patricia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om patricia

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Nylige profilbesøk

6,556 profilvisninger
 1. Hadde dette vært en av mine hunder, hadde den ikke blitt så mye eldre, nei. Bittskadene ser jo skikkelig stygge ut, dette er ikke bare klyping. På den annen side - det er leit å se "ekspertene" uttale seg som de gjør, dette er bare med på å forsterke redselen for hunder generelt. Villdyr, liksom..hvordan kan dette mennesket være kenneleier ??
 2. Vel, den eneste Tyrifjordlabbisen jeg har møtt, var et surt og iltert krapyl..
 3. Det var bare en liten kommentar til andre innlegg, hvor det hevdes at valper som blir lenge hos oppdretter, ikke har samme mentale ballast som de som leveres ved 8 ukers alder.
 4. Selvsagt skal labradorvalper sosialiseres, på lik linje med alle andre valper. Men de har en trausthet og trygghet (sånn stort sett) , som gjerne gjør at de ikke er så lette å ødelegge. De er mentalt sterke, og av natur veldig omgjengelige. Jeg har sittet igjen med valper som har vært både 3 og 4 måneder før vi fant kjøpere til dem, og de var trygge og sosiale. Riktignok etter en god del jobbing med sosialisering og miljøtrening, men jeg behøvde ikke være redd for at de skulle bli dysfunksjonelle.
 5. Det er om å gjøre å fokke opp stemningen, som om ikke tildragelsen er uheldig nok som den er. Typisk tabloidaviser. Håper det går bra med guttungen.
 6. kjøperne må skrive under på en aldeles vanvittig kontrakt, hvor de forplikter seg til ikke å avle. Gjør de det, får de flere tusen i "bot". Det er DH, og kun DH,som skal ha rett til å avle, og dette er bare en liten del av denne s.k. kontrakten. Folk selger seg med hud og hår til disse svindlerne, helt utrolig.
 7. Aaaltfor lang annonse, og trenger du å nevne tyvparringen? Annonser med så mye tekst virker litt "lammende", selv om det du skriver her er helt ok, bare kort godt ned på tksten, ta med det aller viktigste, og stryk teksten om tyvparringen. Helt greit med foreldres resultater og helseopplysn., mye av det anndre kan du fortelle på tlf og på hjemmesiden. Og som flere her har sagt, færre og bedre bilder ! De aller færreste interesserer seg for bilder av nyfødte valper, det sier liksom ingenting. Lykke til !
 8. Har operert flere tisper. Bare en av dem beholdt sin opprinnelige, fine pels. De andre fikk mye mer underull, og en pels ble tørr som en skurekost. Alle var mellom 5 og 7 år når de ble operert.
 9. Tiltredes ! Og siden du "bare" skal ha familiehund/turkamerat, anbefaler jeg at du holder deg unne den s.k. jaktvarianten. En standard labbis holder lenge, de har mer enn nok futt og fart
 10. Og stakkars lutfattige RK har bare tre milliarder på bok....jeg gir aldri 5 øre til disse hysteriske innsamlingsaksjonene, og dette vi hører nå, gjelder nok ikke bare RK.
 11. Bioingeniører har liten og pasientkontakt ? Hallo, hvem tror du traver rundt og tar alle prøvene som skal analyseres ? Det kommer selvsagt an på hvilket lab du jobber, men prøvene må taes. Og det er bioing. som tar dem.
 12. Det kan gå kjapt, men såå kjapt går det ikke...
 13. Uetisk, uansett hvor populært det måtte være. Har hørt om slike "jaktekspedisjoner" i Sverige, hvor endene ligger og dupper på vannet med fastteipede vinger. Tøffe typer, disse tweedkledde ..
 14. Har også flere ganger fått sms med tekst: Hva koster valpene dine? Når kan jeg hente ? En gang kom en fsamilie på besøk, mor, far og to unger i 6-8 årsalder. På tlf hadde de virket veldig ok, men da de kom, viste det seg at det ene barne t var hysterisk vettskremt....takk for besøket. En annen kjøper ringte fra en annen landsdel, virket veldig oppegående og interessert, og hadde satt seg godt inn i rasen. Det var litt dyrt for vedkommende å reise og se på kullet på forhånd, så vi avtalte at h.. skulle komme og hente valpen personlig. Vi hadde en god tone, alt virket veldig ok, helt til h... dukket opp tydelig ruset og helt utafor. Takk for besøket.