Gå til innhold
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,352
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

patricia last won the day on 23. Juni

patricia had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

780 Excellent

1 følger

Om patricia

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Nylige profilbesøk

7,296 profilvisninger
 1. omsorstvist

  Enig. Sett opp et økonomisk krav , hvor hun skal betale alle utgifter du har hatt på hunden. Pengekrav pleier ofte å få folk på andre tanker. Men jeg lurer også på hvorfor du har gitt fra deg hunden gang etter gang, når du vet at den ikke får det bra hos henne ?
 2. Norsk politi har ikke lov til så veldig mye, nei.
 3. De har vel ikke lov å bruke makt i det hele tatt ? Hvorfor ble ikke denne tosken ført vekk med et godt tak i nakken og fratatt telefonen? Han hindret jo politiet i å gjøre jobben sin !
 4. Hjelp til Utstilling

  Det deles ut nordiske cert, som teller for nordisk championat.
 5. Hjelp til Utstilling

  Ikke de nordiske, vel ?
 6. 8-timers togtur med valp på 5 mnd?

  Jeg reiste en gang med tog Oslo- Bergen med en 4 mndr valp.Det gikk helt fint, hun sov mesteparten av veien, og på et par av stoppene var det tid til å ta en kjapp tur ut. Lufte godt på forhånd, og ta med godis og litt vann.
 7. Vel, når Querqus, som hadde bitt bare ett lam, ble dømt til døden i retten, så er det bare rett og rimelig at denne også blir det. Sånn for rettferdighetens skyld.
 8. Kjøper kun svinekjøtt fra frittgående dyr.
 9. Da blir de i det minste avlivet kjapt og effektivt, istedenfor å tilbringe livet som eierløs streifkatt, uten et sted å bo, må fange maten (bl.a. fugler) selv, ingen vetr.hjelp ved sydom og skader, osv. osv. Løskatter lever stort sett et begredelig liv, og det burde de få slippe. Er helt for at ukastrerte, ikkechippede løskatter avlives, og at katteeiere pålegges å chippe og kastrere !
 10. Trening av drektig tispe

  Du får ikke delta med tispe som er fra 4 uker drektig. Rundt tre ukers drektighet bør du la henne ta det litt med ro, uansett. På den tiden er en drektig tispe sårbar, og skal ikke utsettes for uvanlig stress. De fleste tisper begynner å roe ned ved 6-7 uker, så se henne an og la henne bestemme tempoet.
 11. Dette er ikke stort bedre enn pelsdyrhold, håper han taper saken så det holder. La rev være rev, han bør hellers skaffe seg hund (uten å sette den i bur, forståss )-
 12. Fjernet snuten på labrador

  Nei. Noe sånt hadde jeg aldri utsatt noen av mine hunder for. Heller ikke amputasjon av føtter.
 13. Jente (9) skambitt av rottweiler

  Er veldig leit å lese sånt, uansett hvilken rase det gjelder. Får bare håpe at det går bra med niåringen, og at hun ikke får varige skader. Bra at hunden er avlivet.
 14. Erfaringer med Rottweiler som familiehund

  Quest: Det stemmer at jeg er et godt voksent menneske, m,en det er ikke så fryktelig mange år siden jeg hadde rottweiler. Grunnen til at jeg gikk fra rasen, var helseissues og ikke mentalitet. Er fullstendig og smertefullt klar over alle avisoppslagene , spesielt de senere årene, om rottweiler som skader og til og med dreper andre hunder. Synes det er trist å lese slikt om gamlerasen min, som jeg hadde så utrolig mye glede av. Rasen har blitt veldig populær, det popper opp useriøse oppdrettere som driter i klubbens avskrav, og stadig flere bruker denne staute brukshunden som ren kose.og sofahund. Derfor må nye kjøpere gjøre god reseach før de kjøper, og de må være klar over de negative sidene ved rasen, som kan gi seg utrivelige utslag i feile hender. Men likevel synes jeg rasen er overdrevet negativt fremstilt i denne tråden. For en oppgående, målbevisst kjøper er det fremdeles fullt mulig å få seg en fantastisk, stødig og lojal følgesvenn !
 15. Erfaringer med Rottweiler som familiehund

  Det var da voldsomt....jeg har selv hatt flere rottweilere i min ungdom, og opplevde faktisk lite av all denne samkjønnsaggressiviteten det snakkes så mye om her. Trådstarter her virker som et fornuftig og oppegående menneske, som er forberedt på å jobbe med hunden og ta de hensyn som er nødvendige. Og det er ikke nødvendig å bo langt ute i ødemarken for å eie en rottweiler, selv har jeg bodd både i boligfelt og blokk med mine. MEN... det er en selvsikker, sta hund, den er en brukshund og bør absolutt få bruke nese og hode, i tillegg til god mosjon, og med konsekvent, mild oppdragelse kan den bli en framifrå familiehund. Kontakt raseklubben og forhør deg, velgoppdrettere som samarbeider med klubben, og som mentaltester og tar alle nødvendige helsetester, gå på klubbtreff eller utstillinger og snakk med folk. Det er en fantastisk rase hvis du får tak i rette individet, bare husk at den er ingen sofahund .
×