Gå til innhold
Hundesonen.no

Djervekvinnen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,999
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Djervekvinnen last won the day on 16. Mars

Djervekvinnen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,773 Excellent

Om Djervekvinnen

 • Rang
  Life is too short to have slow dogs!
 • Bursdag 7. Oktober

Contact Methods

 • MSN
  prestekragen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.livetinord.com

Profile Information

 • Hunderase
  Greyhound
 • Mine dyr
  Mynte - Greyhound
  Nitro - Greyhound
  R.I.P Chanti - Dobermann
  R.I.P. Hera - Dobermann

Nylige profilbesøk

18,225 profilvisninger
 1. Djervekvinnen

  Akkurat nå - Mars

  Har samme problem med mine hunder. De spiser opp pinnene og jeg er redd for at det skal sette seg fast i systemet deres. TIl nå har det gått bra. Men jeg må prøve å unngå at de får tak i pinner og spise dem. Ikke så lett..
 2. Djervekvinnen

  Kastrering av tispe pga nedstemthet

  Jeg har en tispe som har endel hormonelle plager. Men min tispe har løpetid 1 gang i året, så har liksom bare holdt ut. Grunnen til at jeg ikke har kastrert henne, er utgiften. At det koster veldig mange tusen kroner. Og at det er en stor operasjon. Jeg ville prøvd medisin for hormonene (galastop kanskje hjelper) . Men om det går ut over hunden i stor grad og deres hundehold ville jeg kastrert. (og om jeg hadde råd)
 3. Djervekvinnen

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Takker for trivelige kommentarer 💛 Han har gode dager for tiden så det er godt å se. Jeg er bare SÅ glad i de gamle hundene. De grå fjesene deres og væremåten. Skulle begynt et pensjonist hjem for gamle hunder ❤️
 4. Djervekvinnen

  Hannhundbråk

  Jeg har vært på tur med en annen hannhund, med min tispe også, og det var min kastrerte hanne den hannhunden kun var interessert i. Han skulle bare bort til han og lukte og jukke på han. Hele tiden!
 5. Djervekvinnen

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Da har jeg mimret litt i tråden her, og tenkt på tiden som har vært. Nitro ble 10 år i desember og har blitt en skikkelig pensjonist. Jeg trodde jeg kom til å miste han i sommer i fjor da han plutselig ble ustødig og sjanglete. Etter undersøkelser ble det antatt at det kunne være en gammel nakkeprolaps fra 2012 som kunne føre til nerver som kom i klem eller noe i den duren, men man vet alikevel ikke. (har tenkt på svulst, slag/drypp etc) Etter noen dager gikk det sakte over og så ble han helt normal igjen. Han er noe stiv og støl i kroppen, noen dager værre enn andre. Så han går fast på rimadyl. Han har også mistet endel hørsel, så det er jo trasig, men normalt. Han ble også haleløs på nyåret etter at han ble bitt i halen. Han fikk et tilfelle med ubalanse i høst, som varte bare 20 min og så fikk han tilbakefall her for noen dager siden som varte i 40-50 min. Da er han i veldig ubalanse, får ikke beina helt med seg (faller ikke da), men virker ellers helt vanlig mentalt. Jeg synes uansett det er ekkelt, og jeg blir redd for at hans tid snart er over. Så lenge disse anfallene går over etter kort tid, og han ikke har noe problemer ellers i hverdagen og har livsglede, så er det det viktigste. Han er jo en veldig stor hund med lange bein, så det hele virker voldsomt når han begynner å sjangle og skal holde seg på beina, kontra hadde det vært en liten rase. Ellers er han bare så herlig og god som alltid. barnslig og leken og har bare lyst å herje og løpe tulling (på sine gode dager), men han må begrenses litt pga kroppen. Han er jo ikke like sprek som han var. Han er enda mer knyttet til meg og vil ikke vike fra min side. Han er virkelig min sjelevenn. Jeg er så trygg på han og han har ikke et eneste vondt hår på kroppen. Jeg håper jeg får en sommer til med han.. Da blir jeg glad. Men verdsetter hvert minutt. Det er fint å lese i tråden alle som har kommentert og fulgt oss.💓 ❤️ For de av dem som måtte være igjen på forumet.Takk!
 6. Djervekvinnen

  Hannhundbråk

  Jeg tror jeg ville ha prøvd å finne et område og et tidspunkt hvor det var generelt sett færre folk ute, for å la hunden få løpe av seg. Om det er tiiiiidlig på morgenen eller sent på kvelden. Kanskje spandere en dag i uka hvor du kan sykle et stykke vekk, kanskje finne et sted hvor det går an å løpe (et jorde, landlig område eller skog etc). Mynder trenger ikke å løpe HVER dag, men det er greit i hvertfall 1-2 ganger i uken. Om man får det til. Kanskje annonsere ut om noen har en privat eiendom eller inngjerdet sted man kunne å leid/lånt. Jeg forstår din skepsis, hadde nok vært helt lik! Og derfor hadde jeg ofret litt for hunden min (og min egen psyke) å prøvd å finne alternativer til vanlig hundepark tur hvor du har mer kontroll, selv om det kan ta ekstra tid og innsats. Uansett, hendelser kan man aldri forutse. Har inntrykk av at det kan være mange laus hunder ute på bygda også, i slike områder som Budapest. Så man kan vel aldri være helt bombesikker.
 7. Djervekvinnen

