Gå til innhold
Hundesonen.no

Ekstremt distré hundeeier?


Snøfrost
 Share

Recommended Posts

Hvem glemte igjen "Tassen" på CC Mart'n?

http://www.oa.no/nyheter/article6180791.ece

Håper inderlig ikke dette er noen som har dumpet hunden på dette viset. Og heller ikke at det bare er en distré hundeeier. Men snakk om sykdom el.l. hos eier som kan forklare en slik handling (at hunden ble glemt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det samme skjedde på butikken hvor jeg jobber. Der hadde noen bundet en hund (også en pappilon) på siden av butikken bak en konteiner. De som var på jobb hadde hørt den bjeffe innimellom i flere timer, men tenkte ikke mer over det. Akkurat da de stengte butikken kl 22 smalt det en rakett over butikken og hunden startet å bjeffe masse. De ringte Viking og ventet til de kom og hentet den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En papillon kan jo selges for mange penger, selv om det er voksne hunder, på steder som Finn.no. Jeg tviler på at noen forsøkte å kvitte seg med den hunden egentlig, når de kunne tjene mange tusen på å selge den i en annonse til 25 kroner.

Kanskje det er noe sykdom med i bildet her hos eieren, et eller annet som har forhindret dem i å få hentet den? Eller kanskje det er en stjålet hund som tyven har fått kalde føtter for og ikke våget å beholde likevel?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppdatert artikkel

Fra facebooksiden om svindel

Ina Stolpe

VARNING...Gör inte som mig... att ni säljer eller omplacerar en hund till xxx...då kan det gå som för lilla Theodor...hon har inte bara begått ett

kontraktsbrott genom att inte betala för valpen...hon har även utsatt den för onödigt lidande..sen har hon mage att anmäla sig hos polisen som den efterlyste ägaren...men i morgon kommer han hem till mig igen, stackars lilla Theodor..Tack alla äkta djurvänner och underbara poliser på Vestoppland polisdistrikt som tar så väl hand om honom ♥

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...