Tommy Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Bestemmer meg egentlig ti minutter etter jeg har blitt sulten. Planen er iallefall: I dag: Hjemmelagde burgere med skiver av kalkunfilet, hjemmelagd dressing og pommes frites. I morgen: Nakkekoteletter med pommes noisettes og salat. Fredag: Big One Hot Mexican Lørdag: Foliebakt indrefilet med bakte poteter som bakes to ganger å en måte. Søndag: Hjemmelagd potetstappe mamma-style med..hmmm..roastbeef kanskje? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Idag; Fersk pasta med storfekjøttdeig, sprøstekt bacon i en tomat-fløte-cheddar ostesaus og hjemmelaget hvitløksboller. Imorgen; Hjemmelaget lasagne fra bunn av, selv pastaplatene. Fredag; Suuushi. Lørdag; Thai biffwok Søndag: Ikke hjemme så de hjemme får finne på noe selv: Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nirm Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Jeg har prosjekt "spiste tomt" for tiden, fordi jeg har en god del tørrvarer. Så egentlig er hver dag en litt sånn "Mystery box challenge" for tiden. Egentlig ganske moro det også, fordi man må være kreativ med de råvarene man har da. Men når jeg har kommet litt ned på tørrvarer her igjen, så skal jeg komme inn i middagplanleggingen min bedre igjen. Og utvide reportoaret mitt litt. Denne uka har det vært: Mandag: Sushi ute Tirsdag: Burgere og potetmos (hjemmelagd begge to) I dag: Pasta-pesto salat med grønnsaker (spinat, løk, sopp, hvitløk, ingefær, linser). Pastaen var laget av quinoa. Torsdag: Rester fra dagens middag, siden det ble så mye Fredag: En slags gryte med grill cheese, saus fra glass og ris. Helgen har jeg ikke planlagt enda, men jeg lurer på om å lage burger en dag, da jeg har rødbeter som bør brukes. Neste uke jobber jeg, og da er planene at tirsdag - torsdag er restedager med ting fra fryseren, så jeg bare trenger å varme opp mat de dagene. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Bestemmer meg egentlig ti minutter etter jeg har blitt sulten. Planen er iallefall: I dag: Hjemmelagde burgere med skiver av kalkunfilet, hjemmelagd dressing og pommes frites. I morgen: Nakkekoteletter med pommes noisettes og salat. Fredag: Big One Hot Mexican Lørdag: Foliebakt indrefilet med bakte poteter som bakes to ganger å en måte. Søndag: Hjemmelagd potetstappe mamma-style med..hmmm..roastbeef kanskje? Atte... Lever du på studentbudsjett? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tommy Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Atte... Lever du på studentbudsjett? Har kontakter nær svenskegrensen og i slakterbransjen! Men nåja. Bruker vel rundt 5 - 6 000 i måneden på mat, inkludert snus og cola. Så litt over studentbudsjett er det forsåvidt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Har kontakter nær svenskegrensen og i slakterbransjen! Men nåja. Bruker vel rundt 5 - 6 000 i måneden på mat, inkludert snus og cola. Så litt over studentbudsjett er det forsåvidt Ja, det får man si. Jeg syns jeg bruker mye penger på mat og alkohol (fra pol/matbutikk). Bruker halvparten av deg. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Ja, det får man si. Jeg syns jeg bruker mye penger på mat og alkohol (fra pol/matbutikk). Bruker halvparten av deg. Og vi er to mennesker og lever på 3000 kr. Det går en del i first price kjøtt og lignende da. I dag: pai med bacon og paprika I morgen: kyllingkjøttboller med curry (hjemmelaget) og nudler tror jeg Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raya Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Har vært slappe med matplanleggingen de siste to ukene. Vi pleier å ta 10 min på søndag og planlegge middag for hele uken og storhandle på mandager. I dag ble det grandis.. sånn blir det når vi ikke planlegger Litt OT, men er det ingen av dere som spiser pita? stussa på det i den andre tråden også, det er jo sååå godt! