Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Jeg har det, godt fornøyd og synes det er verdt prisen til mitt bruk (hovedsakelig etter svømmetimer). Hadde nok ikke kjøpt et såpass dyrt tørkedekken kun til hjemmebruk.

Edited by Wilhelmina
Link to post
Share on other sites
28 minutter siden, Wilhelmina skrev:

Jeg har det, godt fornøyd og synes det er verdt prisen til mitt bruk (hovedsakelig etter svømmetimer). Hadde nok ikke kjøpt et såpass dyrt tørkedekken kun til hjemmebruk.

Hvor tørr blir hun? 

Tanken er å bruke det når vi f.eks er på hytta eller på besøk hos noen og går tur i regnet og ikke vil ha våt hund inn i stua. 

Hvor lett tørker dekkenet igjen?

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Grønn said:

Hvor tørr blir hun? 

Tanken er å bruke det når vi f.eks er på hytta eller på besøk hos noen og går tur i regnet og ikke vil ha våt hund inn i stua. 

Hvor lett tørker dekkenet igjen?

Tjaaa, hun blir såpass tørr at hun ikke fryser ihjel i bilen på vei hjem vinterstid i alle fall :teehe:Dekkenet trekker absolutt til seg mye vann, produsenten reklamerer vel med at hunden blir 80% tørr på ti minutter, og det stemmer bra med min erfaring. Men dekkenet er veldig tykt og bruker en halv evighet på å bli tørt igjen.

Link to post
Share on other sites

Bruker det mye på høsten i bilen etter treninger på vann. Er veldig fornøyd med det, men hunden skal ikke bruke det lenge av gangen, da blir fukten liggende på hunden. Ellers lukter det overraskende lite, og får bedre absorberingsevne etter hver vask. 

Link to post
Share on other sites

Har et slikt tørkedekken til samojeden min som vi bruker etter at vi har vasket ham, eller at han har vært å badet. Altså når han har vært helt gjennomvåt inntil huden.

Superfornøyd, absorberer mye vann fra pelsen hans. Han blir så klart ikke helt tørr, men betydelig tørrere enn da vi brukte et tørkedekken kjøpt fra Hooks.

Gjør det også mye lettere og raskere å føne ham helt tørr igjen etter å ha hatt sicarro tørkedekken på en stund.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Du sier hunden din er fryktaggressiv. Er den det? Hvor mye tåler han? Jeg er vant til å gå tur med to bråkebøtter. En fryktaggressiv, og en som bare vil sjekke ut/hilse på, eventuelt støtter/beskytter minsten. Etter mye jobbing er minsten forholdsvis trygg, selv om han kan bråke så tåler han et trøkk nå i godt voksen alder. Jeg har to strategier, litt avhengig av situasjon, når vi ikke kan unngå møter/hilsing. 1. slippe fram ridgebacken, som sjelden bråker, men skjermer gårdshunden fra andre hunder. De fleste respekterer det og det blir ihvertfall ikke bråk. En neve godbiter på bakken/motsatt grøft til gårdshunden hvis jeg er trygg på at den andre hunden ikke kommer dit. 2. slipper begge. Men jeg er trygg nok på at det ikke blir noe mer enn kjefting fra dem, og at minsten faktisk tåler det/rister det av seg etterpå. Jeg holder avstand for å ikke trigge noe. Er det trygt nok ift. omgivelser og bilvei slipper jeg bare båndene og går videre, hundene kommer når de er ferdige med diskusjonen. Kan du slippe en eller to av de andre, og la det stå til? Jeg ville jo svart på eposten at det ville være tryggere for dere om folk tok litt hensyn, men spørs hvor mye det hjelper...  
  • Jeg syns ikke Maren har fått så mye "pepper" denne gangen. Kanskje disse hundene er enklere enn de i forrige sesong? Tør de ikke ta de vanskeligste hundene/problemene, men heller velger dem det er håp for? Nå er jo dette et underholdningsprogram så det er kanskje like greit  Ler riktignok av de som på FB gir inntrykk av at de selv er så mye flinkere enn Maren. Det er jo bare å si "nei" til hunden, så blir det slutt på alle problemer. Det gjør i hvert fall de, og det virker alltid 
  • Møter jeg slike folk som absolutt ikke har forståelse for hvor vanskelig passeringer kan være for enkelte hunder, så snur jeg og går vekk fra de. Eller jeg krysser veien og går lengst mulig vekke fra de, eller jeg prøver å unngå å gå der de går/til de tidene de går tur. Jeg syns ikke det er så vanskelig å unngå gitte enkeltpersoner (med hund), verre er det med de du ikke vet at de plutselig slipper hunden opp mot min hund. Overraskelsene er jo vanskeligere å forutse. Avstand er jo det eneste som virker for hunder som ikke liker passeringer
  • Hos Agria er det en del som klausuleres bort dersom hunden ikke er forsikret fra før fylte 4 mnd. I tillegg vil det vel være reservasjon mot enhver sykdom hunden allerede har hatt, samt eventuelle raserelaterte sykdommer. Så det er jo noe du kan se på i vilkårene hos de ulike selskapene. Jeg ville kanskje vurdert å heller sette opp en egen sparekonto til hunden. Har man økonomi til å bare ta utgiftene som de kommer vil det nesten alltid lønne seg i lengden, i hvert fall hvis man har en relativt frisk rase.
  • Ja, det skal jo dekke alt man ikke kan regne med var der før forsikringen. Kan lønne seg, tenker jeg.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...