Gå til innhold
Hundesonen.no

Restaurant i Oslo


tmp
 Share

Recommended Posts

Skal ut å feire 40 årsdag til sambo, og ønsker tips til restaurant i Oslo :-)

Bor i byen men det står stillt i hodet, og kommer ikke på vi kan gå...

Ønsker GOD mat og vin, men samtidig avslappet og "barnevennlig". Vil slippe å stressa om tvillingene (7) og venners litt mindre barn får det litt for gøy (evt kjedelig..)

Forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prisklasse + type mat? Og hvor mange er dere?

Villa Paradiso var det første som slo meg inn, men er ikke sikkert det er akkurat det dere er ute etter. Det er kjempegod pizza der, italiensk avslappet forhold til barn i restauranten og ok prisnivå. Men kan hende dere ønsker litt roligere atmosfære (det er litt trangt mellom bordene, så det er mye folk i lokalet).

http://villaparadiso.no/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig, Villa Paradiso er fint og har god pizza, men leter etter et alternativ da det har blitt litt standard :-) Har det i baklomma om vi ikke kommer på noe bedre ;-)

Holder oss unna det aller dyreste, og har ikke helt fast preferanse på mat, med andre ord åpen for forslag :-)

Vi blir forresten ca 9 pers..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet når Sudøst åpnet for mange år siden var de kjent for det motsatte, da ammende mødre ble forvist :-P

Men har skjønt at det er både nye eiere og nytt kjøkken nå, så det skal jeg sjekke ut! Stor inngjerdet uteservering er i allefall praktisk med små barn ;-) Er det blandet asiatisk mat der? Småretter også da, siden du sier lett å dele?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet når Sudøst åpnet for mange år siden var de kjent for det motsatte, da ammende mødre ble forvist :-P

Men har skjønt at det er både nye eiere og nytt kjøkken nå, så det skal jeg sjekke ut! Stor inngjerdet uteservering er i allefall praktisk med små barn ;-) Er det blandet asiatisk mat der? Småretter også da, siden du sier lett å dele?

Åja, det har jeg ikke fått med meg! Får håpe de er bedre nå :)

Når jeg har vært der har vi tatt dele-meny. Da kommer det 5-6, som man deler. Ikke som tapas at man får alt på en gang, men at man spiser opp en og en rett. Man bør derfor sette av litt tid. Man kan også få vinpakke som passer til. Jeg har hørt fra andre som har spist der at de har veldig gode andre retter også, fra ala carte menyen. Det er jo bedre å velge hvis man ikke har så god tid eller man feks ikke liker noe på dele-menyen.

Ja er litt blandet, er vel asian fusion de kaller det. Så temaet er asiatisk, men med en del andre innspill! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altså.. Jeg er nok litt matsnobb, men Südøst.. No way at jeg spiser der igjen! Var der forrige uke og kan vel egentlig si at alt var gæærnt. Men det er nå en ting. Maten var ikke imponerende i det hele tatt og bar preg av å være mat som tilberedes fra fryseren. Vi var 7 stk, og det tok 45 min fra førstemann til sistemann fikk maten sin. Nei. Ikke bra i det hele tatt! Kan anbefale Ruffino :) Koselig familiepreget italiensk som har masse annet enn pizza. Ligger like ved Ibsen-museet (ved Pascal). Fint for barn også kan jeg se for meg :) God mat og vin og greie priser! Ellers har du jo et utvalg her (med forbehold om at de faktisk finnes ennå. Lenge siden jeg har vært rundt om). - Champagneria på Frogner, tapas - Jewel of India på Frogner, indisk - Smalhans på St. Haugen, norsk mat, litt dyrt - Habibi i Storgata, libanesisk - Revolver i Møllergata, mexicansk/cajun

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi det var rart. Er en stund siden jeg har vært der nå, men de gangene jeg har vært der så har det vært veldig bra. Jeg har kun vært der sammen med en, og ikke mange. Men har opplevd servicen som god og maten som veldig god. Har valgt delemeny de gangene jeg har vært der, så kan ikke gå god for ala carte-menyen.

