Gå til innhold
Hundesonen.no

Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill


Tabris
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, eller du kan evnt. få mamman din hekta på spillet...Herrefred, moren min tar helt av, ringer meg stadig vekk, her om dagen kom hun for sent på jobb. Fått et kull, jo!

Skal jeg lage en sonenguild der?

Vi er sjette største guilden der nå.

Posted Images

@Nirm Er definitivt interessert. Kan jeg kjøpe to? Hva er din sonen-pris? Har ikke kjøpt så gode valper før, så er litt lost på hva slags prisnivå de ligger på.

Jeg skal ha en selv, så da kan du bare få en. Har plukka ut den hannhunden jeg skal ha, så bare å velge en av de andre. :)

Bruker vel å selge de for 50 000 på sonen. Ellers så går de fra 100 000 til 1 000 000. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette spillet er avansert, nå som jeg vet om det med avls tispene, måtte jeg endre taktikk, så nå har jeg noen lala tisper som venter til de er level 30 :P

Den beste lala tispa har selvsagt blitt parret 2 ganger.. Men jaja, hun hadde mange bra avkom i værtfall. Sparer til jeg blir level 15 akkurat nå, har sett meg ut en til rase jeg vil ha, må bare vente med å kjøpe den til jeg er level 15 - håper jeg klarer det :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror Ozu har blitt BoB fem dager på rad nå. :lol: Har fått solgt unna nesten alle japanerne nå, samt også en god håndfull halvdårlige schäfere fra eget oppdrett. Fått inn et par lovende valper, både kjøpt og eget oppdrett, og har noen planer fremover. Nå begynner det å se bra ut!

Men vil gjerne ha sonen-tips til hva som skal bli min tredje rase! Nå har jeg schäfer og BC, to bruksraser som jeg ikke stiller ut noe særlig. Jeg kunne tenke meg en tredje rase som hovedsaklig skal brukes til utstilling. Eneste kriteriet utenom det er at det er en rase med mange fargekombinasjoner, synes det er mest spennnende. Japanere er søte, men de er jo bare helhvite uansett, så det blir litt kjedelig i lengden. Og med BoB fem dager på rad så anser jeg det som en god avslutning. :lol:

Er også et pluss hvis det er en rase hvor man kan få tak i gode hunder i spillet, uten at det koster skjorta. Noen tips? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker for tips! Saluki kan være et alternativ. Tror ikke jeg går for noen bullehunder. Må tenke litt mere... Vurderer husky, men er åpen for mange andre tips! Your chance to sell your breed. For hadde jo perfekt om noen sonen-folk hadde en lovende valp til salgs. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Finsk Lapphund? Har jo mange mange faaarger. Men de er vel ikke akkurat beste showdogs?

Er i starten på å avle dem selv, men jeg syns jeg har hatt noen brae noen så langt. :P Har i allefall greid å få fram helsort og helhvit som var noen av måla mine.

Jeg har låst de 2 side kontoene mine, jeg har så mange bikkjer på kontoen nå at det tar sin tid å ordne for alle sammen. Ligger over 100k i manage tabben å venter til jeg blir level 15, da kan jeg ta inn ny rase, ikke sikker på hvilke rase det blir, men har noen alternativer i allefall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...