Gå til innhold
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,371
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

patricia last won the day on 23. Juni 2018

patricia had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

785 Excellent

1 følger

Om patricia

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Nylige profilbesøk

7,456 profilvisninger
 1. Jeg har fått flere tisper kastrert , noen pga at de gikk "i koma" etter løpetid, andre pga betennelse. Felles for alle: Mye mer stabilt og godt humør, ble litt barnslige , og lettere å trene siden vi slapp den mentale berg-og dalbana. Ulemper: Desperat matlyst og dårligere pelskvalitet. Stusser ikke på å gjøre det igjen, hvis det blir nødvendig. Tispene mine var i alderen 5-7 år.
 2. Battesea shelteret i London gjør også en kjempejobb, har mange ansatte som står på, flere av hundene blir omplassert til tjenesteformål, og de har et fint, moderne anlegg. Der skulle jeg gjerne ha jobbet som frivillig !
 3. patricia

  En rase med stor personlighet

  Kan dette ha med at rasen er blitt overpopulær, og at det avles på alt som ligner på JRT ? Har møtt noen aldeles herlige individer, men de fleste jeg treffer, hadde sikkert vært forbudt dersom de veide over 20 kilo ! Har selv en dansk-svensk , men vil ikke ha noen ny. Rasen er altfor lite homogen til at jeg vil anbefale den, selv om def fins flere trivelige eksemplarer.
 4. patricia

  NKKs unnlatelsessynder

  Jeg har lest utskjellingen av DB, jeg har lest de angstbiterske innleggene fra oppdrettere og eiere av flatneser, og responsen fra NKK. Det gir ikke mye håp om forbedring, for å si det pent. Samtidig ser jeg utenlandske dyreprogrammer, hvor veterinærer hevder at operasjoner av nesebor og lange, bløte ganer er rutineoppdrag, som de utfører næmest daglig. Og at raseklubbene kan skryte av denne "utholdenhetstesten" og kalle det et avlsfremmende tiltak, er direkte latterlig. Jeg er litt enig med de som hevder at flatnesehunder egentlig bør dø ut, men samtidig vet jeg at der fins individer uten pusteproblemer.(Har selv hatt en ). Det er ikke svart-hvitt.
 5. patricia

  Superhundene på NRK

  Elsker måten Maren trener på
 6. patricia

  Ta med valpekullet på besøk? 6,5uker gamle

  Ja, det ville jeg gjort. La dem få oppleve et annet miljø i trygge rammer, er bare fint for dem.
 7. patricia

  Superhundene på NRK

  Nydelig episode i går !
 8. Når jeg lurer på om de som spør egentlig er motivert, forteller jeg om røyting, evig støvsuging, hunder som spiser/ruller seg i bæsj og døde dyr, at de MÅ ut flere ganger daglig , også i plaskregn og snøføyk. Jeg forteller om hva det koster i rene penger å holde hund, om negativer reaksjoner fra naboer og sure turgåere, om ansvaret man påtar seg. At Sydenturen blir vesentlig dyrere om hunden må på kennel, og at man må regne med litt ødeleggelser i heimen mens hunden er valp /unghund. Etterpå forteller jeg om alle gleden, dersom folk fremdeles er interessert.
 9. patricia

  Varmedekken. Nødvendig?

  Når de skal ligge og vente i bilen med kuldegrader ute, kler jeg på dem. Ute, i aktivitet, går labbisene helt greit i -10, mens DSG-damen må kles på når temperaturen kryper under -5. De gamle hundene jeg har hatt, var mer frysen av seg, og likte å ha på dekken på kalde, blåsende dager, og i kaldt regn. En golden vil nok tåle en god del kulde, såfremt den har den rette pelsen med rikelig underull.
 10. patricia

  Superhundene på NRK

  Førerhunder kastreres jo, derfor jeg lurte. Men Lucky er jo ikke "offisielt" godkjent.
 11. patricia

  Superhundene på NRK

  Var Lucky kastrert på forhånd, eller ble det gjort under treningen, når det viste seg at han var et brukbart emne ?
 12. patricia

  Superhundene på NRK

  Sorry, leste litt for fort
 13. patricia

  Superhundene på NRK

  Hun har vært verdensmester i LP for en del år siden.
 14. patricia

  Noen som vet.

  Helt logisk at en gammel amerikansk rseer innblandet med ulv. Det bodde vel bare indianere der da rasen oppsto.
 15. patricia

  To vekterhunder vurdert avlivet av politiet.

  Her er snakk om to avlivingskasus ? Hva galt har den andre hunden gjort?
×