Men det kan jo ha forrandret seg siden jeg var der sist og de kan jo sikkert ha en dårlig dag(?).. Men har aldri fått inntrykk av at maten har kommet rett fra fryseren..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips alle! Det ble Sudöst, og jeg ble positivt overrasket :-) Jobber rett ved, og går forbi daglig der, men har aldri tenkt på det som fristende alternativ. Det ble litt i hui og hast, da vi stresset fælt for å bli ferdig med "visningsvask" og pakking av feriekofferter. Med full feriebaggasje på slep var det praktisk å stoppe der med trikken på vei til flytoget. Det var smekkfullt og vi fikk plass ute i dagens regnvær (under parasoll). Men altså, maten var kjempegod! vi bestilte delemeny mm. Ny favoritt på dessertfronten, mojito pannacotta, NAM altså, farlig god!!

Habibi er forøvrig en favoritt, men huset den lå i er jo revet.. Mener ny (kanskje ikke så ny lengre men..?) avdeling i storgata ikke er like trivelig? Har bare vært innom en kjapp tur der for lenge siden..

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra dere ble fornøyd :D det er det viktigste.

Jeg ER virkelig matsnobb blitt altså. Var ute og spiste god mat i går, men blir aldri imponert lengre. En biff med bernaise og poteter imponerer meg ikke lengre, selv om det ikke var noe galt med den. :P Så jeg må step it up hvis jeg ikke skal bli skuffet merker jeg. Maemo neste?? :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Misunner dere i Oslo, litt mer å velge i enn her i Bergen :) Ylajali er øverst på ønskelisten min! Og så gleder jeg meg til å prøve Pjoltergeist når jeg skal til Oslo i august :) Ble forøvrig skuffet over Smalhans da jeg var der i mars :/ Skal prøve de igjen på en ukedag i stedet for en lørdag neste gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Kjenner jeg er litt blank for forslag nå, men Osloby har jo mange anmeldelser og oversikt over restauranter. Kan jo kanskje bli litt inspirert på deres sider? http://www.osloby.no/sulten/anmeldelser/#.U6nJBCifOB8

Takk for at du delte den, fikk lyst til å dra hit en gang nå:

http://www.osloby.no/sulten/Store-smil-pa-Smia-Galleri-7612427.html#.U7G8IH8aySO

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at maten var god. :) Jeg har samme dårlige erfaring som @Maria, men har bare vært der én gang. Da var vi ca 40 stykker som skulle på årsmøtemiddag, så kanskje de rett og slett sliter litt med å servere grupper? Det er jo litt forskjell på 40 og 7 da, men likevel.

