Gå til innhold
Hundesonen.no

Bananen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,755
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Bananen last won the day on 3. Juni 2012

Bananen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,849 Excellent

4 følgere

Om Bananen

 • Rang
  Take it to the bow!

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

14,075 profilvisninger
 1. Har en grønn Zero DC med gule kanter til salgs i str. L til 150,-. Kan sende mot frakt, men det enkleste blir å hente i Oslo. Blitt brukt til en flat coated retrieverhannhund på rundt 43 kilo.
 2. Selger lilla Hurtta kjølevest i XL. Brukt kun et par ganger og passet en stor flat coated retrieverhannhund. 200,-? Kjølematte selges for 150,-. Kan hentes i Oslo eller sendes mot porto. https://www.hurtta.com/global_no/kjolevest
 3. Akkurat nå, juli 2018

  Jeg har en jeg kan selge for 200,-?
 4. Pøbel veide rundt 43 kg.
 5. Tror den blir litt stor til ei boxertispe. Pøbel var en stor hannflat. Sorry!
 6. Har forresten en grønn Zero DC med gule kanter til salg i str. L. 150,-? Gidder ikke lage ny tråd for den.
 7. Oria (har materiale som finnes ved ulike norske fag- og forskningsbibliotek) kobler sammen flere databaser i ett søk, kanskje det også kan være et forsøk? Kan finne saker som er tilgjengelig online der også.
 8. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Hold meg fast!
 9. Hundehold i borettslag

  I burettslaglova står det i kapittel III at "(4) Styret kan fastsetje vanlege ordensreglar for eigedommen. Sjølv om det er vedteke forbod mot dyrehald, kan brukaren av bustaden halde dyr dersom gode grunnar talar for det, og dyrehaldet ikkje er til ulempe for dei andre brukarane av eigedommen.", med endringer som har blitt foretatt under. https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2003-06-06-39#KAPITTEL_3 Når spørs det dog hva ulempe for de andre brukerne av eiendommen vil si, og siden lover tolkes, så kan frykt også bli tolket som en ulempe.
 10. Gir bort to skjermer til stor hund (tenker det er bedre enn å kaste de). De er henholdsvis 25 cm og 30 cm. Brukt til en flat coated retriever. Gis bort mot henting i Oslo.
 11. Valpegjengen 2018

  Sukk. Vilhavalpnå!
 12. Veterinæren vår tok en prøve av ulike kuler vi fant, og det var bare fettkuler. Felles for de var at de var bevegelige, i alle fall.
 13. Akkurat nå, februar

  Noen med valp mellom 10 og 20 uker som har lyst til å være med på gratis valpekurs i Oslo? Kurset er på to timer 15. februar. Spør for ei venninne som skal holde det, ta gjerne kontakt på PM om du kjenner noen eller har en valp på den alderen selv!
 14. Akkurat nå, januar

  Det er soool og fint vær. Jeg tenkte å ta meg en tur ut og ta bilder i finværet. Savnet etter hund er stort, og jeg føler det er bittelitt rart å gå ut med kamera uten hund og helt alene. Jeg liker å gå alene - dog med hund. Helt alene er litt rart. Sukk.
 15. Akkurat nå, januar

  På Pøbel tok de UL etter at de hadde palpert ham og fant mye væske i buken og opererte med det samme. Det samme gjorde de på Amigo. To forskjellige klinikker - trodde det var en normal prosedyre dersom noe abnormalt ble oppdaget etter palpering? Håper ikke det er kreft på Casper! -- Nå har jeg tatt jod i to dager. Jeg har jobbet og vært trøtt i flere uker nå. Men kan jod virkelig være så effektivt? Jeeez, før hadde jeg nesten sovnet på denne tida. I dag har jeg vært rastløs og energisk!
×