Gå til innhold
Hundesonen.no

Klosliper fra chlas olson (og kloslipere generelt)


Recommended Posts

Er det noen som har denne?

Den fungerte ikke på venninnen min sin hund (hun ble småhysterisk), men Casper synes den er dritartig tydeligvis. Men den fungerer jo ikke, når den kommer bort i kloen stopper den jo bare, den er jo supersvak? Hvordan bruker man den egentlig? Skal man egentlig bare ha den såvidt borti, eller skal man kunne presse litt?

Fikk ikke med bruksanvisningen, så vet ikke hvordan (om man kan) stille på den..

Finnes det andre kloslipere som er bedre, men som ikke er svindyre? Virker iallefall ikke som Casper har noe i mot den, tror den kan være mye hyggeligere for ham enn kloklipperen.

edit: skrev biltema først, men er ganske sikker på at den er fra chlas olson.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en fra Clas Ohlson som knapt er brukt, som du kan få kjøpe billig (altså enda billigere enn den allerede er :P ). Brukte den bittelitt på Tinka før hun flyttet til Trøndelag, og husker ærlig talt ikke hvor bra eller dårlig den er. Mener den slipte klørne ok, men jeg syns at klotang tross alt er mer effektivt. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en fra Clas Ohlson som knapt er brukt, som du kan få kjøpe billig (altså enda billigere enn den allerede er :P ). Brukte den bittelitt på Tinka før hun flyttet til Trøndelag, og husker ærlig talt ikke hvor bra eller dårlig den er. Mener den slipte klørne ok, men jeg syns at klotang tross alt er mer effektivt. :P

Jeg skrev feil, er nok fra chlas olson denne og, tror jeg. Biltema har vel ikke sånn. Skal prøve igjen, mulig jeg forventet noe litt mer effektivt :P men den stoppet jo av ingenting, så har ingen forhåpninger egentlig :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har brukt min fra Clas Ohlson i et drøyt år nå, til 4 hunder.

Har fungert helt greit egentlig., men den har begynt å stoppe litt nå på hund nr 2-3...

Ville ha en sterkere en, så jeg kjøpte en av merket Oster, men den var jo rett og slett idiotisk laget, så den skal jeg levere tilbake.

Avstanden mellom plasthetta som beskytter sliperen og selve sliperen er så stor at man ikke kan vinkle den og bare får slipt klørne i en vinkel..

Da blir de liksom kuttet rett av, og da kan man jo egentlig like greit bare klippe de med klotang.

Sjekket en fra Furminator også, den var noe mindre avstand mellom slipe og plasthette, men er usikker på om den er nær nok til at jeg synes den er optimal.

Så jeg tror jeg går for en ny fra Clas Ohlson, man får jo 2 for prisen av 1 av de andre 2 merkene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er superfan av Clas sin, mamma og pappa er også det :P Men kan skjønne at den ikke er dødsgod på store hunder. Jeg klipper uans litt av kloa først, så filer etterpå for at de ikke skal bli så skarpe :)

@Ingvild Jeg vil gjerne ha din fra Clas :D Glemte igjen min hjemme etter ferien, til mamma og pappas store fornøyelse :P

red; ser at hundeutstyr.no har Oster sin sliper på salg. Den skal vel være ganske ok? Hvis du er på utkikk altså lola ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Som @maysofie er inne på, jeg vil vite at en person med utdanning innen hund og adferd er til stede og ansvarlig til enhver tid. Jeg hører om kenneler som stort sett har studenter og utenlandske ansatte uten noe særlig erfaring. Selvfølgelig kan de alltids fint mate og lufte hunder, men om man skal ha ansvaret for de rundt andre, fremmede hunder, og ikke minst sørge for at de har det bra i fremmede omgivelser, så må man ha litt mer erfaring og kunnskap. Personlig foretrekker jeg privat pass der ikke fremmede skal avgjøre om hundene mine skal omgåes andre eller ikke.
    • Jeg har klart en natt hvor hun sov i  syv timer i strekk, men det var unntaket. Men hun er ikke 16 uker enda. 
    • Det som er viktig for meg når jeg har dyret mitt på dyrehotell er at jeg er sikker på at det har det godt. Det vil si at jeg er opptatt av at de oppholder seg på en koselig, ren og hygienisk plass med stort område å bevege seg på. Jeg er også opptatt av sikkerheten til dyret. At det ikke kan stikke av og at andre dyr eller uvedkommende ikke kan komme inn til mitt dyr. Det er også viktig at de har en avtale med veterinær som kan komme straks om noe skulle skje. Jeg er også opptatt av at dyret skal få mye daglig aktivitet og lek. Det er også fint med oppdateringer daglig, gjerne flere ganger hver dag med bilder og video av hvordan dyret har det, gjerne av aktiviteter og lek.
    • Vanlige 'gammel-manns vorter' (dog uten betennelse og puss) og dessverre kreft er vel det jeg har vært borti på gamle hunder. 
    • Takk for svar.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...