Bananen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,731
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

4 følgere

Om Bananen

 • Rang
  Take it to the bow!

Contact Methods

 • Website URL
  http://flatblackdesign.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Flat coated retriever

Nylige profilbesøk

13,523 profilvisninger
 1. Å, nei! Kondolerer @Tine Kristine Lindbeck. Drittkreft. Ta vare på deg selv!
 2. Noen her som vet om noen som tover hundepels og kan strikke vanter eller skjerf av det?
 3. Resistanse og sånn! Elektrikerverden.
 4. @Ozzy: Sambis sier at det mest sannsynlig er kortslutning et eller annet sted og at du kan ødelegge forsterkeren i verste fall. Han anbefalte at du ohm-et den. @Pixie .
 5. Jeg tipper meningen i studiet er at man også skal samarbeide med andre, som man som oftest må gjøre ute i arbeidslivet senere. Man hadde vel ikke fått den oppgaven som radiografstudent dersom den ikke hadde noen relevanse til studiet? Kan du ikke høre med personen som ga ut casen(e) om hvordan det er tenkt at dere skal kunne løse den? Gi dere en pekepinn?
 6. Sukk. Fortsatt sært å stå opp. Ingen Pøbel som kommer lykkelig bort når jeg tar på noe på nattbordet som signaliserer at jeg skal stå opp.
 7. Hei! Siden Pøbel ikke er mer, selger jeg 9 kg V&H nr. 25 (5 kg uåpnet + ca. 4 kg lagt i brødposer), rundt 20-21 gode bokser til å oppbevare V&H i (jeg pleide å kjøpe 20 kg og dele det inn i boksene), tørrfôr (denne gir jeg egentlig bort, det er sikkert rundt 6-7 kg eller noe), masse godbiter som er åpnet og uåpnet (blant annet to poser med tørket kanin (og noen kaninører med pels som kan brukes som leke) og en pose som jeg har lagt i en boks fra @Raksha som var en hit) og snacks (blant annet tørrfisk, PlaqueOff dental bites og rundt 2 kg +- tannstein-tyggepinner fra Bubeck). Phew, lang setning! Helst lyst til å selge alt samlet for 600,-.
 8. 20.07.2010 - 06.09.2017. Vår kjære, lille Pøbel. I 7 herlige år fikk vi kjenne deg. Du navnga deg selv, du. For du var en liten utspekulert pøbelvalp som tøyet alle strikkene du kunne tøye. Du var en ufattelig kul hund, og du satt virkelig potespor i hjertene til de som møtte deg og ble kjent med deg. Men alle som møtte på deg i voksen alder kunne ikke forstå hvorfor noen kunne kalle deg for Pøbel, for du var jo bare glad. Med hele deg. Og viste det til alle du møtte. Takk for alt, lille venn. Jeg håper du møter Kamar igjen på din vei. Hils og kos deg. Vi savner deg.
 9. Håper det ordner seg for deg, @Pixie. Shit, denne uka har vært mye for noen av sonenhundene, skjønner jeg. Og uka er enda ikke omme. til alle som trenger det!!
 10. Og en stor, stor klem til @Rocket! Og jeg er enig @Raksha. Det har vært litt mye nå ...
 11. Tusen takk alle - ingen glemt. Det er fortsatt vondt, men jeg vet at Pøbel hadde bare blitt stresset over å få alle andre glade. Pøbel var en lykkepille med pels! Og det er vondt å tenke på at man aldri får se og oppleve lykken hans igjen. Så godt som det er sagt. Og det gjaldt Pøbel også. Han var en god, kul hund (ironisk nok ble han hetende Pøbel fordi han var en liten pøbel som valp. Og han har likt å tøye strikken med folk som ikke har satt helt grenser fra starten av, hehe). Og får dere som lurer; Pøbel hadde kreft. Han ble operert i slutten av juni i år, får han hadde plutselig gått fra å være superlykkelig til veldig dorsk og ikke helt til stede. Han hadde heller ikke matlyst (men godbiter gikk ned). Gikk til veterinæren og de kjente noe uvanlig i buken, tok ultralyd og det viste seg at han hadde halvparten av blodet sitt i buken, hoven og sprukken milt. Milten ble fjernet, og den gikk nesten i oppløsning i det veterinæren skulle fjerne den. Vi fikk vite at han hadde ondartet kreft - hemangiosarkom. Han var i veldig fin form de to månedene vi hadde ham etter operasjonen - nesten som om man fikk en reinkarnert Pøbel! Røntgen- og ultralydbildene viste ingen spredning, blodprøvene var veldig bra (vi var hos veterinæren sist 21. august). Men på tirsdag merket jeg at han hadde samme symptomer som før han ble operert og på onsdagen besøkte han veterinæren på ny. Med tanke på sykehistorikken ble han lagt inn og på drypp og de tok nye bilder. Bildene viste spredning i lever og lunger og han hadde indre blødninger. Da var valget enkelt - han skal få slippe. Pøbel ble bare 7 år og noen måneder, men han er den eldste hunden jeg har hatt i mitt eie. Og jeg er takknemlig for alle de 7 årene (hadde faktisk hatt ham i 7 år denne måneden ...). Amigo som jeg hadde før ham ble jo bare 5 1/2. Han hadde også hemangiosarkom, men han ble avlivet under operasjonen fordi de ikke klarte å stoppe blødningen (jeg leverte ham inn fordi jeg trodde han hadde spist noe han ikke skulle spist, liksom. Han oppførste seg på samme måte som da han hadde spist noe (og blitt operert for det før)). Litt rotete forklart, men håper dere forstår allikevel. Meh. Drittkreft.
 12. Vi er knust. Pøbel er ikke mer.
 13. ... jeg har en åpnet flaske Cosylan som har stått i romtemperatur. Den ble åpnet i januar i år, og går ut i 2019. Det står ingenting om det på pakningsvedlegget - er den fortsatt brukbar eller bør jeg kaste? It's that season of the year again.