Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva servere besøk?


tm100021
 Share

Recommended Posts

Kylling i sånn der pose. Altså de du legger kyllingen i pose og heller i pulver for å så putte i ovnen. *glemt hva de heter* Så skjærer du opp kyllingen og har den i en god salat. Gjerne med soltørkede tomater, mango, fetaost el. *naaaam* Det skal jeg ha i morgen kjenner jeg :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenkte også på lasagne! :) Hjemmelaget lasagne kan lages god tid i forveien og fryses også. Det er nesten bedre når det får stå litt.

Ellers tenkte jeg på maggi juicy chicken. Det er bare å slenge kyllingfilet i posen også servere med ønsket tilbehør. Salat, pasta, ris etc. Veldig godt er det også, OG kan bli ganske så sunt.

Eller hva med Bali kyllinggryte? Den er SÅ supergod synes jeg. Lager posen med matfløte, tilsetter stekte kyllingfiletbiter og koker opp ris. Nam, nam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Salat utgår (hun ene spiser ikke grønt :lol: ) så tenkte å ha det ved siden av. Lasagne utgår også, ellers hadde jeg også tenkt på det :) Trodde jeg hadde skrevet det i første innlegget men tydeligvis ikke. Jeg kan ikke spise pai eller.

Kylling går jo men jeg synes det er litt stusselig :aww: Kanskje jeg skal lage and? Men det tar jo litt for lang tid igjen. Hmm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Salat utgår (hun ene spiser ikke grønt :lol: ) så tenkte å ha det ved siden av. Lasagne utgår også, ellers hadde jeg også tenkt på det :) Trodde jeg hadde skrevet det i første innlegget men tydeligvis ikke. Jeg kan ikke spise pai eller.

Kylling går jo men jeg synes det er litt stusselig :aww: Kanskje jeg skal lage and? Men det tar jo litt for lang tid igjen. Hmm.

:fish:

Kylling er kjempegodt! :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å servere helstekt (en hel altså) kylling? Du kan jo slå til med Stangekylling om det skal være litt fancy. Den er driiiitgodt om man helsteker det med litt sitron, smør og noen gode urter. Og det lager seg jo nesten selv, men bruker litt tid i ovnen. Nesten som en liten kalkun. Kan serveres med nesten hva som helst. Råstekte båtpoteter og en god saus, f.eks?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kylling er jo så lett, og alsidig, hva kan man ikke bruke den til? :)

Fiskegrateng kanskje? Er jo veldig lett og kan lages sånn innimellom barn og hunder og valper og sånn :) Og gjerne i forveien også, for den er jo bare så god å varme opp igjen :D

Bruker kokt potet og raspet gullrot og kålrabi til.... Eh, ja og ketchup på gratengen så klart :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neeei. Det blir rett og slett ikke gjestepreg over det for meg :aww: Jeg har gryterett og sånt til hverdags. Fiskegrateng spiser jeg ikke selv engang, ødelegger ikke råvarer på den måten :aww:

Men det blir Andeconfit med hasselbackpoteter(med parmasan mmm.) og rosmarin- og honningbakteotgrønnsaker, hjemmelaget rødvinsaus.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke stek... Inkluderer det alt kjøtt som er langtidsstekt i ovn? Enkel, "selvlagende" mat, er jo å lempe kjøtt (ytrefilet, bog, ribbe el.) i jerngryte med løk, gulrøtter, hvitløk, evt. chili, stjerneanis osv. Og væske av passende smak (fruktjuice, øl, el vin - avhengig av smakstilsetningene...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • *Dobbelpost fjernet*
    • Ble utsatt for Evighetshunden/ (Tasseladden) på Instagram og ble syk av dårlig samvittighet for å fore med ~50% Farmina, som jeg trodde var et BRA for, men som hun rangerer nær bunnen, marginalt bedre enn RC og Hills. Føler meg bedre nå, etter å ha undersøkt litt om Købers, som hun mener er veldig mye bedre. Råfor på hennes måte er uaktuelt av praktiske årsaker, og pga trening foretrekker jeg minst 50% tørrfor.  Den nagende dårlige samvittigheten mtp hundens velvære i alderdommen, der riktig kosthold gjennom livet gjør en massiv forskjell.. Gjør det egentlig det? Golden retrieveren jeg vokste opp med på 80-90-tallet ble foret EKSKLUSIVT på Pedigree fra REMA. Han fikk mørk kokesjokolade som godbiter. Han var sunn og frisk og sprek og aktiv og glad til han var 12 år før han som eneste tegn på alderdom fikk vondt for å gå ned trappene fra 4. etg i blokk. Han ble avlivet som  13-åring fordi han ble syk av sorg da faren min, hans best buddy for life døde, og han var såpass gammel, så.. Pedigree, fra REMA, hele livet.  Jeg sier ikke at det er et bra for, jeg bare nevner det for å hjelpe om andre sliter med for-og-helse-angst.  
    • Ja,hun er sjekket,og som familiehund er hun helt super. Går veldig godt overens med små barn, knurrer aldri da. Har ikke vært hos instruktør med fokus på dette enda, har trent spesifikt på dette på ringtrening. Hun reagerte veldig på lyden ,kaos og andre hunder i starten,men der har hun klart å lande greit nå. Hun løper som en drøm i ringen,og alt annet føler vi er på plass nå, men det hjelper så lite når hun ikke takler håndteringen fra fremmede. Kanskje det går seg til med alder,men det er kanskje greit å kontakt en instruktør for mer generell trening,ja.
    • Har dere gått noe kurs, eller fått noe hjelp fra en instruktør eller adferdsekspert? Jeg tenker jo at hun er enda ung, men det er desto viktigere å ta dette tidlig før det blir et livsvarig problem. Jeg går ut fra at hun er sjekket hos veterinær for eventuelle smerter og ubehag.
    • Tusen takk for svar, vi har tenkt det samme. Vi har henne på foravtale, så vi har prøvd alle forslag fra oppdretter, og begynner å føle litt på at vi ikke får dette til.       
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...