Gå til innhold
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,327
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

742 Excellent

1 følger

Om patricia

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Nylige profilbesøk

6,948 profilvisninger
 1. Raser som har gått av moten

  Hva med airdale, som var veldig pop i min barndom, nå er det veldig sjelden jeg ser dem lenger ?
 2. Blokkering på telefon

  Blokkeringsfunksjonen er digg ! Jeg blir ikke stalket, men stadig vekk ringer der folk som skal selge meg noe jeg ikke vil ha, spørre meg ut om min mening om ett eller annet, eller fortelle meg at noe er galt med pc-en min, eller de prøver å svindle meg for penger.Et par tastetrykk, og vekk med dem !
 3. Dorwest Garlic and Fenugreek

  Har brukt Bravecto i flere år på flere hunder i forskjellig alder, og det har funket helt fint. For mange år siden kjøpte jeg hvitløkpulver i Danmark og brukte det 2 sesonger. Så lite flått, men så ble hvitløk plutselig giftig for hund...Så ble det dråper av forskjellige slag, og opplevde våteksem og dritt, og gikk så over til Bravecto. Nå anbefalte dyrlegen Nexgard, siden det inneholder mindre gift enn Bravecto, er spent på å se hvordan det funker. Vi bor i flåtteland, etter en tur (behøver ikke være i skogen), har jeg pleid å finne en håndfull flått som kravler rundt i hodet på hver hund, før de har rukket å bite seg fast. Selv har jeg hatt stygge flåttbitt som har blitt behandlet raskt, og verken jeg eller hundene har blitt syke. Det er lett for folk som ikke bor i flåtteland å avvise flåttmidler, for oss andre er det en j... plage hele året, nesten.
 4. Godbiter i ringen

  Gulost.
 5. Hvilken rase er dette?

  Kaananhund ? Eller en blanding ?
 6. Tørrfôr for sensitiv mage

  Har hatt samme sak med en av mine labbiser. Myen romling, løs mage, lite matlyst på morgenen. Prøver nå Natural Greatness, og det ser ut til å funke fint.
 7. "Jegermangel" kan gi hjorteinvasjon

  Ja, alle de 1000 (eller var det 10000) som sto og trippet etter å jakte ulv, send dem til Vestlandet på hjortejakt! Problem solved....
 8. Jeg har hatt denne fantastiske rasen i mange år nå, og har gjort ymse erfaringer. Labbetispene mine har vært gløgge, lettrente, språksikre og omgjengelige. Myke, men samtidig litt sta , matglade og noen skikkelige griser som både har spist og rullet seg i dritt. Typisk for rasen er at de er hemningsløst aktive og oppfinnsomme i oppveksten, og trenger en mye fastere hånd enn mange tror. Folk som har sett en halvfeit, eldre labrador rusle avgårde på fortauet og tenke r at en sånn rolig, grei hund må vi ha - de får seg et sjokk. Samtidig er de høyt skattet som fører-og servicehunder, de har en nese som gjør dem til flotte søkshunder i mange bransjer. Cluet er at de må jobbes med fra de er små, de må få bruke potensialet sitt , da blir de veltilpasset og greie¨å ha med å gjøre. Hanhunder har jeg litt andre erfaringer med : Kjønnsfrosker, råsterke, tunge energibunter som er skjønne, snille og litt korte i hodet . Uten strukturert trening kan de bli litt mye, ja.Likevel er det få labbiser som omplasseres.
 9. Luna har 100 000 følgere på Instagram

  Flere av mine hunder har smilt når de har truffet kjentfolk, eller her blitt kost med. Noen har bare flatet ørene og trukket munnvikene tilbake, andre har vist hele gebisset og skremt livet av folk som ikke er vant til hunder. Den ene rottisen min brummet samtidig med glisingenOm de smiler av samme årsak som oss, eller om det er et dempende signal er jeg ikke sikker på (tror helst det siste), men det vekker i hvert fall oppmerksomhet !
 10. Hårfarge til hund

  Får fnatt når jeg ser kjolekledde, dansende hunder...
 11. Appetitt

  Har brukt Appetitt periodevis i flere år på flere hunder, og har ikke hatt noe å klage på. Nå har forhandleren flyttet, og derfor har jeg nå byttet til et annet merke, som er letere å få tak i. Har ingen skrekkhistorier å fortelle om Appetitt:-)
 12. Hilse på barn/voksne. Valp.

  Ikke uten at du legger inn en kommando som betyr å gå pent forbi. Det må du jo uansett, når du skal trene valpen på å ikke hilse på alt og alle.
 13. Hvis hun prøver å være morsom, bommer hun så det synger. Jeg sitter bare igjen med irritasjon over henne, og medlidenhet med de stakkars, uønskede hundene. Det var ikke så mye her jeg kjente meg igjen i. Men så har jeg vel en mer positiv innstilling til hunderiet.
 14. Rallytråden!

  Takk for svar, synes det står litt vagt forklart i reglene.
 15. Bulldog drepte mor og sønn

  Selvsagt skal hunden avlives, er folk blitt helt tullete ? Eller tenkte de å få den omplassert til en hyggelig barnefamilie ?
×