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ida Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Sukk. Jeg sitter som regel på bussen på vei hjem fra jobb og vurderer om jeg skal gå innom butikken, eller gå rett hjem. Hjemme er det som regel tre muligheter. Kyllinglår/klubber/vinger og nakkekoteletter i fryseren eller noe med egg. Går jeg på butikken fresher jeg opp med noen grønnsaker, men kjøttet jeg ender opp med er gjerne gris eller kylling. I dag kjøpte jeg ferskt grovbrød, så da ble det omelett på brødskive. I morgen kommer spaniafarerne hjem og vil kanskje ha fiskeboller i hvit saus. Eller røkt kolje. Håper på det siste. Ellers vil de kanskje bare reise rett hjem når de har plukket opp hunden sin. Til helgen kommer Ia. Da blir det sikkert noe tacogreier. Hun blir hjemme en ukes tid, så jeg håper å få servere min nye rett: Stekte svinekjøttbiter med sukkererter, løk, paprika, vårløk og litt fersk hvitløk. Veldig godt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ida Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 @Susselussa Er ikke det egentlig kebab? Jeg liker ikke kebab. Ikke på grunn av brødet, men hele konseptet. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raya Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 @Susselussa Er ikke det egentlig kebab? Jeg liker ikke kebab. Ikke på grunn av brødet, men hele konseptet. Vet ikke om det egentlig er det, men vår pita er pitabrød, selvfølgelig, med oppkuttet kyllingfilet, salat og vanlig dressing. Ananas, mais, agurk etter ønske. Super kjapt og super digg jeg liker ikke kebab, men vår pita er bare deilig 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Litt OT, men er det ingen av dere som spiser pita? stussa på det i den andre tråden også, det er jo sååå godt! På Mandag skal jeg ha det, med Pizzafyll Vi skriver alltid handleliste og middagsliste for 2 uker om gangen, er så deilig å bare storhandle og vite at man har alt man trenger i skapet Må fylle på med litt melk, grønnsaker og ting som ikke holder så lenge da. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
:)Kine Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Jeg prøver å spise sunt og billig når jeg ikke er noe spesielt middagslysten. Jeg har frosset ned økonomipakker av kylling, fisk, koteletter, kjøttdeig og kokt opp mye grønnsakssuppe. Av dette blir det fiske- grønnsaksuppe, ris i skapet og fisk, ris og kylling, avocado, tomat, cc og kylling, kjøttdeig og spaghetti, grønnsakssuppe med kjøttbiter, koteletter og poteter. Jeg har også 4 middager med chili con carne, men det kombinerer jeg ikke med noe annet. Sånn spiser man billig. ;-) Sent from my C6603 using Tapatalk Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Litt OT, men er det ingen av dere som spiser pita? stussa på det i den andre tråden også, det er jo sååå godt! Spiste pitabrød senest for ei uke siden. Kjempegodt! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
lucy Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Spiser ikke så mye middag, men skal bli flinkere! I morgen - seikaker med salat m/ cottage cheese (fordi alt dette har jeg i kjøleskapet) Fredag - må spise middag på jobb, bør lage noe å ta med... Kanskje lage opp en batch med linse-/kikertcurry? Lørdag - Rester fra fredag med på jobb, eller grønnsaksomelett m salat før jobb Søndag - Bruke noen av bønnene jeg har i skapet og lage chili sin carne (evt kinamat om jeg glemmer å handle før jobb på lørdag ) Mandag - IKEA, haha! Har fri og skal på IKEA med en venninne. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 22. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Januar 2014 Varierer litt hos oss, noen uker er vi flinke til å planlegge. Mens andre uker blir det litt fra dag til dag, evnt hva vi har i frys/kjøleskap Mandag: Gryterett Tirsdag: Kyllingkjøttdeig og ris med sweet`n sour saus Onsdag: Stekt servelat, kålstuing og gulrot Torsdag: Tomatsuppe med egg og makaroni Fredag: Spise tapas med jobben Lørdag: Valgfri dagen derpå mat Søndag: Fisk av noe slag, med grønnsaker til. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Krilo Skrevet 24. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 24. Januar 2014 Da har vi handlet igjen, og også denne uka er det 2 kvelder jeg ikke kommer hjem før sent så da blir det noe middags aktig på jobb og samboer ordner noe selv. Med hjem fra butikken ble det med ingridienser til: - kylling i kokkosmelk og masse redcurry, vannkastanjer, bambusskudd og minimais med ris, nanbrød, raita, papadums og mango chotney - pølse og makaroni gratinert form - kyllingvinger med ris og en god salat - diverse pasta"puter" med forskjellig fyll, bacon og saus - laksefilet, poteter, gulerøtter og saus Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 24. