Jump to content
Hundesonen.no

Skillevegg i bagasjerom


Recommended Posts

Noen som vet om skillevegger til bagasjerom i bil, som ikke festes i grind. Evt noen som har laget selv om har ei lita oppskrift? :) 
De jeg finner ser det ut som må festes i grind nemlig, feks som variogate sin divider.

Link to post
Share on other sites

Følger!

Kom over en på Mekonomen, men da jeg var innom for å høre om de kunne bestille sa han at de hadde dårlig erfaring med delingsveggene - mange som returnerte de, da de viste seg å ikke passe selv om det sto at de skulle passe i deres bil. Turte derfor ikke å bestille. ..når jeg tenker meg tror jeg kanskje at en måtte ha grind å feste dem i også... ingen hjelp fra meg, med andre ord ?

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
På 9/3/2020 at 11:31 AM, tmp skrev:

Hei, Jeg har bestillt gitter til å stenge mellom bakseter og baggasjerom her: Travall.co.uk. Veldig fornøyd!

Disse leverer spesialtilpassede produkter til ulike bilmodeller. De leverer ikke skillevegger til baggasjerom for min bil dessverre, men er du heldig finner du din bilmodell der. Gitteret mellom baggasjerom og bakseter fungerer veldig bra, lett å montere og lett å ta av ved behov.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Takk for at dere svarer :) Dessverre har ikke travall for min bil, men fant en svensk forhandler jeg vurderer. Ikke for grind, men ser ut som de lager "halvbur". Altså bur på alle sider, utenom den siden som går inn mot bilsiden. Det er interessant! 

ke-produkter.com 

noen som har erfaring?

Link to post
Share on other sites
På 9/13/2020 at 8:44 PM, Julie123 skrev:

Svenske Artfex har vel også skillevegger?

Ja, men de krever at man har grinden/døra for å feste, iallefall slik jeg har forstått det :( Da må man ha skilleveggen på midten, men jeg trenger at den er deler bagasjerommet i ulik størrelse ? 

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det skjønner jeg godt, spesielt når det kom så uventet på. En papillion er heldigvis en grei størrelse med tanke på småbarn, og er ingen superkrevende brukshund. Det hjelper på. Det er kanskje lurt å sette deg ned sammen med mannen din, og for den saks skyld psykologen din, for å snakke om dette. Så kan du gjøre deg litt tanker om hvor nødvendig hunden er for din bedring og for din livskvalitet. Dersom du/dere tenker at hund er avgjørende for å komme deg ut av depresjonen, så må dere bare bestemme dere for at dette klarer dere. Står valget mellom å være veldig syk eller ha hund, så er det egentlig ikke noe valg. Også tipper jeg at alle som blir uventet gravide for første gang føler på frykten for å oppdra et barn. Det er sikkert mange gode ressurser der ute når det gjelder barneoppdragelse og hva man kan forvente den første tiden som nybakt mor. Det skumleste av alt er det ukjente, så kanskje god informasjon kan lette på frykten?  
  • Control Unleashed eller Hverdagslydighet fra valp til voksen er de to bøkene jeg ville brukt hvis jeg skulle satt meg inn i ting i dag ihvertfall.
  • Jeg og min samboer har nettopp skaffet oss en 7 år gammel hvit gjeterhund. Jeg har holdt på med hund hele livet, jobbet på hundekennel, trent agility og diverse. Min samboer hadde schæferhund som liten men utover familiehunden har han lite erfaring med hundehold og hundetrening. Hunden vi har er svært lydig og snill, men samboer vil gjerne lære om hunder, hva slags trening som funker, hvordan hunden lærer og forberedelse dersom vi skaffer oss en hund etter dette. Noen tips? Norsk, engelsk eller tysk språk. Er en hel jungel der ute og synes det er vanskelig å orientere seg. Vi trener Rally med hunden men jeg er ingen pedagog og synes det er vanskelig å rette på han, typ "du må være bestem" "nei ikke så bestemt, nå er du streng" osv. Tydelig at hunden hører mye mer på meg. Regner med mye kommer seg når de blir vandt med hverandre og samboeren min får mer erfaring. Tror likevel en god bok om hundetrening hadde passet han supert. Noen tips?
  • Tørkerull har vi alltid i hus👍🏻😊 Eddik er sikkert lurt det, men jeg virkelig hater lukten av eddik🥴 så det blir nok ikke brukt eddik her i hus😅
  • Det har vi faktisk kjøpt, men glemt å skrive på🙈
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...