Edit: glem det siste, nå så jeg at dere var 9 stykker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Lyden av ordet diary..  Vurderte i går å oppdatere om suksessen med ris, havregrøt, gulrot og brokkoli mos, ren kyllingfilet og egg, med en gradvis reintrodusering av tørrfor. Etter 2x kakao kunstverk av perfekt konsistens, som bare var å plukke fra gresset uten any smear, så det ut som en suksess, og Ede fikk V&H blandet med litt gulrotmos til kvelds. I morges viste det seg at jeg var litt snar med å trekke konklusjoner i går, og min vurderingsevne før morgenkaffe er heller ikke noe å skryte av. Det første som kom ut var fint, så jeg avfeide den siste klatten med softis som ingenting. ..og jeg glemte å tenke på at Ede ikke har fått intimbarbering på en stund. Rævskjegget hadde rukket gro nok til å kunne forveksles med ansiktet på en nykonvertert islamist, noe jeg smertelig ble gjort oppmerksom på da jeg noen timer senere måtte tørke stumpen hans fra en ladning med viskositet lik brun kjøttkakesaus ved 278°K. Det som først så ut som en grei tørkejobb viste seg å være det verste tilfellet av danglebær jeg ikke har hørt om før. Ord kan vanskelig beskrive den følgende halvtimen.  Det ble tørket og vasket og lugget i det nyanlagte talibanskjegget uten antydning til å nærme seg måloppnåelse. Ede begynte bli sår i stumpen og protesterte mot behandlingen, men forstod alvoret i situasjonen og samarbeidet tålmodig for å la meg prøve fikse problemet med dobbel effileringssaks, noe som heller ikke var noen quick fix. Vurderer begynne kalle ham Harald nå, etter Harald Hårfagre. Etter at effileringssaksen hadde gjort hva den kunne, så var det fortsatt en absurd mengde småsmuler av brun sement stuck i fløyelen rundt kaviarstjerna på den heltemodige pompen. Å finne frem sjampoen hadde liknende effekt på Ede som på røverne i Kardemommeby. Den heltemodige roen og tålmodigheten slo over i engstelse og han ville ikke samarbeide mer. Fordi han er hjernevasket fra barnsben til å forbinde dusjen med mat, så gikk han allikevel med på å la meg lukke døren bak ham, i håp om lysere tider, men forstod han var fanget i en felle øyeblikket etter, da jeg skrudde på dusjen uten at det luktet mat der inne. Ikke tale om at han ville gå med på det der. Han er for stor til å kunne tvinges nå, så å få den stumpen der inn over kantene på dusjsonen var det bare å glemme. Løsningen ble å massere inn sjampoen midt på gulvet og omstendelig vaske den ut igjen med vaskekluter og håndklær i flertall, mens han benyttet anledningen til å styrketrene muskulaturen rundt halefestet for å være bedre rustet til fremtidige konflikter av samme art.  Da det begynte vibrere truende i halsbåndet var jobben heldigvis gjort.  Nå som veslefjeset er rent og pent og utenfor PSTs søkelys, så er neste oppgave på tapetet å overbevise Harald om at det å stå stille med halen hevet mens jeg romsterer rundt analåpningen hans med en oppladbar, vibrerende, rosa plastdings er nødvendig for å gjøre neste tømming av belgen til en mindre traumatisk opplevelse for oss begge. ..med gulrot- og havregrøt som "lokkemiddel". Godt han ikke kan skrive Finn-annonser for omplassering eller ringe Dyrebeskyttelsen selv. 
    • Jeg tror nok forslaget var å få ny hund umiddelbart etter du har mistet den du har, ikke før. Det er fordeler og ulemper. Og ikke minst, folk er forskjellige.  Nå kan ikke jeg få ny hund pga. sykdom, men selv om jeg hadde kunnet det hadde jeg nok brukt god tid før neste kom i hus. Nå er det to år(!) siden vi mistet våre, og jeg kjenner jeg er mentalt klar for en ny hund. Men for min del sier helsa nei da, så det blir ikke med det første. Uansett tenker jeg det viktigste er å sette pris på den tiden man har, og ta vare på minnene når de er borte.
    • Tankk. Skal sjekke Librela. Når det gjelder ny hund så har jeg faktisk fått det forslaget av en del. Men hu blir sjalu på andre hunder hvis jeg er for "overstrømmende" så det blir evt om lenge til.
    • Fin tradisjon! Har ikke pleid å sette noen spesielle mål for hundeholdet, men kanskje det kan hjelpe på motivasjonen for ulike ting. Så, her er mine ikke så ambisiøse mål for resten av 2025 (om enn litt sent, hehe): - Har en del hundebøker liggende som jeg gjerne vil komme gjennom. Jeg leser igrunn lite bøker generelt, så blir ganske fornøyd hvis jeg kommer gjennom 2 i løpet av de neste 5 månedene - Sydney har muligens ikke så altfor lenge igjen, så hovedmålet blir å gi henne en så god pensjonisttilværelse som mulig og gjøre mitt beste for å holde henne i god helse.
    • Ja, det ble tre dager av 2025 det... Så her må det oppdateres med nye mål for 2025 for frøken Lilje: Blodspor: - Starte AK Nosework: - LGT - Merkeprøve(r) Kurs: - Passering - Nesearbeid (spor/søk) - Apport for moro skyld?    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...