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 24. Januar 2014 I kveld ble det stekte nudler med kylling, svin og ett eller annet kjøtt til til... Ehhh, ja . Til dessert ble det innbakt, flambert is! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 24. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 24. Januar 2014 Mandag: Fiskegrateng. Tirsdag: Pyttipanne. Onsdag: Pasta carbonara. Torsdag: Entrecote, pommes, soppsaus med salat til. Fredag: Kyllingwok. Lørdag/søndag: Tikka masala med kylling, ris, kokosmelk og salat / Torsk, baconterninger, poteter og raspet eller kokt gulrot til. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Malamuten Skrevet 24. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 24. Januar 2014 Skinkestek i helgen, blir nok både lørdag og søndag pluss rester som jeg får fryse ned eller gjøre noe annet spennende med. Lengre enn det har jeg ikke kommet, dårlig på planlegging av middag, men får storhandlet fordi, bare at det går mye på ting som enten er tørrvare, har litt holdbarehet i kjøleskap eller frysevare og kjøper ting som passer sammen. Er utrolig glad for mine matvaner når jeg ser hvor mye penger andre bruker på mat Tror jeg bruker rundt 1200 i mnd jeg og det inkl vell det meste av husholdningsartikler, snop osv. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Malinka Skrevet 25. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2014 I dag blir det svin indrefilet, ris, grønnsaker og saus. Regner med det blir rester til i morgen, da skal jeg tidlig avgårde for å spille konsert slik at jeg ikke har tid til å lage noe særlig da. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet 28. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 28. Januar 2014 Mandag: Elgskav i fløtesaus, potetmos og stekte grønnsaker Tirsdag: Kyllingwok Onsdag: Curry med kylling Torsdag: Reinsdyrskav i fløtesaus og poteter (eller potetmos) Fredag: Enchilladas med kyllingkjøttdeig Nammm! EDIT: Søndag har jeg fryktelig lyst på elgkarbonader, får se om jeg finner noe som ser greit ut i butikken. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Benedicte Skrevet 28. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 28. Januar 2014 Slik ser ukesplanen ut Mandag: Kyllingrisotto Tirsdag: Tikka Masala Onsdag: Laks med kremet spinat Torsdag: Restedag Fredag: Biff med poteter, gulrøtter, rosenkål og saus Lørdag: Currywok Søndag: Svinekoteletter med rotmos Mandag: Chili con carne Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 28. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 28. Januar 2014 Litt forandring i planene. Tirsdag: Crispy chicken Onsdag: Hjemmelagd fiskegrateng Torsdag: Tikka Masala lasagn Fredag: Kyllingburger med grove polarbrød Lørdag. Ut å spise Søndag: Hjemmelagd pizza, får familie på besøk så 2 X Satay pizza og 1 "vanlig" med kjøttdeig. Mandag: Hjemmelagd grønnsakspai med grovere bunn + bytter ut halvparten av smøret med mager kesam Tirsdag: Må bruke opp resten av kesamen så putter pesto oppi, servere med salat, fullkorns spaghetti og kylling. Onsdag: Det samme som Tirsdag, må bruke opp kesampestoen Torsdag: Hjemmelagde fiskepinner Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 28. Januar 2014 Rapporter Share Skrevet 28. Januar 2014 Mandag: Stekt laks i biter med purre, byggris, spinat og rømme. Tirsdag: Kylling med tandoorikrydder, gulrot, purre, røde linser og (fersk ) ananas i tikka masala-saus. Spinat og rømme til. Onsdag: Rester fra tirsdag, med ris og spinat. Torsdag: Tror kanskje jeg skal inn til Oslo og spise middag med ei venninne. Fredag: Ovnsbakt laks med grønnsaker. Og spinat til. Lørdag: Rester fra tirsdag, med ris og spinat. Søndag: Enten søndagsmiddag hos mormor og morfar eller lapskaus fra fryseren. Syns middagsplanen min bærer preg av å være enmannshusholdningsbasert. Kjøper jeg først en pose med spinat har jeg hele uka, liksom. Men restemat er kjekt, da. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.