Gå til innhold
Hundesonen.no

Borderens vår i skogen


borderen
 Share

Recommended Posts

Ok, vi prøver for tredje gang...

Idag har jeg endelig dratt med meg speilrefleksen igjen. Jeg brukte det for første gang på 8 mnd for noen uker siden, så idag prøvde jeg meg for andre gang igjen. Det er utrolig hvor fort man kommer ut av trening på sånne ting! Men med mange forsøk klarte jeg i det minste å fange stemningen på noen bilder :)

Kvaliteten på bildene som er tatt på høykant ble veldig dårlig når jeg lastet opp i photobucket, men jeg vet ikke hvorfor?

IMG_3204_zps46ed691b.jpg

IMG_3122_zpse4be7867.jpg

IMG_3132_zps594dc261.jpg

Hun holder seg fint, da! Amira over 9 år gammel - mer energisk enn noen gang tidligere

IMG_3238_zpsf2c497fe.jpg

Keen Kiter, 2.5 år gammel

IMG_3240_zps35763457.jpg

IMG_3073_zps78e768fe.jpg

IMG_3380_zps45b96860.jpg

IMG_3264_zps90cd0e35.jpg

IMG_3408_zps51847f3c.jpg

IMG_3426_zpse19828d0.jpg

IMG_3428_zps23d31c7e.jpg

IMG_3432_zps91aaf50f.jpg

IMG_3435_zpsf376649d.jpg

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vakre hundene :wub:

Lever litt på at Kiter hylte da han så meg i går jeg. Da tror jeg han har hatt det greit hos meg :icon_redface::wub:

Han ELSKER deg jo! Han elsker de fleste, men han har nok et spesielt øye til deg, altså. Han logrer jo lenge før han ser deg, bare han aner ferten av deg i lufta :P

Utrolig vakre! Jeg kjenner jeg blir litt syk...

Jeg blir litt småsjelven selv faktisk.

Gjeterhunder kan forresten også være skrudd sammen riktig pent:

554779_10151580447351999_182946240_n.jpg

Selv om det ikke går an å stille opp en hund alene når du har stor telezoom. En børste hadde kanskje heller ikke skadet (børstet han sist rundt juletider! :lol: )

De er nydelige begge to!

Takk! Man blir jo litt forelsket i sine egne pelsvenner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge var nydelige, men jeg er litt svak for brun-og-hvit BC - himmel, så vakkert!

Hvor travelt er det å ha to BCer? Èn ting er å mosjonere dem sammen, men de trenger vel begge sin del av trening og mental stimuli i tillegg? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han ELSKER deg jo! Han elsker de fleste, men han har nok et spesielt øye til deg, altså. Han logrer jo lenge før han ser deg, bare han aner ferten av deg i lufta :P

Ååå hjerteknusern! :heart:

Du vet hvor du skal plassere ham neste gang du skal reise :whistle::innocent:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge var nydelige, men jeg er litt svak for brun-og-hvit BC - himmel, så vakkert!

Hvor travelt er det å ha to BCer? Èn ting er å mosjonere dem sammen, men de trenger vel begge sin del av trening og mental stimuli i tillegg? :)

De brune er fine i vinterhalvåret, men pelsen blir veldig gul om sommeren!

Det kommer veldig an på hva slags individer man ender opp med. Kiter er veldig enkel og lite krevende. Det var forsåvidt Amira også når hun var yngre. Min erfaring (og mine bekjentes erfaringer) er at BC blir litt og litt mer krevende for hvert år som går. Etterhvert som de modnes krever de stadig flere og mer krevende oppgaver for å være tilfreds. For meg som bruker MYE tid på fysisk og mental trening av hundene hadde det vært ideelt med en og en halv border collie. Med to har jeg alltid litt dårlig samvittighet for at jeg burde trent mer, mens med bare en blir det veldig mye trening og press på den ene. Det er sikkert veldig variabelt og blir litt hva man gjør det til, men dette er i hvertfall slik jeg opplever det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...