Gå til innhold
Hundesonen.no

Mikke og Jansons EFIT 1. april


Guest janson
 Share

Recommended Posts

Guest janson

Hurra! Endelig klarte jeg å få med meg efit! :D Ikke verdens mest spennende dag, men vi har nå tatt ferie og har forlatt landet:

07.jpg

07: Tidlig opp! Jeg tar en dusj, Mikke snorker videre.

08.jpg

08: Mikke begynner å våkne opp. Jeg sminker meg og ser en episode Alcatraz.

09.jpg

09: Etter frokost blir det morgentur. Vi liker våren!

10.jpg

10: Avreise! Og Mikke blir brått bekymret for om vi har husket å pakke Nøff-nøff (nyeste leken). Det hadde vi.

11.jpg

11: Vi kjører…

12.jpg

12:…vi kjører…

13.jpg

13: (vi tar en pissepause og Mikke er lei bil)

14.jpg

14:…og vi kjører!

15.jpg

15: Brått møter vi på Kong Vinter, men etter noen minutter finner vi våren igjen. Heldigvis.

16.jpg

16: Da vi endelig kom fram til hytta tok det helt av igjen. I løpet av få minutter var verden helt hvit.

17.jpg

17: En time senere hadde det meste av snøen forsvunnet og solen skinte så at man nesten kunne tro at det var sommer. Til middag ble det norsk spekemat med finsk øl i Sverige. En god kombo!

18.jpg

18: Ut på tur. Plutselig virker sommeren igjen langt unna.

19.jpg

19: Fortsatt på tur!

Resten av kvelden tilbrakte vi på sofaen. Litt pensumlesing, halvsoving og bollespising. Efit ble igjen glemt! :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempefin efit, og jeg vet ikke hvorfor, men bildet av bøya (vannbildet), likte jeg skikkelig godt! Også likte jeg jo selvfølgelig bildene av Mikke, for han er så utrolig fin! :)

Og en ting til (dette ble mye det, for en liten efit), maten så bare kjempegod ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest janson

Elsket de bildene her, kjempestilige! Og du, den maten så veldig veldig god ut.. :ahappy:

Kos deg på hytta!

Takk! Og I will! :ahappy:

Kjempefin efit, og jeg vet ikke hvorfor, men bildet av bøya (vannbildet), likte jeg skikkelig godt! Også likte jeg jo selvfølgelig bildene av Mikke, for han er så utrolig fin! :)

Og en ting til (dette ble mye det, for en liten efit), maten så bare kjempegod ut!

Haha, jeg liker det! Og takk! :)

Fine bilder, fine Mikke :) god ferie på hytta ønskes!

Tusen takk! :ahappy:

Kjempefine bilder! :D Kos dere videre!

Takketitakk! Mulig vi kommer hjem litt tidligere, er visst lovt crap kjøreføre på fredagen. Trening eller tur?

Herlige bilder, men teit vær, da. :P

Takk! Jah, det er ikke det spenstigste været her, men vi skal nok overleve. Bare det ikke legger seg så er jeg egentlig fornøyd. :P

Som alltid, kjempe fine bilder! :ahappy: Jeg likte faktisk det kjørebildet av trærne av en eller annen grunn, og det kjørebildet hvor det snødde! :)

Tusen takk! :ahappy:

Du tar så fine bilder, altså! Jeg får bestandig soundtrack i hodet av å se på bildene dine, denne gangen var det noe med Dinah Washington. :)

Haha, så kult! Nå må jeg sjekke ut Dinah Washington skjønner jeg! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest janson

Digget det første bildet, måtte se på det to ganger før jeg så hvilken vinkel det var tatt i :D

Og nå vil jeg og på hyttetur med spekemat og øl..

Takker! :D Det er ikke uvanlig at jeg våkner opp og ikke helt vet hva som er foran og bak på bikkja. Han finner de rareste måter å ligge på!

Og det kan helt klart anbefales! :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
    • Han får typisk siste måltid i 20-tiden, og da er det oppbløtet, så han får i seg mye væske da. Har tenkt at dette kanskje er litt for seint og at han da får full blære en gang midt på natten. Vi legger oss ca. 22:30 og står opp klokken 07, så det er jo over 8 timer. Men som sagt har han jo klart dette fra han var 2 måneder gammel, så jeg syns det er rart at nå som han er større, så skal han plutselig ikke klare å holde seg lenger. Ja, jeg er streng på at det er kun ut for å tisse og bæsje. Han får ikke begynne å leke med pinner osv. Han sovner fort igjen etter å ha vært på do, så det er bra! 
    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...