patricia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,247
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om patricia

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Nylige profilbesøk

6,439 profilvisninger
 1. Etter å ha lest hele tråden, og sett svarene fra ts, har jeg bare ett råd: Kvitt deg med hunden !
 2. Og hvem er "sånne mennesker" ?
 3. Jeg har et litt tosidig syn på dette. Med det tempoet vi mennesker utrydder dyrearter, er zoologiske hager snart det eneste stedet vi kan se "ville" dyr. På den annen side får jeg vondt av å se dyr bak stengsler og gjerder, særlig de som er skapt for å vandre over svære avstander, eller jakte i flokk. Jeg har vært i London Zoo og sett dyr bak gjerder, i en nitrist park på Tenerife, og sett et par ulver trave hvileløst rundt i 8-tall i en liten innhengning på Langedrag. Dyr på sirkus er bare motbydelig, det samme er hoppende delfiner og klappende sjøløver i en vannpark. Ville dyr skal ikke "dresseres" for å more oss mennesker, og de skal ikke parkeres bak gitter for å bli beglodd. Begynte nesten å gråte når jeg leste om dyrehagen i Syria, hvor noen av dyrene er reddet over til Jordan. Fy flate.
 4. Ja, denne situasjonen har jeg vært i. Min once inalifetime bodde hos oss, ikke i utlandet, men da hun begynte å bli gammel, meldte interessen for en ny hund seg. Å finne en sånn som henne, syntes umulig. Vi ville bare går og sammenligne, finne alt den gamle hunden var, som den nye ikke ville kunne leve opp til. Og det ville jo bli urettferdig, så vi valgte å bytte rase. Litt andre egenskaper, et annet utseende, litt annen adferd. For oss ble dette vellykket, vi hadde nok hatt problemer med en ny av samme rase som den ene, uforlignelige. Det høres kanskje tullete ut for andre, men vi løste det på denne måten, og det har vi ikke angret på.
 5. På 90tallet utførte Landbrukshøyskolen på Ås en større adferdsundersøkelse på en rekke raser, i samarbeid med raseklubbenes medlemmer. Når det gjelder rød cocker, klarte de å spore ragesyndromet tilbake til en felles stamfar(rød). Denne hunden var altså klin, hakkende gal, men hadde masser av avkom etter seg, siden han var så pen:-). Det var professor Bakken og en professorkollega som sto for undersøkelsen, mulig det er noe å finne på Google om den.
 6. Leste det på en avisside på nettet i dag, husker ikke hvilken. Det var basert på nyere forskning.
 7. Reinspikket svindel, helt uforståelig at folk går på limpinnen !
 8. Og så har vi skrapesyke hos sau og vilt. Denne kan gi deg Alzheimer, ALS, ME, psykiske plager, leddsykdommer og mye mer....
 9. Tvangsroingen, som det her ble kalt, ble vel "oppfunnet" på 80 -90 tallet. Jeg har selv brukt den på et par av mine aldeles ville tullete valper, og det har fungert helt utmerket. Satte meg på gulvet, la valpen rolig og bestemt på rygg mellom beina mine, holdt rolig fast med ene hånden og strøk valpen med den andre. Det er viktig å være nådeløst rolig og tålmodig, valpen skal ikke slippes før den nesten har sovnet , uansett hvor lang tid det tar. Veldig effektivt, når du selv har tid og tålmodighet.
 10. Denne saken er jo blåst ut av alle proporsjoner, ingen får meg til å mene at bruk av helder er dyreplageri, så lenge de brukes i pauser under rideturer. Jeg blir adskillig mer oppkavet over å se på hestesport, og utstyret og handlingen som forkommer der -i enkelte tilfeller- ikke hos alle ! De som vil slå et slag for godt hestestell kan jo begynne der.
 11. Det sier jo historien ingenting om, men hvis det er en spansk gatehund, så må den jo være totalforvirret og vettskremt. Den løper ikke glad bort til hvemsomhelst, liksom. Stakkars liten.
 12. Enda en grunn til å aldri sende hunder i flybagasjen....
 13. Er en hund med C-hofter et sykt individ ? Hd er tross alt en røntgendiagnose, ikke en klinisk. At den kanskje ikke bør avles på, er noe helt annet enn at den ikke kan leve et langt, symptomfritt liv?
 14. Slå i bordet og forlang antibiotika! Jeg har kastrert flere tisper, alle har fått antibiotika og smertestillende, uten at jeg har behøvd å be om det. Ingen av dem har hatt noen komplikasjoner, og et væskende, illeluktende opr.sår høres slett ikke bra ut.
 15. Sp og Miljøpartiet De Gale -- skrekk og redsel for oss alle, og særlig for de med tenner og pels... Det norske rovdyrhatet er vel enestående i verden, land med langt mindre ressurser og langt mere rovdyr enn oss, har en helt annen tankegang. Flaut og pinlig for rike, arrogante , lille Norge !