Jump to content
Hundesonen.no

Tilbyr kennelpass til voldsutsatte kvinner


Lillekrapyl
 Share

Recommended Posts

https://www.nrk.no/sorlandet/voldsutsatte-kvinner-velger-kjaeledyret-fremfor-egen-sikkerhet-1.13843090

Sitat

– Vi håper at dette tilbudet gjør at vi får kontakt med mennesker som til nå har vegret seg for å komme til krisesenteret nettopp fordi de ikke orker tanken på å forlate kjæledyret sitt, sier hun.

 

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, Kangerlussuaq said:

Selv om Stormberg er elendige klær med dårlig materiale (etter min mening), så skal han duden virkelig ha for å være en samfunnsengasjert person. Fint tiltak.

Det er gjerne sammenheng med pris der som alle andre plasser. De kostbare plaggene deres har jeg iallefall vært veldig fornøyd med både i holdbarhet og komfort. Faktisk noen av mine beste tur og treningsklær. Og noen av mine dårligste har og vært derfra, men de har vært i et helt annet prissjikt.

 

Mange flotte initiativ fra Stormberg. Håper de fortsetter og håper flere følger etter ??

 

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Kjempebra tiltak. Når jeg studerte i sverige hadde veterinærenes studentforening en mailliste man skrev seg på for å være fosterhjem for dyrene til de som dro på krisesenter - foreningen hadde samarbeid med krisesenter i Uppsala og Stockholm. Hadde vært supert om andre foreninger og lag hadde gjort likeens. 

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Malamuten said:

Det er gjerne sammenheng med pris der som alle andre plasser. De kostbare plaggene deres har jeg iallefall vært veldig fornøyd med både i holdbarhet og komfort. Faktisk noen av mine beste tur og treningsklær. Og noen av mine dårligste har og vært derfra, men de har vært i et helt annet prissjikt.

Jeg er også veldig fornøyd med klærne jeg har fra stormberg, og de har også super kundeservice de gangene ting ikke har gått helt som det skal. :)

Forøvrig supert tiltak fra Stormberg, de gjør veldig mye bra. :)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...