Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvilke bilbur er bra?


Mari
 Share

Recommended Posts

  • Svar 54
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tja. Vi har bare prøvd hercules, men er veldig fornøyd med det. Virker i alle fall solid, bunnen er enkel og grei å holde ren. Man kan også låse døra, noe som er kjekt på sommern når vi trener og bile

Vi har et par fra Kela, og er veldig fornøyde.

Dessuten liker latskapen i meg at det har smekklås

Tja. Vi har bare prøvd hercules, men er veldig fornøyd med det. Virker i alle fall solid, bunnen er enkel og grei å holde ren. Man kan også låse døra, noe som er kjekt på sommern når vi trener og bilen står et annet sted. Så jeg kan ha åpent bak men låse inne bikkja så ingen tar han. :) Den har sånne "pigger" i alle hjørnene som gjør at det sitter som støpt på teppene, jeg klarer ikke rykke det løs uten hjelp tror jeg. Vel, det er vel den eneste erfaringen jeg har med bur i bilen :P

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er jo bare å bruke google å søke da? :)

Klart man kan, men her er det mange flotte folk med mye kunnskap og plenty egenerfaring. Alt det på samme plass. Hundesonen er ofte bedre enn google på mange ting. For min egen del inkluderer disse tingene bl.a bilbur.

Herkules, Variocage, Schmidt etc. etc. er sikkerhetsgodkjente og bra bur.

Takker og bukker og nikker og neier. Det var akkurat noe sånt jeg var ute etter. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenter, dere ruler. :)

Hvordan er prisen på burene? Ligger de jevnt eller klarer noen å ligge lavere uten å budge på sikkerheten?

Vi fulgte med på finn og plutselig skulle noen selge et som bare var 2 uker gammelt til 3000 kr. ;-)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenter, dere ruler. :)

Hvordan er prisen på burene? Ligger de jevnt eller klarer noen å ligge lavere uten å budge på sikkerheten?

Dobbeltburet vårt fra Kela kosta rundt 3000, enkeltburet rundt 1500-2000 (husker ikke helt) da er det spesiallagd.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kela her også, kjempefornøyd!:) Jeg ba om å få heldekkende kant på de nederste15cm av buret så pels og skitt holder seg inne i buret og ikke flyr ut i bilen, veldig kjekt!

Hadde Herkulesburet først, men jeg synes det ble altfor dårlig gjennomlufting der om sommeren pga de tette veggene. Når vi satte oss inn i varm bil tok det veldig lang tid før det ble kjøligere inni buret. Så keg synes det er veldig greit med sprinkler hvertfall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Variocagebur, happy med det, det bråker ikke og virker stødig, men har ikke prøvd noe annet da. Så ei på canis som hadde trilla rundt med bilen med hunden baki, variocaget så urørt ut og hunden var uskadd :) Så avisartikkelen.

Tror det er mye same same på kvalitet på de burene som så langt er nevnt egentlig :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen av tingene jeg liker med Kela:
- det er ikke mulig å stikke labber ut av buret

- det gjør at bevegelige deler også får vanskeligere å komme inn i det

- man får det passet til bil og hund, slik at man får det så stort og lite som man ønsker

- får nødutgang der man vil

- prisgunstig

- flere har hatt vellykkede ulykker med det

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...