Jump to content
Hundesonen.no

MSM, glucosamine, chondriotin ++


Huldra
 Share

Recommended Posts

Er det noen som bruker kosttilskudd for ledd? Jeg har brukt det siden høsten 13, og tør ikke slutte! :icon_redface: Men nå er boksen tom, og nettbutikken jeg kjøpte den i selger ikke samme type mer. Hvilken type bruker du; pris, merke, link..? Selv har jeg brukt ExtraFlex HA til hest (!), og synes det har fungert bra. Har i alle fall ikke merket noe til stive ledd, men målet er jo å forebygge. Så lenge hunden spiser det også (grønt pulver), har det ikke noe å si om det er til hest eller hund eller menneske, bare dosen blir riktig. Tips og erfaringer å dele?

Link to comment
Share on other sites

Jeg bestiller fra Svenska Djurapoteket. Jeg hadde tenkt å kjøpe grönleppad mussla og MSM, men valgte heller produktet Senior som inneholder glukosamin, grönleppad mussla, msm, spirulina, kondroitin ++. Tablettform, så veldig enkelt å gi. Det koster 489,- for 200 tabletter.

Edit: link

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker Orifarm glukosamin, kjøper på Apotek1. http://www.apotek1.no/produkter/glucosamin-tabletter-orifarm-400mg-90stk-156233p

Har du andre varer du kan bestille og, så lønner det meste seg å bestille fra apotekhjem.no, denne koster 108,- der.

I tillegg gir jeg daglig omega-3, enten ren type kapsler beregnet til mennesker eller Dr. Baddakys-kapsler, samt 200mg Ester-C c-vit.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøper grønnleppe mussling fra Norske dyreapoteket :) Det er det samme som det Svenske, men de har egen "avdeling" her i Norge, bestiller enkelt å greit på melding på FB :)

Jeg kjøper også MSM og grønnleppemusling fra dyreapoteket, via Facebook.

Link? Jeg finner ikke noe når jeg søker.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker absorbine flex +max, i utgangspunktet til hest, men det kan også brukes til hund. Har 4kg+ liggende og bikkja skal kun ha 3 gram i døgnet. Så joda. xD (Får muligens solgt litt av det til ei i stallen nå da, hun har en schäfer med leddissues)

Fornøyd med det til nå, men har kun brukt det i 1-2 måneder da. Det er i pellets, og bikkja er ikke videre interessert i å spise det alene. Gir frokosten hans med en desj vann, tilskuddet og omega 3 olje fra obersten. (Og litt kokt ris for øyeblikket, for å se om han blir noe bedre i magen av det)
EDIT: Og når det er blandet inn slik så går det altså ned på lik linje med alt annet. Matvrak av en annen verden :P
EDIT 2: fås selvfølgelig kjøpt i mindre forpakninger enn 4,5kg, bare jeg som var heldig og fikk kjøpt en slik stor en grisebillig. (Billigere enn en mindre forpakning, inkludert frakten)

Link to comment
Share on other sites

Gir cosequin DS. Merker egentlig ikke noe til det ene eller andre må jeg innrømme, han har verken blitt bedre eller verre. Eller litt bedre har han blitt, men det tror jeg er pga. typen aktivitet han får nå, ikke pga. kosttilskudd. Men kommer aldri til å tørre slutte :P Når denne boksen er slutt kommer jeg til å bestille denne http://www.iherb.com/Pet-Naturals-of-Vermont-Hip-Joint-Extra-Strength-For-Dogs-120-Chicken-Liver-Flavored-Chewable-Tablets/17758#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=cosequin&rc=7&sr=null&ic=1 skal visst være akkurat det samme, bare billigere (koster 800 for en boks med 250 tabletter hos dyrlegen).

Edit. jeg ser at de ikke inneholder helt det samme, den fra iherb har færre ingredienser. Cosequin har flere typer flavors tilsatt, men har og noen ting jeg ikke skjønner hva er som den fra iherb har. Noen som vet?

Link to comment
Share on other sites

Her er den jeg bruker: http://www.absorbine.com/products/supplements/flex-plus-max Aner ikke hvem som selger den i norge, den boksen jeg kjøpte fra Skoies var fra en annen hestebutikk de hadde kjøpt opp som hadde gått konkurs, så de hadde den bare tilfeldigvis stående i butikken. :P

Link to comment
Share on other sites

Vi bruker for tiden Stride i flytende form, bestiller herfra:

http://www.chemistdirect.co.uk/stride-plus-liquid-with-glucosamine-and-chondroitin/prd-ni2

Frakten er dyr, men de trekker fra momsen på bestillinger til Norge, så det går omtrent opp i opp.

Øvrevoll Hestesport og Lillestrøm Hest og hund selger også Stride.

Link to comment
Share on other sites

Guest Snusmumrikk

Lillestrøm hest og hund ville jeg ikke kjøpt noe fra. Jeg prøvde å bestille fra dem, og fikk raskt en bekreftelse på bestilling. Etter to-tre uker uten å høre noe mer sendte jeg mail og etterlyste varen. Ikke noe svar. To uker til, jeg sender ny mail. Ikke noe svar. Samme gjentar seg og til slutt sender jeg en mail hvor jeg skriver at jeg avbestiller varen pga ekstremt lang leveringstid og umulig å få kontakt med dem. Da får jeg raskt svar med spørsmål om jeg fortsatt vil ha varen, for nå kan de sende den og en kjapp beklagelse for at det tok litt tid. Eh nei, sorry. Sånne nettbutikker støtter jeg ikke. Det tar ikke to måneder å sende en liten vare og skal man drive butikk må man kunne svare på henvendelser før de avbestilles.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...