Jump to content
Hundesonen.no

Hesteutstyrs butikk Oslo og omeng


tmp
 Share

Recommended Posts

Ønsker tips om butikker som selger heste- og rideutstyr i Oslo og omeng, gjerne med godt/stort utvalg. Løwenborg og XXL i sentrum har jeg oversikt over. Det var en Horze-butikk på Ryen, men den er stengt (flyttet?) om jeg ikke tar feil? Og så har jeg vært på Skesmokorset å handlet en gang, men det står stilt på hvilken butikke det var. Så har du god oversikt, del det gjerne med meg :D

Link to comment
Share on other sites

Øvrevoll fikk jeg lyst å dra innom, takk for tips! Har faktisk aldri vært der, hverken på banen eller utstyrsbutikken :lama:

Edit: Ser nettbutikken har lite utvalg feks på ridebuksen (bare herre- og vinterbukser). Har de mer i den fysiske butikken?

Link to comment
Share on other sites

Hvordan er utvalget og prisnivå på Lillestrøm hest og hund? Har sett på nettsiden, men tenker på butikken..

Handler litt på deres avdeling på Jessheim. Utvalget er vel ikke det største, og prisene er "normale" , men veldig bra service der, det skal de ha!

Ellers har du jo "min hestebutikk" på Kløfta. Har ikke vært der siden jeg jobbet der, men de har alltid hatt ok utvalg og greie priser.

Link to comment
Share on other sites

Øvrevoll fikk jeg lyst å dra innom, takk for tips! Har faktisk aldri vært der, hverken på banen eller utstyrsbutikken :lama:

Edit: Ser nettbutikken har lite utvalg feks på ridebuksen (bare herre- og vinterbukser). Har de mer i den fysiske butikken?

Ja, de har mye mer i butikken ;)

De har ikke kjempe mye ridebukser siden dette er en butikk for rytterne og trenerne til galopphestene, veldig mange rir i olabukse og knechaps på banen :)

Den nettbutikken er ikke så veldig bra egentlig, er mye bedre å besøke fysisk butikk.

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker Lillestrøm, har handlet der fra jeg var barn. Er ikke så glad i Hööks og Horze til annet enn forbruksvarer, liker kvalitetsprodukter (Pikeur, Ariat osv.) når ting skal vare og holde seg pent lenge. Har heldigvis tilsvarende her jeg bor nå, på Jarlsberg travbane. Litt som hest og hund, rotete og trangt, men de har mye bra. Lillestrøm H&H ligger rett ved torget nå, der det lå en eiendomsmegler før.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...