Gå til innhold
Hundesonen.no

Har du noen personligheter som passer til din hund?


Margrete
 Share

Recommended Posts

Guest Michellus

Angus: En tynn flis av en gutt som er veldig glad i mammaen sin og ikke er redd for å vise det! Utenom mamma er pappa veldig kul å leke med da. Morfar digger han og sammen jakter de på rådyr på hytta *lang historie*. Ellers er han den som vil være venn og leke med alle og vil aldri noen noe galt, men ikke mange skjønner dette da han er VELDIG brå og da gjerne blir misforstått. Han er ellers ganske pysete i visse situasjoner og må snakke om skumle ting lenge, samtidig som han innimellom stresser seg opp og skal bare gjøre alt sammen på en gang, men med et klapp på skulderen og beskjed om å roe seg ned blir alt bra igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lita: En real mammadalt, tffeste ungen p堬ekeplassen som er s堥gen som bare en bortskjemt mammadalt kan v沥. Ad/hd er vel den n沭este diagnosen man kan gi hun. Oppfinnsom er hun ogs宠Hun har oppdaga gutter og vet 堳miske seg inn p堤e men sier hardt ifra n岠hun er lei.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Mine er som disse to karene:

sh-homewardbound_t607_zps241dd280.jpg
:lol:

Milo er veldig lik Shadow. Rolig, klok og litt oppgitt over påfunn som Vegas kommer med. Han velger den raskeste og tryggeste veien, og har liksom ikke tid til å stoppe å se på ting når han lunter avgårde. Hadde han kunne snakket tror jeg han ville fortalt Vegas at det er påtide å bli voksen nå..

Vegas er helt lik Chance. Alt er spennende, og mus og lemen er spennende, også plutselig kjedelige/ekle. Vimser rundt, og blir han skremt av noe er det bort til Milo for å bli passet på. Han må utforske alt og fremstår som tøff, men innerst inn er han en liten pingle.

Katten jeg hadde for en god stund tilbake var som Sassy. Prippen og alt skulle være på hennes måte..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oskar er en tenker. Han er den som helst sitter litt for seg selv og tenker på noe helt annet og vil heller ikke være med de andre barna på lek. Det er liksom de voksne som er mest spennende og har de beste samtalene.

Han smugkikker på jentene, men er ikke tøff nok til å gå bort å snakke med dem.

Hadde han gått i en skoleklasse hadde han nok vært den lille nerden som ingen skjønte seg på. Men bare de andre barna lar han være i fred, så er han fornøyd!

Mocca er den irriterende cheerleader/treningsnarkoman jenta som alltid er klar for action. Ikke redd for å si det hun mener og blir ganske grinete om hun ikke får viljen sin. Hun skal også være venn med alle og ha oppmerksomhet, får hun ikke det gjør hun ett eller annet for å få oppmerksomheten din.

Hun vil helst virke tøff og sterk, men sammen med de hun kjenner godt kan hun både være følsom og kosete.

Også er det party hver kveld og natt. Hvem trenger søvn liksom?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kuma er den som står inne i gjengen, men som ikke sier noe fordi han vet ikke helt hva han skal si. Han er litt klein, men de andre liker han og har forståelse for at han heller vil sove alene i ett hjørne enn å rase på gulvet. Det er helt til det kommer en lekker dame, Kuma liker damer.

Tanuki vet jeg ikke helt enda, men han virker som den sterke, litt dumme fyren som ikke lar seg pille på nesa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grim er nabolagets fotomodell som alltid går med speil på innelomma. Han sjarmerer damene med å kaste på håret og vise frem perleraden. Alle damene vil ha han, og alle mannfolka føler seg truet av han. Han er selvopptatt og en smule overfladisk, men kan også være svært omsorgsfull. Man bør ikke kødde med kameratene hans, for han er ikke redd for å forsvare deres ære. Han oser av selvtilitt, selv om han egentlig er en pyse - men det kamufleres bak solbrillene.

