Gå til innhold
Hundesonen.no

MÅ de skikkelige bilburene være så dyre?


Recommended Posts

Jeg er på leting etter et solid og skikkelig bur til bilen, men sattan så dyre de er!

Det buret jeg har nå er ikke holdbart i det hele tatt, og jeg skjemmes nesten for å bruke det. Det er et vanlig klappsammenstålbur, og i en eventuell krasj tipper jeg det gjør mer skade enn å beskytte henne egentlig :cry:

Jeg ønsker meg et bur fra Trønderburet eller Herkules eller noe i den duren, men de koster virkelig flesk.

Finnes det ingen rimelige og solide bilbur til hund?

Setter stor pris på tips om rimeligere bur, men er kun interessert i den typen som tåler en støt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke om dette egentlig hjelper deg, men tenkte bare å tipse om at Trønderburet selger brukte Trønderbur også. De er rimeligere enn de nye og spesiallagede i alle fall. Det går an å kjøre en tur og se om han har noe inne som passer til bilen din, evt ringe først og høre. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk sveiset et dobbeltbur privat og slapp ganske mye billigere unna.

Betalte 4000 for et bur med ca mål B100 (45+55) D80 og H70.

Ellers dukker det jo jevnt og trutt opp rimeligere og pent brukte bur på finn :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Få deg jobb i dyrebutikk som selger burene ;)

Men ja, det er vel bare å lete på finn etter noen pent brukte antar jeg. Ser Trixie har begynt å selge bilbur som ligner veldig på herkules sine, men de er bare et par hundelapper billigere så det utgjør ikke store forskjellen :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skeptisk til plastbur da jeg har sett knust plastbur og det var MANGE skarpe kanter.

Jeg ser på et bra bilbur som en investering.

Det er en av de tingene til hund jeg prioriterer å bruke penger på skikkelig kvalitet.

Om du ikke har råd til å bruke så mye på nytt bur, legg en annonse på Finn.no under ønskes kjøpt.

Gi det litt tid, så dukker det helt sikkert opp noe.

I fengselet her lager de rimelige helsveisa bur.

Det kan ikke finnes et tilsvarende tilbud rundt omkring der du bor?

Mulig de ikke er like god kvalitetsmessig som de dyre merkene da flere og flere merker legger mye arbeide ned i sikkerhet ved å kræsjteste burene.

Men jeg tror sikkert at de er av en helt annen kvalitet enn sammenleggbare bur og plastbur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ta mål av buret som jeg hadde i Berlingo´en min (søndag kanskje?) og dersom dette passer og du finner en genial måte å få det fra Østlandet og opp til Trøndelag på så kanskje det ordner seg? Kelabur, fin str til hunden din og to dører og greier og greier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ta mål av buret som jeg hadde i Berlingo´en min (søndag kanskje?) og dersom dette passer og du finner en genial måte å få det fra Østlandet og opp til Trøndelag på så kanskje det ordner seg? Kelabur, fin str til hunden din og to dører og greier og greier.

Ja, sjekk det da :) Hva skal du ha for det da isåfall? (transport opp hit tror jeg at jeg skulle fått ordna)

Jeg ønsker bur med dør både i langenden og kortenden, fordi i min bil må jeg ha dør i langenden (Toyota Yaris Verso) og i min mors bil (som vi bruker på utstillingsturer) må jeg ha dør i kortenden.

Ellers takk for mye fine tips i tråden!

Jeg er enig i at skikkelig bur er en grei sak å investere litt i, men 6500,- osv for et bur synes jeg er drøyt mye penger. Egentlig synes jeg 2000,- er ille nok, men skjønner at jeg kanskje må opp i den prisklassen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6500?? Jeg betalte 3500,- for mitt Trønderbur laget etter mål til min bil.

Brukte skrekkeksempel da liksom, toillsjur :P

Jeg har fått et prisforslag fra Trønderburet på 3500,- jeg også, men jeg synes fortsatt det blir litt dyrt altså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg fikk pris på 7800 for dobbeltbur fra smidth.... fikk sjokk og kjøpte meg variocage til 4800. Dyrt ja, men sikkert lettere å få solgt da jeg har litt rar bil og kjøpe spesialbygd vil si at jeg antageligvis ikke får solgt det :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har trippelbur fra Schmidt.

Ny pris 9900 kr. Noe som er helt sykt, spør du meg...

Jeg betalte 5000 for det, noe jeg også syns er drøyt. Men er veldig fornøyd. Plass til blandingen min på 34 kg + to sheltier e.l.

Har også et enkeltbur fra Kela, som ble spesiallaget til den gamle bilen min. Betalte vel 2200 kr inkludert frakt. BC'n bor i det buret når vi er på biltur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...