Gå til innhold
Hundesonen.no

Har du noen personligheter som passer til din hund?


Margrete
 Share

Recommended Posts

Humortråd giggle2-smiley.gif

Satt å pratet med TonjeM i dag og da ga henne ett par karakteristikker av hundene min og tenkte at det er jo artig å dele med andre.

480846_10151433253380833_1218997541_n.jp

Uta: Traktor Olga, trailerlesbe som jobber på bilverksted (husk humor). Hun er tøff, går rett på alt og skyr ikke noe. Hun jobber som en helt og lar seg ikke stoppe av litt hindringer. Hun er snill som dagen er lang og ville aldri finne på å være slem med noen. Partydronning som fester til neste morgen og er den som skråler høyest på karaoke aften.

Asti: Den digre italienske dørvakten som boler og er drittøff, utenpå... inni seg er en han er real tøffelhelt. Ubersnill med damene sine og gjør hva som helst for å tekkes dem. Han dør litt om noen er sinte og kranglete.

Nix: Den pene jenta i skolegården som henger med gutta og som alle jentene holder seg unna. Hun er med på alt som er moro og litt risikabelt, hun er også den som legger stinkbomber på lærerværelse.

Har dere noen slike på hundene deres?

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marvel: den misforståtte bølla i klassen. Han dytter og erter jentene, men er også veldig kjærlig med dem og kan finne på å dele ut klemmer her og der. Han er fan av de eldre og liker å tilbringe tid med de gamle (men uten at de andre kule guttene ser det, såklart!). Han liker å lage leven og forteller vitser høyt for å få oppmerksomhet.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marvin er Ludvig som loffer av gårde og lurer på om det er fal'i. Ikke redd, men vurderer lit fornuftig før han bare hiver seg ut i ting. Han er den som ikke tør å ta sjanser, men allikevel kan la seg overtale til ting for å følge gjengen. Ikke for å være kul, men fordi han blir litt overbevist og vet at han ikke må gå først og ta støyten. Han er den dagdrømmern som går i sine egne tanker med krig og fred og sånn. Han er den gutten som er glad i snille jenter og ikke bryr seg om utseende først og fremst. Han drømmer om et langtidsforhold fremfor en kjapp en, men samtidig så er han like gris i tankegangen sin som mannfolk kan være :P
Marvin er den snille gutten som jentene ofte blir kompis med og forteller hemmeligheter til. Og han er den som kanskje kan bli litt for klengete og må ha en klar beskjed istedet for et høflig hint.
Han er den som forsøker å snike seg stille og rolig unna for å oppnå ting han ikke får lov til, men som føler seg misforstått når han blir tatt på fersken. Han er den som ikke står på krava, men heller blir lei seg når han ikke får vært "den han er" .
Og han er den følsomme gutten som trenger litt ekstra nærhet og kjærlighet, da øker selvtilliten hans veldig.
Han er den gutten som mammas hjerte blør litt ekstra for, spesielt når han er den av barna som ser at mamma er nedfor og gir henne en klem :lol:

Dany er livsnyteren som aldri tenker før hun handler. Det er for pingler og tapere. Hun er den tøffe i jenteflokken som tar støyten og gir blanke i konsekvensene omtrent uansett hva de måtte være. "Jeg driter i det! Vi bare gjør det! Vi lever bare en gang!" - Den filosofien.

Hun hiver seg inn i fysiske hindringer med liv og lyst og det får bare stå til. Den som overlever, overlever. Og hvis ikke, nei det faller henne ikke inn en gang. Det får gå som det går. - "Den som gir seg er en dritt!".

Hun er den typen der "alt ordner seg". Men hun er også den jenta i flokken som er hjernen bak ugagn. Men litt sånn Emil-ugagn først og fremst. Og det er hun som alltid blir tatt fordi alle vet at det er hun som starter det. Men selvsagt kan hun ikke innrømme det på sitt bare liv.

Hun tar ikke ordre fra lærerene, eller foreldrene, men hun kan la dem tro at hun hører etter, mens hun vet at det var hun selv valgte det. Dersom hun må høre etter når hun ikke vil, så lar hun det ikke gå ubemerket hen. Det er er smelling i dører, enkelte stygge gloser og sta tramping i bakken. "Jammmen!"

Hun er drittungen, hun er den klovnen alle ler av, hun er den freidige, hun er den som er venner med alle uten å dømme noen, og hun er den som er mye klokere enn hun kan virke som noen ganger. Hun er en fjortis.

:lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Scilos er han litt nerdete gutten som prøver å være en av de kule gutta. Selvfølgelig snakker han kebabnorsk, fyrer oppunder alle tilløp til slossing og rampestreker hos de store guttene, men løper hjem til mamma med èn gang det er en mulighet for at noe kan bli littegranne skummelt :) Bestekompisen hans er en liten gutt i fjerde som bor i nabohuset (JRTen Oscar), men det er det ingen på skolen som vet :D

Tinka er hun lille, søte prinsessa som er klassens midtpunkt. Hun får nedsatt karakter i orden og oppførsel fordi hun har med seg fjærboar, Ipod og en diger sminkepung på skolen, men blyant og viskelær og bøker vet hun egentlig ikke hvor hun har rota bort. Dessuten skravler og synger og avbryter hun undervisningen hele tiden :) (Hun minner igrunnen veldig om en annen prinsesse her inne :wub: )

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nitro er den litt merkelige, høye, slanke fyren som virker litt spesiell. Skiller seg ut fra alle andre rett og slett og er den på laget som løper raskest på idrettsbanen. Han er en liten outsider fordi folk ikke helt klarer å forholde seg til han. Men har har god selvtillit og er alltid i godt humør. Ler hele tiden og spøker og vitser. Folk syns han er morsom, og veldig trivelig å omgås, selv om han har et snev av adhd iblant. Andre folk med samme idrettsglede kommer best overens med han. Han er følsom og forsiktig, liker ikke kranglig og bråk. Ønsker å komme overens med absolutt alle. Men pga av hans litt overgira personlighet og energi trekker flere seg litt unna han.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsatt ...

all_hearts___timon_and_pumbaa_by_lynxgri

Pøbel: Pumbaa is a very lovable character and is very kind and tough. He deeply cares for his friends and is very protective of Timon. He loves bugs and longs for friends who won't abandon him. He is awkward in crowds, and sometimes displays childlike naivety which is sometimes confused for stupidity. Pumbaa in fact comes up with some very intelligent plans and insightful ideas, which Timon rapidly claims as his own.

Kamar: Timon can be rather selfish and thoughtless at times, but in the end, he has a good heart and is loyal to his friends. Unlike most meerkats, who work constantly, Timon is a lazy daydreamer which results in him being cast out of his colony. His status at the bottom of the food chain means he relies on stronger animals to protect him once he's on his own, and as such he usually looks out for himself, but nonetheless he never abandons his friends in times of trouble and is willing to risk himself for them. He is also shown to be self-absorbed and not as clever as he'd like to think he is, often claiming Pumbaa's good ideas as his own (and seemingly genuinely believing it).

'nuff said. :aww:

Utdrag kopiert fra Disney Wiki.

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tinka er hun lille, søte prinsessa som er klassens midtpunkt. Hun får nedsatt karakter i orden og oppførsel fordi hun har med seg fjærboar, Ipod og en diger sminkepung på skolen, men blyant og viskelær og bøker vet hun egentlig ikke hvor hun har rota bort. Dessuten skravler og synger og avbryter hun undervisningen hele tiden :) (Hun minner igrunnen veldig om en annen prinsesse her inne :wub:)

:lol: *hvisker stille at jeg tenkte akkurat det samme* :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mayah: En utrolig lojal venninne som gjør alt for de hun er glad i. Hun er jenta som passer på de som er mindre enn seg, og går i mellom og løser komflikter på en rolig og god måte. Hun liker ikke når andre oppfører seg bøllete, og er veldig komfliktsky.

Hun er jenta gutta elsker. Hun har en sjam og et flørtete blikk, og holder dem gjerne litt på pinebenken.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Emma er den søte, snille som sitter på første rad med litt halvbustete fletter, og alt ryddig og pent på pulten. Hun gjør så godt hun kan for å forstå alt som blir sagt og som skal læres, men er akkurat for blond til å få toppkarakter i noe :P Hun har masse venner, men to-tre som hun er mer glad i enn de andre til sammen. Hun er en sprek liten sak, som trives alene eller med en venn eller to på fjelltur. Hun må nemlig gå MYE på fjellet, ettersom hun bare spiser når hun er hjemme :lol:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gross :heart: var den store,sterke og smarte,klarte seg flott på egenhånd og tok ansvar for heimen på sterke skuldre.Trengte ikke nære venner,men godtok å ha et par "hangarounds"..... Glad i damer i alle aldre,de eldre ble behandlet med ære og respekt,unge med stor interesse :D ,småjentene lekte han med så lenge ingen store gutter så ham :wub: .

Arok er den litt pinglete unggutten med regulering som trives litt i bakgrunnen,helt til han tror at det er brukt for knyttnever.Da hopper han frem og slåss noen sekunder før han stikker hjem til mor :P .Der sitter han gjerne litt på fanget sånn for sikkerhets skyld :wub::icon_redface: .

Jäger er den heldige unggutten,uten et eneste problem i verden.Har venner i alle aldre og av begge kjønn,vanker like gjerne med gutta som han sjekker damer :D . Født på Solsiden og har tenkt å surfe seg gjennom livet :D:wub: . En kommende svigermors drøm som uten anstrengelse får en toppjobb i fanget når han en gang gidder å jobbe :D .

