Gå til innhold
Hundesonen.no

Smartingen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  266
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

328 Excellent

Om Smartingen

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Briard

Nylige profilbesøk

1,351 profilvisninger
 1. Smartingen

  Fastmontert hundegitter i bil

  Jeg hadde det og funket kjempegreit! Fikk god plass til hunden. Alternativt så finnes også bare dører til bagasjerommet og ikke hele buret på sidene, slik at man kan åpne bagasjerommet uten at hundene flyr ut.
 2. Smartingen

  Rare eller komiske ting hunden din gjør

  Vel, han her han et noe merkelig velkomst"rituale" med meg, nemlig å ikke hilse. Altså, han rører ikke en tå når jeg kommer hjem fra arbeid. Ligger som regel flatt ut på sengen sin eller gulvet. Så når jeg nærmer meg, logrer han bittelitt med halen, snur seg på ryggen og "ber" meg klappe han på magen. Ellers går han bananas når alle andre kommer.
 3. Smartingen

  Den store navnetråden

  Greyhounden Tesla - T-kull og oppkalt etter oppfinneren Nicola Tesla. Satset på at han skulle leve opp til navnet Briarden Leo - egentlig Galileo Galilei, flyplass kull og jeg skulle fortsette smarting-temaet. Så da ble det Galileo Galilei (også flyplassen i Pisa)
 4. Smartingen

  Turbukse

  Superfornøyd med Fjellreven Keb sine bukser. Er bred over baken og da passer Curved veldig godt. De har hardere stoff over knær og rumpe, logisk for meg som stadig sklir nedover fjellet på rumpa Også puster de godt Jeg er iallfall storfornøyd!
 5. Smartingen

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Utmarksbeiter blir lite brukt, selv områder der det ikke er ulv. Å hive opp dyrene der nå, kun pga formangel, fungerer ikke da fasilitetene ikke er tilpasset. Seterdrift er ikke vanlig lengre, fordi det er mye enklere å ha alt nært - ikke bare fordi det finnes ulv i skogen. Og hvisman faktisk har fasiliteter i orden, men velger å ikke utnytte de i krisesituasjon som nå pga at ulv finnes, ja da ser jeg ikke vitsen med å ha dyrene. Hvis, om, atte, men. Kan ikke skylde alt på ulven...
 6. Smartingen

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Jeg tenker mer på at selv om de voksne har ansvaret for dyr barn får, så er det noen barn som lever og ånder for katten eller kaninen sin og passer på den. Mens ofte, selv om barnet looover å mate kaninen hver dag, så er det foreldrene som må gjøre det etterhvert.
 7. Smartingen

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Kanskje, men de må da forhøre seg med foreldrene da... Nei jeg vet ikke jeg altså...
 8. Smartingen

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Loke er blanding mellom husky og malamute: "Sønnen min på 13 år har fått Loke som gave..Han er 8 måned kosete, livlig, og snill hund men sønnen min på 13 år klarer ikke å håntere en så stor hund som han er. Derfor, med tungt og knust hjerte, må vi dessverre omplassere han bort til en annen familien der han får det han trenger! " Der ble jeg provosert! HVORFOR kjøpe hund til et barn og så omplassere fordi den ble for stor for barnet?! Det er jo viden kjent at 1) man kjøper ikke hunder TIL barn 2) at de voksne alltid har ansvaret for dyrene 3) at som reeegel (unntak finnes) er det de voksne som får det store og hele ansvaret for dyret barnet hadde lyst på.
 9. Smartingen

  Hvordan definerer du størrelse på hund?

  Jeg tenker vel utelukkende på høyde når jeg tenker størrelse på hund. Altså cm skulderhøyde. Vekt varierer så veldig føler jeg.
 10. Smartingen

  What The Fluff

  Jeg har selv ledd godt av de videoene
 11. Smartingen

  What The Fluff

  https://www.vgtv.no/video/160792/ny-hundetrend-paa-instagram-ondskapsfullt Hva mener dere? Morsomt eller ondskapsfullt?
 12. Ja Lekte med tanken på det når jeg selv hadde greyhound og var leder for Rogaland Myndeklubb, men fikk det ikke til... Husker faktisk å ha kontaktet LC utvalget og spurt om tips, men de kom aldri tilbake til meg med noe.
 13. Så gøy! Min mor har lenge tenkt å prøve ungereren hennes i LC, men så dritt at vi bor på Sør-Vestlandet og må kjøre langt for treninger og prøver Bikkja har gode gener og løper som en gal i skogen, så tror nok den hadde kunne fått til noe der
 14. Smartingen

  Tips til veganske oppskrifter?

  http://www.vegetarbloggen.no/ Mange gode oppskrifter der! Bruker den selv, og jeg er ganske langt fra veganer
 15. Smartingen

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Planlagt krysning av mellom Dogo Majorca ( Ca De Bou ) og Amerikansk Bulldog (Standard). 6 av valpene var valgt kun pga utseende. Ser for meg at de havner hos små søte eldre damer som vil ha en kosehund. NOT.
×