 1 uke til for å forebygge. Men er fortsatt redd for at det skal skje komplikasjoner. *krysse fingre* Han tar det hele veldig bra. Litt ubehag å legge seg. Og han har et litt annen ganglag. Sikkert pga plaster og slikt som er i nærheten av rumpehullet og gir ubehag der. Han blir sikkert å merke det i forhold til litt balanse også. En hale som har gått ned til bakken nesten er nå helt borte. Det er jo nå jeg fortsatt skulle hatt dobermann
 14. Djervekvinnen

  Sår på halen til besvær!

  Ja det er nå bare at jeg ikke er like uheldig som deg nå @Debbie
 15. Djervekvinnen

  Sår på halen til besvær!

  Ble ny operasjon i går. Denne gangen hos en annen stor klinikk. De fjerna halen helt. Dyrlegen sa at prognosene var mye bedre å ta alt, enn å amputere delvis, pga blodsirkulasjon og uro i området. Så nå har jeg en haleløs greyhound! Nå er det jo ikke mer man kan gjøre, så hvir det ikke går bra nå ja da vet jeg ikke hva som skjer. Stakkars Nitro har gått igjennom mye denne jula.
×