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Thorvald: litt casanova, liker å sjarmere damer, og er høflig og grei med de fleste. Med gutter er han hyggelig, men litt skjult pøbel. Virker eldre enn han er, og tar gjerne på seg lekeonkelrollen med de minste :) Er ikke noe glad i krangling, verken å være med eller å se andre krangle, verden skal nemlig bestå av venner og kjærlighet :ahappy: Han er litt den blonde og naive utenpå, men har nok en godt skjult snik inni seg. Ikke den som braser seg frem, men loffer ikke bakerst heller :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Norris er misfiten som ikke veit at hun egentlig ikke passer inn, fordi hun suller rundt i sin egen verden og gjør det hun syns er gøy, og får egentlig ikke med seg at hun egentlig er litt distansert fra de andre, hun tror at alle er som henne, hun.

Leah er hun litt fjollete som prøver å være venn med alle, fordi hun syns at livet er en fest og alle bør delta. Har et overdrevent positivt syn på livet og tenker at det går jo helst bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aro er bølla i klassen, han har få venner fordi han bare bråker og styrer. Han liker jenter veeeldig godt, er skikkelig grisete, men er alt for masete og klengete. Han er også den gutten som slenger slibrige kommentarer til jentene i klassen, og også den pene lærerinnen. Han har ikke helt funnet sin plass, hverken på skolen eller i fritidsaktiviteter, og støter alle fra seg. Typisk mobbegutt som mobber og er brå fordi han er usikker på seg selv, og penisstørrelsen sin.. De få han er venner med er han veldig lojal mot, og beskytter til "the bitter end", er selvoppnevnt ordensmann og sjefen i nabolaget.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jatzy, er litt sånn dr.Jekyll and mister Hyde, hun har litt splittet personlighet. Hun liker å få viljen sin, og hun er den dominante jenta som helst skal bestemme, og gjerne også herse litt rundt med de andre jentene. I det andre øyeblikket hun kan la alle andre bestemme, helt til hun ombestemmer seg igjen. Hun mener selv at hun, ja hun vet best. Innerst inne er hun nok egentlig bare litt usikker på seg selv, noe som igjenspeiler seg i de valgene hun tar. Men, om hun først er din venn, er hun veldig lojal og forsvarer deg for det du er vært, og litt mer.

Obi, vel han er jo ikke heelt min, men tar mer ham også.

Obi, han er den litt retaderte typen. Han er ikke den skarpeste kniven i skuffen, og alt, absolutt ALT handler om damer! Eller, faktisk, så har ikke kjønn noe å si, bare det er mulighet for et ligg. Han er litt grisete, og litt ekkel. Han tar overhodet ikke et nei for et nei! Han er gjerne den som tafser litt på jentene, og ikke helt har styr på sine egne lyster. Men han er også en dumsnill fyr, og han hadde gått igjennom ild og vann for den han bryr seg om, selvom det kanskje ikke hadde lønnet seg for ham.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nico : homo.

...

Kødda! :P

Nico min.

Er Ole brumm i toller kropp , han er chill og kjærlig ,og liker ikke urettferdighet .

«For når man er en Bjørn med Bare Liten Forstand, og man tenker på Ting, så er det ofte at Tingen kjennes mye lurere ut når den er inni deg enn når den kommer ut og andre kan se på den».

«Når du går på jakt med ballong, så er det forferdelig viktig at biene ikke vet at du kommer.»

«Et Meget Lyst Hode kunne fange en Heffalomp hvis det bare fant den rette måten å gjøre det på.»

«Noen ganger er alt man tenker noe som ikke kan hjelpe i det hele tatt.»

«Når du får en følelse av sugende tomhet, ikke vær bekymret, det betyr bare at du er sulten».

«Brumm så på de to forlabbene sine. Han visste at den ene var den høyre, og han visste at hvis han bare kunne finne ut hvilken som var den høyre, så var den andre den venstre. Men han kunne aldri huske hvordan han skulle begynne.»

«Hvor skal vi gå i dag?» spurte Kristoffer Robin. Ole Brumm: «Ingen steder.» Og så gikk de dit.

Dette kunne vært Nico sine tanker :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går ikke å multisitere på tlf, men Dany er ingen gris altså! Hun kommer ikke til å lede andre inn i eksperimentering med gutta altså *ler* "Mitt barn gjør ikke sånt" :P haha

Men ellers er hun nok rimelig skyldig :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bamse er gubben i parken. Litt sur og irritert på verden, men blir veldig fort i sprudlende humør! Han trives aller best sammen med de han er glad i og ellers med veldig mye humor!


Shensi... Hun er den uoppnåelige jenta. Sitter bakerst i klasserommet, har alt for mye å gjøre på en gang og har nok ADHD. Hun er som regel alltid i sprudlende humør, men kan snu på flisa og bli pottesur. Da spesielt på gutta hvis de blir for klengete. Litt misforstått, men veldig lett å like. Veldig mammadalt, og ikke redd for å vise hele verden at familien er best!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...