  Følger/bidrar dere til hjelpeorganisasjoner for hund?

  https://galgosdelsol.org Vurderer seriøst å dra dit å jobbe som frivillig. Det er en utrolig bra jobb de gjør der! Anbefaler alle å ta en titt.
 8. Djervekvinnen

  En rase med stor personlighet

  Myndene gjør at du vil få en utfordring. Greyhounds som jeg kjenner best har jo en fantastisk personlighet , mye humor og glede og mange elsker å være aktive og jobbe med ting, spes agillity er jo supert. Men på deres primisser, de gir ingenting gratis. Sta kan de virkelig være Det må være moro for dem. Ellers generelt sett stille hunder, sosiale og hyggelige ( ikke så reserverte som andre mynde raser kan være) Synes du størrelsen blir for stor, så er whippet i samme gate.
 9. Djervekvinnen

  Akkurat nå - Mars

  Mars er vintermåned her ihvertfall. Ikke vits å håpe på noe slags vår. April kan det kanskje begynne å skje noe. Snart helg! jippI!
 10. Djervekvinnen

  Wheaten terrier vs. bedlington terrier?

  Jeg synes det er litt skummelt å få seg pels-stell hund, uten å vite om man faktisk ER en pels-stell hund person Det er jo en fordel å like å stelle hund, når man får en slik en, men jeg vet jo ikke om jeg er en slik person. Har aldri klippet eller greid en hund i hele mitt liv! Men liker å børste My little ponys da. Synes det er ganske beroligende. Men det er jo ikke alle hunder som liker pelsstell så godt, og da blir det vel alt annet enn beroligende.. Hmm.. ja synes det er litt vanskelig 😂
 11. Djervekvinnen

  Wheaten terrier vs. bedlington terrier?

  Tenker også på bedliss som evnt neste hund. Men har null erfaring med pelsstell. Er litt avskrekkende synes jeg, hvis det krever veldig mye tid. ( tenker også på å da barbere ned) Må vel kanskje ha gått kurs da .. Men fryser de mer enn mynder? Er vant til å kle på og ta hensyn, og det finnes jo så utrolig mye bra klær til enhver anledning, så tenker at den biten ikke er så vanskelig. De har jo kropp som minnner om myndekropp også. Men hvis de klumper på seg snø i pelsen så blir de jo kaldere av den grunn, da må man kanskje bruke heldekkende dress? Ellers synes jeg beskrivelsene høres veldig bra ut. Wheaten virker mer terrier type på en måte. Litt mer stri og sånn. Har møtt noen, og de virker jo allsidige og aktive. Men de også krever jo litt pelstell.
 12. Djervekvinnen

  Akkurat nå - februar

  Betaler også rundt 8000 kr i året for mine to. Har da 30 000 i vet utgifter. Det er veldig dyrt 😕 Men tør ikke være foruten.
 13. Djervekvinnen

  Lar du hunden tisse på.....?

  Ikke på andre sine ting eller eiendom, og ikke i innkjørsler. Syns det er så kjekt med hannhund sånn sett, for de må nesten ha ett sted å tisse på og man kan bestemme mye selv. Mens tispa bare setter seg rett ned og tisser når hun må, uansett hvor (ikke inne da)
 14. Djervekvinnen

  Akkurat nå - februar

  Drømte i natt av min samboer tok med seg Nitro til dyrlegen for avlivning. Det følelsen av tomhet og savnet var grusomt. Ble letta da jeg våknet opp og gikk inn på hunderommet og så gullet ligge der å se på meg. Ble ekstra kos da på han ❤️
 15. Djervekvinnen

  Å gå fra 1 til 2 hunder - erfaringer, råd og tips?

  Greit å ha to like hunder med tanke på aktivitetsnivå og behov. Også aldersmessig. Da kan man få mye "gratis" ved at de aktivitserer hverandre og leker sammen. Men desto mer trening fra din side, fordi du må lære de å gå pent i bånd sammen og innkalling osv. Ellers er det meste sagt. Økonomi, plass, finne hundepass, det å genrelt farte/reise omkring blir mer "pes" av å ha to. Og at det kan bli sjalusi og andre utfordringer. Nå har jeg to store hunder, så det det nok noe å si. I tilegg er det stor aldersforskjell og behov som gjør det vanskelig med tanke på aktiviteter. Jeg blir nok å holde meg til 1 hund i fremtiden. Fordi det rett og slett er enkelst. Men blir jo selfvfølgelig å savne samspillet to hunder gir.
×