Jump to content
Hundesonen.no

Hei på dere!


Stjernesol
 Share

Recommended Posts

Nå er avgjørelsen tatt - vi skal endelig få oss hund!! Etter flere år med lengting og venting så passer det til slutt! Samboern og jeg er 24 og 25, nyutdanna fra i sommer og skal flytte til vårt eget lille rekkehus i Trondheim i februar. Nå er det ikke flere huseiere som kan si nei til kjæledyr, og ingen flere oppgaver å levere på skolen. Hurra! :)

Helga etter vi har flytta inn fyker vi sørover til Østlandet og henter en ett år gammel belger-gutt. :wub: Vi gleder oss, kan nesten ikke vente! :blissysmile: *sukk*, det er så lenge til februar/tidlig mars!

Jeg lover å legge inn bilder så snart vofsen er i hus, og imellomtida skal jeg henge her og suge til meg så mye kunnskap jeg bare kan!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Takk! :) Han kommer fra Woodshine. Familien min hadde en annen hund fra Woodshine da jeg var barn som var helt fantastisk (savn!), så da måtte det bli derfra igjen :)

Gleder meg fryktelig til vi får henta ham, kanskje vi skulle fremskyndet overtakelse av hus..? ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Snusmumrikk

Oi, glemte helt å svare her... ja, lover å si fra!

Tror ikke det blir det samme uten hund nei...

Hvilken kennel er din hund fra?

Ene er fra ei som ikke hadde kennelnavn da hun fikk kullet, men faren hans er fra Heierås og mora fra Woodshine. Den andre er fra Heierås :)

Hvor i Trondheim bor dere da?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nå er vi på plass i huset vårt, og på lørdag bærer det sørover. På søndag morgen skal vi hente vidunderet og kjøre opp igjen! Gleder meg!

Har bare hørt godord fra oppdretter om ham, så jeg har tro på at vi kommer til å passe sammen. Vofs virker som en veldig trivelig kar :)

Vi har sikkert kjøpt inn litt for mye utstyr allerede, pluss at vi har arvet litt etter andre hunder i familien, så jeg føler vi er godt forberedt sånn sett. I går kjøpte vi hundemat, så da er det også klart. Nå er det om å gjøre å få resten av huset klart, for her er det megarotete. Masse pappesker!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Takk! :) Turen gikk veldig fint! Bar vei både opp og ned til Oslo, så det gikk så fint så.

Nå er jeg og Storm hjemme alene, og bikkja begynte endelig å slappe av for et par timer siden. Både han og jeg harsovet veldig lite i natt, for han klarte ikke å roe seg ned. Alt er nytt, og han maste og maste (snuste og dyttet på meg for å få kos, jeg ignorerte) og trippet rundt og peste og peste. Veldig slitsomt! Vi har et bur vi har gjort i stand til ham, men det går han lange omveier rundt. Så tror vi må venne ham til det gradvis før det evt. blir sovested. Men etter at vi stod opp og mannen dro på jobb har han etterhvert funnet seg til rette. Nå ligger han og tar en lur på teppet foran stolen jeg sitter i :)

Storm er veldig førervar, noe som i praksis betyr at han fotfølger meg hele tiden. Det er greit for meg, så lenge han klarer å være alene også :) Det må vi begynne å trene på med en gang!

Her er et par bilder av den utrolig skjønne, vakre maskråka mi (i det nyinnflyttede rotehuset) :)

post-11664-0-25800000-1393238942_thumb.j

post-11664-0-89573700-1393238989_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...