Han minner meg egentlig veldig om han her: 20100523191709!Prince_Charming.jpg

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nita: sær gammel dame, som bare er snill, men kan være streng når det trenges. Så går hun litt i sin egen verden, tenker på det som var. Kunne hun snakke, vile hun sakt ofte: sånn var det ikke før i tiden

Bella: Den rampete jenta i klassen, som lurer andre med seg å gjør galt. Når hun er med venner er det fullfart hele tiden, gjeren litt bøllete. mens hjemme er hun en kose gris (når ikke venner ser henne)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ludde er en mann i 50 årene, som har ølmage og stressless. Han bor fortsatt hjemme hos mammaen sin hvor han elsker all den oppmerksomheten han kan få, og liker å bli dullet med. Blir til nøds med på turer i skog og mark, men kun om det vanker kanelboller og fanta på en av markas stuer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eldstemann hadde vært en sånn :x som kjenner alle og samler på venner/"venner!" :lol: Møter et menneske langs veien (ikke hund) så blir det omtrent sånn mens han hilser og hilser og inviterer til hilsing og prat:

Han til meg: Det er venninna mi, skjønneru. :aww:

Madam Mim: Javel, okei.... hvor lenge har du kjent henne, sa du? :rolleyes:

Han "litt" oppgitt: Hun begynte å jobbe sammen med meg i går, lizzm. :huh: Jeg har´a på Facebook også da. :ahappy:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kuro er litt sånn happy-go-lucky som alltid har lyst til å gjøre noe gøy. I klasserommet på ungdomsskolen er han med i guttegjengen som synes gym er gøy. Egentlig er de andre fagene også ganske spennende, men han klarer ikke å følge med fordi han sitter på bakerste rad og diskuterer hvor teite gutta i B-klassen er, eller hvor pen jenta på raden foran er. Hvis jenta snur seg og blir sint, så blir han overrasket over at hun ikke tok det som et kompliment, men gir seg. Hvis hun derimot IKKE sier noe, så skjønner han ikke at det han gjør er galt.

Hvis hans guttegjeng møter gutta i B-klassen utenfor skolen, er han en av dem som står forrest i gjengen og roper dritt. Det gjør han forsåvidt selv om gjengen ikke er med. Innad i gjengen er han en skikkelig klovn, elsker å få andre til å le, og er ikke redd for å drite seg ut ved å gjøre teite ting. Hjemme hos mor og far er han glad i å få en klem, men er mer interessert i vennene sine og damer enn å finne på ting med familien. Men han lever litt etter "ute av syne, ute av sinn"-filosofien, og hvis ikke gjengen eller damene er i nærheten, vil han gjerne være verdens beste familiegutt, han. Helt til han ser en dame på andre siden av gata.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Heike er den snille, litt klumpete gutten som elsker alle og blir elsket av alle. Han kan også være en skikkelig ertekrok, men vil ingen noe vondt. er sosial og snakkesalig, men ypper noen bråk så er han ikke sen med å si hva han mener. Han kan også mene at han alltid har rett i det han sier og gjør, men på en sjarmerende måte. Han er kanskje ikke den smarteste gutten i klassen, men han er veldig populær hos både guttene og jentene. Han er ganske høfflig når han hilser og veldig rettferdig av seg. Liker å bruke kroppen sin, men skolearbeid og regler er ikke alltid det morsomste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Odin(Schæfer): Han er en av de i den tøffe/bølle(også kalt mobberne) gjengen, men er den som er veldig tøff i kjeften også når det kommer til oppgjøres time så er han den som står lengst bak også slenger med leppa:P Kan gjerne yppe til bråk, men lar de andre(Cembo) ta seg av det.

Cembo(Rottweiler): Er den kule typen som ikke sier så mye, men veldig sånn "Du ypper ikke med kamreraten min!!".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...