Jump to content
Hundesonen.no

Nkk Kristiansand 2018


mushi
 Share

Recommended Posts

4 hours ago, mushi said:

Meldte oss på i dag. Flere som kommer? :D

 

Dommerliste: http://web2.nkk.no/filestore/Aktivitet/Dommerlister/DommerlisteKristiansand2018.pdf

Jeg kommer :)

Slår gjerne av en prat med deg og Tellus igjen også! 
Selv om ene hunden jeg skal ha med da er dust mot småtasser så hun får ikke hilse ;)

Link to comment
Share on other sites

Akkurat nå, Snøfrost skrev:

Jeg kommer :)

Slår gjerne av en prat med deg og Tellus igjen også! 
Selv om ene hunden jeg skal ha med da er dust mot småtasser så hun får ikke hilse ;)

Så hyggelig! Sa jo hei i Bø, men du virket ganske opptatt! :) Drar heldigvis ikke alene til Kristiansand, men jeg skal se etter dere. Alltid hyggelig å treffe folk fra sonen! 

Link to comment
Share on other sites

Just now, mushi said:

Så hyggelig! Sa jo hei i Bø, men du virket ganske opptatt! :) Drar heldigvis ikke alene til Kristiansand, men jeg skal se etter dere. Alltid hyggelig å treffe folk fra sonen! 

Ungjentene (Dalbris og Huldra) syntes i alle fall det var artig å hilse på Tellus. Nesten synd ingen av dem skal til Kristiansand, selv om jeg vurderer å etteranmelde Dalbris. (gjør det neppe). 

Link to comment
Share on other sites

6 minutter siden, maysofie skrev:

Hadde tenkt å melde på iallefall én stirrekållis, da begge må på gulsløyfejakt, men så tittet jeg på dommerlisten og ombestemte meg :lol: 

Hva blir påmeldingsavgiften nå, regner med ordinær frist er gått ut?

Jeg betalte 505 i dag, en hundrelapp mer enn vanlig. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...