Gå til innhold
Hundesonen.no

Djervekvinnen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,919
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Djervekvinnen last won the day on 13. September

Djervekvinnen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,689 Excellent

Om Djervekvinnen

 • Rang
  Life is too short to have slow dogs!
 • Bursdag 7. Oktober

Contact Methods

 • MSN
  prestekragen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.livetinord.com

Profile Information

 • Hunderase
  Greyhound
 • Mine dyr
  Mynte - Greyhound
  Nitro - Greyhound
  R.I.P Chanti - Dobermann
  R.I.P. Hera - Dobermann

Nylige profilbesøk

17,617 profilvisninger
 1. Akkurat nå, september 2018

  Jeg trodde jeg skulle miste Nitro i Juni, da han plutselig begynte å miste balansen og ble sjanglete. Etter en ukes tid gikk han tilbake til det normale igjen og har vært stabil hele sommeren og til nå. Det er helt utrolig egentlig. Er veldig glad for det. Man kan jo aldri vite, men bare det at han er så stabil og fin er jo et bra tegn. Han er i et så godt humør og er aktiv og ivrig, selv om han ikke kan gå de lengste turene lengere. Gogutten min <3 Det gjelder å nyte hvert sekund man har sammen. Det er på lånt tid..
 2. Jeg synes ikke dette hørtes så dumt ut. Nå kjenner jeg ikke schæfer så veldig godt, men visse raser kan være mer "vanskelig" enn andre og trenger mer erfaring. Jeg forstår godt både det med barn og det med grensesetting, at det trekkes frem. Og det er oftes damer som sliter mest i forhold til dette og kan være litt "soft". Menn har en naturlig autoritet, og jeg ser at mine hunder responderer på en annen måte med min mann enn meg selv. Jeg har alltid hørt at nybegynnere anbefales tisper, fordi de oftes er litt enklere på flere området. Testosteron er ikke bare bare til tider. Men når det er sagt, så er det tispene jeg har hatt som har vært "værst", med tanke på bitching og styr. Også har jeg opplevd en god del testing fra dem også ,men godt mulig det går raskere over enn hos hanner, som vil ha en lengere modningsperiode. Og så er de større og sterkere, det er lurt å ta det med i betraktningen. Jeg opplevde ikke annonsen som oppdretter av dårlige hunder, men en oppdretter som vil sikre seg og vil ha eiere som har tenkt igjennom dette.
 3. Parre hannhund på to år?

  2 år er ungt ja, med tanke på at hanner kan brukes langt opp i årene. Det er viktig å fått tatt de helseundersøkelsene som trengs, og jeg er jo for mentaltesting av avlsdyr, og der er det jo aldersgrenser for å ta dem. Jeg tenker at det er vel ingen hast å MÅ parre hunden akkurat nå, kontra om ett år? Hunden er fortsatt i utvikling. Jeg var borti en oppdretter som skulle bruke en 10 mnd hanne på tispen deres, og jeg bare WOW, okei... Why?? Men 2 år, tja kanskje hvis alt er på plass først.
 4. Hva kan gis for å få mykere avføring?

  Igår fikk hun kveldsmat bestående av vom&H, en dæsj olivenolje, vann, et fiber knekkebrød, to kokte gulrøtter og et par kokte potet, og en dæsj biola. Og imårres fikk hun en brødskalk av mitt hjemmelagde speltbrød med lite gjær. Så spent på å se hvordan fordøyelsen blir.
 5. Hva kan gis for å få mykere avføring?

  Er olivenolje OK? Gav det til hundene imårres og de likte det. Har også gitt knekkebrød som de knasker i seg. Usikker om hun får nok væske i seg. Jeg gir maten halvtint fordi hundene liker det best, så det er litt vanskelig å blande vann i det. Men får se om jeg får det til på et vis.
 6. Hva kan gis for å få mykere avføring?

  Takker for tips! Gulrot og potet(kokt) liker hun godt,og ris. Kan jo tilsette noe av det. Hva med biola?
 7. Mynte fores med V&H og får iblant veldig hard avføring. Det blir liksom sittende fast der bak og kommer ikke helt igjennom. Dette er svært smertefult og hunden hyler og bærer seg helt til det plutselig plopper ut. Idag måtte jeg prøve å hjelpe til. Bæsjen var helt steinhard. Etterpå kom myk bæsj ut. Stakkars liten. Hva kan jeg tilsette i maten for å hjelpe på? Det skjer ikke hele tiden,men nå og da. Syns så synd på ho når hun hyler slik.
 8. Annen hunderase enn den du har.

  Whippet
 9. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Ser noen som blir å tjene fett på salg av blandingsvalper på Finn nå. Australian cobber dog. 4 ulike annonser og pris på 25000 pr valp. wow..
 10. NYE bilder av medlemmene!

  Skulle ønske vi kunne hatt en ny tråd igjen og ikke denne fra 2011. Så blir det faktisk NYE bilder av medlemmene
 11. Hunden min biter og er aggressiv!

  Tispa mi var veldig til å skulle protestere og "ta igjen" når hun var valp, særlig ved type korreksjon og tvang. Vi lot oss ikke pille på nesa av det og var bestemt og viste at det var vi som var sjefen og slik oppførsel ikke kom noen vei. Etter 1 års alderen ble det mye bedre. Men nå vet jeg ikke helt grunnen for din gjør det, om det er protest eller noe annet. Lurt å utelukke ting hvis du er usikker først. Er det bare trass så må man bare være bestemt og ikke gi seg. Biting ville jeg slått hardt ned på hvis dette var testing. Men da må man vite at det er det.
 12. Smertestillende ved behov

  Jeg har gitt Nitro rimadyl ved behov etter avtale med veterinær. Han kan virke småhalt og stiv og treig men etter å ha fått rimadyl en dag blir han mye kvikkere og bedre. Tro om det går an å gå på det fast? Nå får han 3 dager i slengen og så opphold en periode til han virker mer stiv. Men ser jo at hunden er bedre med dem ,så har lyst å gi han fast. Hvis det ikke er farlig da.. må sjekke med veterinæren.
 13. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Herregud stakkars dyr. At de får lov å avle sånt.. Og den hjemmesiden, man ser jo hvilke gruppe personer de appelerer til. Ikka akkurat de mest seriøse. Noen med vett ville jo aldri kjøpt en slik hund uansett!
 14. Jente (9) skambitt av rottweiler

  Trasig at det har blitt sånn med rasen De er ikke til å stole på lengere , etter alt man hører..
 15. Kva gjer en når en møter lite hyggelige løse hunder :-/

  Uff for en ekkel hendelse! Vil tro hun dama ble redd selv og derfor kjeftet. Mange sier rare ting hvis de er oppskaket og redde, så mulig det var derfor. Ikke at det rettferdiggjør det på noe vis, for det var dårlig gjort ovenfor deg. Hun ble jo bitt også, så det gjorde nok ikke saken bedre. Sikkert ikke noe morsomt at hunden sin gjør noe slikt. Ingen tvil om at denne hunden burde vært i bånd, hvis den er såpass ustabil. Jeg er selv redd for å møte løse hunder. Mye fordi mine hunder utagerer veldig Jeg har møtt noen løse hunder og da roper jeg på eieren og sier at de må ta vekk hunden sin, mens jeg prøver å gå unna. Når jeg har syklet, har jeg holdt sykkelen som barriere foran hundene. De fleste som har vært løse og kommet bort har faktisk skjønt at mine ikke er særlig imøtekomne og da har de hold litt avstand. Men jeg holder mine hardt fast og håper på det beste. Til nå har det gått greit. Men jeg hater når det skjer!
×