Jump to content
Hundesonen.no

Toypuddelen Mocca


Recommended Posts

Rase: Toypuddel

Stamtavlenavn: Vickys Summer

Daglignavn: Mocca

Født: 02.03.14

Import fra Danmark

10434342_10154170786765538_4741049896278

Her er da Mocca!

Hentet henne i Danmark (Hirtshals) på onsdag 18.06, så har bare hatt henne i noen dager.

Men for en glad og trygg valp!

Glad i mennesker. Digger vår 2 år gamle sønn. Og glad i andre hunder.

Mocca blir først og fremst en familiehund, men vi har planer om noen valpeshow i sommer og utover høsten. Og noen utstillinger når hun blir over 9 mnd.

10394480_10154178148025538_4430842428653

10308936_10154178147135538_8005821919763

photophp_zps062bcb87.jpg

 • Like 12
Link to post
Share on other sites
 • Replies 68
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rase: Toypuddel Stamtavlenavn: Vickys Summer Daglignavn: Mocca Født: 02.03.14 Import fra Danmark Her er da Mocca! Hentet henne i Danmark (Hirtshals) på onsdag 18.06, så har bare hatt

Hipp hurra! Mocca er 1 år idag!

BIR valp med fantastisk kritikk! Lovely baby with beat. temperament and nice attitude in the ring. Elegant head, excellent proportions, nice expression, nice l of neck, correct topline, well developed

Posted Images

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Så nydelig! :wub:

For en vakker brunfarge hun har, det blir spennende å se om den kommer til å blekes noe særlig. :)

Ang pelslengde som er blitt kommentert så synes jeg ikke hun er så innmari langhåret jeg, men det er vel ut i fra hva en er vant til. Sølve var like pelset som din da han var 4 måneder. :)

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Takk :) har meldt oss på utstillingskurs! Første kveld imorgen. Og kursholder har hatt pudler, og driver som hundefrisør på hobbybasis, og har sagt ja til å klippe. Hun klipper i utgangspunktet bare til hverdags, men har jo endel erfaring :) (og det har ikke jeg).

Puddel på tur idag :)post-636-1406149665,9589_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.
 • Nye innlegg

  • Tusen takk for gode svar.  Jeg bør nok sjekke foret ja, og kanskje høre med dyrlege. 😕  Godt å høre at du mener man kan si tydelig nei til hopping. Har prøvd lenge å bare kaste godbiter på gulvet, uten hell.    Jeg krysser fingrene for at hun vokser av den spisingen av ting - og vi skal være påpasselig med at det ikke er tilgjengelig  Takk igjen 😇
  • 1. Vis misnøye når hun gjør det. Si "nei" og gå mot henne, de fleste vil da trekke unna. Gjør den ikke det, ta tak i halsbåndet og dytt henne bestemt ned. En ESS tar normalt dette veldig raskt uten at man trenger å bli sinna eller bruke store ord. 2. Å spise hundedritt er ikke spesielt vanlig, særlig ikke sin egen dritt. Hva fôrer dere med? Hva får hun av godbiter og mat utenom? 3. Noen hunder har dessverre slik adferd, det eneste dere kan gjøre er så sørge for at hunden ikke har tilgang til slikt. Selv små biter av tråd og tøy kan være livsfarlig, så lenge hunden tygger på dette eller sluker det må dere holde ting unna henne. Lukk dørene etter dere og hold rommene hun får være i fritt for alt hun kan spise på. Mange gir seg med sånt når de blir eldre.
  • Hei😊  Da er det klart at jeg skal få en valp i slutten av juli🥰  Har noen tips til fine hundenavn til ei fluffy tispe?  Har funnet noen navn, men kom gjerne med forslag 😊 Gjerne navn som ikke "alle" andre har.
  • Hei. jeg har en valp å 5 mnd. Og har tre spørsmål  1. hvordan kan man klare å avvenne og hoppe på benk, og bordet for å lukte, snuse. Hun gjør det gjerne når vi spiser, men også ellers. Hvordan gå frem for å få bort den type hopping?  2. Hun spiser sin egen bæsj, kan man klare å avvenne henne med det, hvordan få henne til å forstå at det ikke er ok, og avvenne henne med det 3. Alt hun kommer over av ting og svelge, det svelger hun. Eks. Sokker, truser, hårstrikk, kjøkkenklut etc. er selvfølgelig veldig påpasselig med å ikke ha disse tingene tilgjengelig men dessverre har hun klart det likevel et par ganger.  Er det mulig å lære henne til at hun ikke må svelgen alt. Og da mener jeg sluke helt. At ting kan bli hull i, lekes med eller ødelagt det kan led valp  skje men ikke bra hun svelger hele ting på den måten.  rasen er en engelsk springer spaniel  Jeg håper virkelig på gode svar som kan hjelpe oss Catglom
  • Jeg vet ikke hvordan du gradvis vente hunden til bussturer, for det kan være lurt å ta det gradvis. Bjeffingen kan bety at han føler seg utrygg. Jeg har en hund som kan bli usikker, og da bjeffer han. Så våre første turer med buss var utenom rushtiden (=få folk på bussen), og de varte kun ett stopp. Og så gikk vi videre på tur til fots. Så bussturene var veldig korte for at han skulle få en følelse av trygghet. For oss er det heldigvis ikke blitt et problem, men vi har enda ikke tatt de lange turene. Vil tro de vil gå helt bra.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...