Gå til innhold
Hundesonen.no

OL 2014 skravletråd


Ingvild
 Share

Recommended Posts

Er vel gode sjanser for gull senere i dag på skiskytning?

Tora har ikke vært i supertoraslaget denne sesongen, men vi satser på at hun har spart alt til OL :D Par av de yngre jentene er jo heller ikke så værst!

...

ÆÆÆÆ! Sundby kan bli diska for bronsjen! Skjønte ikke hvorfor han skar in forran Vylegzhanin rett før mål, han var kanskje bare så sliten at han mistet balansen rett før mål, men det så ikke helt bra ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 712
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kikker litt på chatten på sumo samtidig og noen kan man le seg skakk av! Spr: Hvorfor er Marit Bjørgen vraket til stafetten?? Bjørgen er bedre enn Flatland!! Svar: Ja, men Bjørgen kan ikke s

"If you're watching cross-country skiing for the first time..." En uttalelse man neppe hadde hørt på norsk TV.

Synes det er så dårlig at det ikke snakkes om det flotte løpet til Sundby som tross alt endte i 3.plass, selv om bronsen nå kan være i fare. Noe jeg forresten synes er tøv, han var jo bare sliten og stiv..
Ikke ett ord om jobben Sundby gjorde.. bare snakk om Northug :hmm: At han er på gang, og det er jo greit det altså. Bare synes vi kan hedre de som tross alt presterte under dagens løp. Virker som de liksom ikke har helt trua på Sundby, han vant bare Tour de Ski fordi de beste ikke deltok - synes det er dårlig å rakke ned på prestasjonene. Johaug vant også mens favorittene Bjørgen og hu polske(tror ikke jeg skal prøve meg på å skrive navnet hennes :P ) ikke var tilstede.. hva er forskjellen liksom?

Blir frustrert jeg! Grattis til Martin Sundby med et knall bra løp :D:sorcerer:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så morro å våkne til 2 X bronsje, ***** synd at jeg ikke fikk med meg skigutta, men jeg tror det kanskje var greit for blodtrykket mitt og :P Unner Martin virkelig medalje, fy flate han har stått på! Cologna og Hellner unner jeg det også, spesielt Cologna. Tenk å komme tilbake i den formen a!! Petter kommer sterkere tilbake, han kommer til å ta sprintgull han, det er jeg sikker på :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så morro å våkne til 2 X bronsje, ***** synd at jeg ikke fikk med meg skigutta, men jeg tror det kanskje var greit for blodtrykket mitt og :P Unner Martin virkelig medalje, fy flate han har stått på! Cologna og Hellner unner jeg det også, spesielt Cologna.

Hehe, ja, det var en spennende avslutning! Kjente at jeg hadde høy puls. :teehe:

Er også veldig imponert over Cologna. Er jo tross alt ikke så lenge siden han holdt på slik: http://www.nrk.no/sport/cologna-skal-stake-seg-i-form-1.11376951

Mens jeg tipper at Sundby synes at bronse var litt skuffende, så må jeg si at jeg tipper at Jansrud nok er meget godt fornøyd med sin. Foreløpig så vil jeg si at hans bronse er dagens desidert største høydepunkt (og dagens største overraskelse!).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har på TV2 Sumo uten lyd, og NRK Sport på radioen. Så får jeg sett bildene og får de beste skiskyterkommentatorene. Den eneste ulempen er at bildene henger etter radioen. :P

Jeg syns faktisk ikke kommentatorene er så gale på TV2. Eneste jeg savner er han som analyserer skytingen etterhvert, men han er ikke helt borte han som snakker skyting på TV2 heller. Bare ikke like detaljert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Odin var også dement mot slutten, og det var tøft. Han hadde ikke samme uroen, han var bare forvirret, og ville være inntil oss hele tiden (nok en kombinasjon av døvhet/blindhet også). Vi fikk Eldepryl hos Renate Nydal, det hjalp litt en stund på uroen, men ikke store forandringer. Kan være verdt forsøket.
    • Du kan ta pulsen ved å kjenne på blodåren som går ned på innsiden av låret.
    • Frøkna her begynner å bli dement, og det er utrolig vanskelig å forholde seg til. Så snart det er "dødtid" hjemme begynner hun enten å vandre frem og tilbake, eller å gå i ring. Hvis jeg avbryter henne og tar henne med ut på tur eller trening "våkner" hun og er seg selv igjen, men hun må altså ha mental input hele tiden for å ikke gå inn i disse tvangshandlingene. Jeg antar at det i stor grad skyldes kjedsomhet og uro, men ettersom hun har en ødelagt skulder er det ikke mulig å gå lange turer med henne heller. Lite fysisk aktivitet bidrar helt sikkert til problemet. Hun går på Karsivan, men synes ikke det hjelper så veldig. Det er ikke noe særlig til livskvalitet sånn som hun har det nå, men jeg kan jo ikke underholde henne konstant. Er det noen som har hatt dement hund som har noen tips til hva jeg kan gjøre for henne? Andre typer medisiner som hjelper?
    • Jeg vet ikke hvordan det skilles mellom de ulike dachsrasene, men avlsrådet i raseklubben vil kunne hjelpe deg med dette. Jeg ser ingen grunn til at det skulle bli komplikasjoner hvis begge er friske, men det er mange andre hensyn å ta før man velger å avle, så ta kontakt med avlsrådet og be om hjelp der.
    • Hei, Av ren nyskjerrighet kan man blande en tispe kanindachs med en hann dvergdachs dersom begge er friske og har ingen skjulte sykdommer?    Vil det oppstå komplikasjoner eller hvordan er det? Si hun blir max 5 kg og han blir max 7,5 kg
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...