Jump to content
Hundesonen.no

Gode Facebook grupper om hund og hundetrening?


Recommended Posts

Aktiviteten på Hundesonen har gått ned litt, flere brukere forsvunnet og færre gode diskusjoner om det som handler hund og hundetrening.

Så noen nevnte at mye foregår nok på Facebook, så da lurer jeg på om noen har noen tips om gode Facebookgrupper som omhandler hund og hundetrening?

Jeg vil bare lære mer :innocent:

Link to post
Share on other sites
Just now, Smartingen said:

Aktiviteten på Hundesonen har gått ned litt, flere brukere forsvunnet og færre gode diskusjoner om det som handler hund og hundetrening.

Så noen nevnte at mye foregår nok på Facebook, så da lurer jeg på om noen har noen tips om gode Facebookgrupper som omhandler hund og hundetrening?

Jeg vil bare lære mer :innocent:

vet ikke om noen grupper men om man synes det er lite diskusjoner, så får vi jo heller starte noen da :)

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
Akkurat nå, Meg skrev:

vet ikke om noen grupper men om man synes det er lite diskusjoner, så får vi jo heller starte noen da :)

Jo for all del, men ikke alltid jeg kommer på noe før jeg leser det. Dessuten er jeg kanskje ikke ute etter å diskutere, men tilegne meg kunnskap og se flere sider av en sak :) Diskuterer ikke for å diskutere liksom :) 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Jeg liker https://www.facebook.com/absolutedogs/  og de åpne undergruppene (1)https://www.facebook.com/groups/610566119052717/,  2)https://www.facebook.com/groups/214490725633880/   3) https://www.facebook.com/groups/prodogtrainer.me/)   . Absolute Dogs har et litt annet syn på hundetrening (fokus på konsepttrening), og er veldig positive/relasjonsskapende og løsningsorienterte. Relativt mye gratisinfo, men det er selvfølgelig business for de, så det er en god del innsalg av både DVD'er og onlinekurs. Jeg har tatt flere av onlinekursene og er med i tilhørende( lukkede) fb-grupper, og selv om ikke alt i onlinekursene nødvendigvis er relevant for meg og mine hunder, så er fokuset og kommunikasjonsformen i gruppene deres (de har mange aktive administratorer) en god motvekt mot all trollingen og kranglingen man lett finner på nett :) Live-sendingene kan bli litt i overkant mye regnbuer, enhjørninger og hjerter for en sindig trønder, men de ansvarlige (Lauren Langman og Tom Mitchell) er høyenergiske og det bærer sendingene preg av :P

Ellers har Leslie McDevitt akkurat nå åpnet fb-gruppen for nettkurset "Reactive to relaxed" for gjennomlesning (koster 25$, kurset er avsluttet, men alt av materiale ligger der i 1 år fremover) - påmeldig via https://www.facebook.com/groups/298300721554/

Dr Ian Dunbar har en fb-gruppe for de som er abonnenter på DunbarAcademy (20$ per mnd, da har du tilgang på alt han har laget, også det gamle som han ikke nødvendigvis er heeeeelt enig i nå lenger) - https://www.facebook.com/groups/1301213286652522/  Det er ikke veldig mye aktivitet der, men Dunbar-gjengen har "live-sendinger" innimellom.

Om du er interessert i beriket miljø, så har denne fb-gruppa mange dedikerte bidragsytere: https://www.facebook.com/groups/canineenrichment/?ref=group_browse_new

Denne gruppa har faglig kompetente administratorer som gjerne låser tråder for å få svart godt nok selv senere,  https://www.facebook.com/groups/664027960470508/?ref=group_browse_new  

Og så har Susan Garrett en åpen fb-gruppe som hun bruker for å selge inn div kurs, men det er en del aktivitet der også ellers: https://www.facebook.com/groups/freedogtrainingworkshop/?ref=group_browse_new 

 Har dessverre ikke tips om norske fb-grupper med gode diskusjoner, men håper en av de over kan gi deg nyttig underholdning :) 

 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Men chihuahua trenger vel gjerne litt stimuli for å ikke ende opp som ufordragelige gneldrebikkjer? Jeg kjenner et par supertrivelige chier, men fellesnevneren er at de brukes i hundesport og får mye tur.
  • Du kan virkelig aldri få nok kong/slikkematter etc når de er små. Utrolig greit å ha klart i frysen med vom etc.   Tyggebein! Kaninører, oksemuskler etc. Ang leker, så anbefaler jeg virkelig noe med "stille" pip. OM du får en som liker pip kan det bli ganske så slitsomt etterhvert.  Og som nevnt over, navneskilt! Om du er lydsensitiv så får du kjøpt med sånn gummikant på så det ikke klirrer så fælt!  
  • Søker andres erfaringer med hundeførerjakken fra Canelana.  Har hørt den er ganske varm? Hvilken årstid passer den best til?   Input på for og imot den jakken generelt mottas med takk
  • Jeg tenkte nok det egentlig😊
  • Det er vanskelig å anbefale noe bastant, da det er så individuelt hva man vil trives med. Hadde i utgangspunktet tittet på gruppe 9 hundene og lest litt om dem. Gjerne tatt noen rasevelgere, f.eks NKK sin. Ville også fulgt med på finn.no det dukker jo stadig opp hunder ser som kanskje kan være aktuelle! Eller ta kontakt med oppdrettere som kanskje har voksne hunder som er ferdig i avlen eller lignende som de ønsker skal få bo alene.  Eneste lille hunden jeg har erfaring med noenlunde selv er Chihuahua og da bare via venninne som hadde en kort periode. Ufattelig trivelig hund det er mye selskap i. Masse glede i liten kropp, og så sant de har god mentalitet, er avlet godt og oppdratt som hund så vil jeg tro det kan være et godt alternativ for deg. Jeg falt hvert fall pladask for rasen via den jeg kjente. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...