Gå til innhold
Hundesonen.no

Bilde av V&H 20kg-blokk?


Gjest
 Share

Recommended Posts

  • Svar 75
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

En frisk velernært kropp tåler basselusker godt! Vi i det overrenslige og desinfiserte Vesten er sykere enn de som lever i "skitnere" men ernæringsmessig likeverdige områder.

Slik deler jeg mine blokker. Nå er jeg ikke redd for basselusker, men jeg har egen V&H kniv, og ser helst at blodsøl fra V&H ikke havner for mye på kjøkkenbenken

Jeg får ikke hel blokk men i skiver, så det er veldig kjekt. Da kan man, hvis man vil, stable den akkurat slik man ønsker. Vi bare slenger sekkene rett i frysern vi, så ta vi opp 2-3 skiver i slengen

Jupp.60 kr X 15 er endel når man kan få noen blokker for den prisen isteden.

Jeg er så frekk at jeg ville prutet på denne prisen. Jeg synes det er noe de som leverandør kan gjøre for sterkt redusert pris så lenge du er en fast og lojal kunde som legger igjen ganske mye penger for hver gang. Jeg ville nok spurt om muligheten til å få kuttingen til halv pris så lenge jeg handlet mer enn 15 blokker i slengen.

Er det på Grønås du handler eller har noen i Meløy utsalg? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er så frekk at jeg ville prutet på denne prisen. Jeg synes det er noe de som leverandør kan gjøre for sterkt redusert pris så lenge du er en fast og lojal kunde som legger igjen ganske mye penger for hver gang. Jeg ville nok spurt om muligheten til å få kuttingen til halv pris så lenge jeg handlet mer enn 15 blokker i slengen.

Er det på Grønås du handler eller har noen i Meløy utsalg? :)

Grønås, men nå har vi kjøpt bajonetsag med kjøttblad så det er ikke noe problem mer :) 60 kr var visst "ferdig" prutet da de har gått opp til 80 kr per blokk...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prute på en vare og en tjeneste er to ganske forskjellige ting. Forståelig nok da en tjeneste er lønn.

Litt usikker på hva du mener med at "en tjeneste er lønn". :icon_redface:

Grønås, men nå har vi kjøpt bajonetsag med kjøttblad så det er ikke noe problem mer :) 60 kr var visst "ferdig" prutet da de har gått opp til 80 kr per blokk...

Da er det jo mange kroner spart der hvertfall. :) Jeg har bestilt ferdig oppkuttet før, og gjør nok det igjen, har verken verktøy eller noen plass å holde på med slik. Jeg bruker ikke så mye av kjøttet så det varer en stund siden jeg ikke fòrer bare med kjøtt. :) Bare luuuurer meg på hvor jeg skal gjøre av den blokka når jeg får den, siden jeg enda ikke har fått fryser! :rofl:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bajonettsag Soelvd, bajonettsag ;) Den kan brukes til alt, iom at du bare bytter blad etter hva du vil sage.

Ja, jeg hører folk sier det! :P Blir det mye søl så det bør gjøres ute? Og den kan vi bare bruke rett på frosne 5kg-pølser? evt 20kg-blokker?

Og hvor kraftige bør de være, holder det med 850w fra biltema?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Ja, jeg hører folk sier det! :P Blir det mye søl så det bør gjøres ute? Og den kan vi bare bruke rett på frosne 5kg-pølser? evt 20kg-blokker?

Og hvor kraftige bør de være, holder det med 850w fra biltema?

Nå spurte du ikke meg men det holder nok fint med saga fra tema. Gjør du det dypfrosset blir det ikke mer søl enn "sagflisa" som sitter igjen på kuttet og saga, altså det spruter ikke og er fint sånn. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå spurte du ikke meg men det holder nok fint med saga fra tema. Gjør du det dypfrosset blir det ikke mer søl enn "sagflisa" som sitter igjen på kuttet og saga, altså det spruter ikke og er fint sånn. :)

Jeg spurte ikke deg! :sint_01: :sint_01:

:lol: Nei, altså, SÅ fin er jeg ikke på det. Takk for svar! Tror jammen vi må gå til innkjøp av en sånn.... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt på siden;

men er ikke dette kjøttfarse på høyeste nivå? Bildet til Carro får jeg helt vondt i renslighetshjertet mitt, tenker bare ecoli, salmonella og alskens ugne uggabugga bakterier som kan være i denne kjøttfarsen. Det er jo ikke akkurat reinskåret indrefilet vi snakker om? Å stå med brødkniven på kjøkkenbenken *hyl* da måtte jeg bytta ut hele kjøkkenet før jeg hadde skåret grønnsaker eller brødskive der ever again :cry:

Det er mitt største problem med v&h. Ville ikke hatt det i fryseren min heller, da fryseren min brukes til menneskemat. Selv om det pakkes inn i plast, blir det ikke vakumpakka. Hadde jeg kunnet puttet en stor sånn enkeltstående fryser, brukt til en billig penge på FINN.no som kunne stått i garasjen, og KUN blitt brukt til dyremat kunne jeg vurdert det. Og selv da måtte jeg hatt øks/hjelpemiddel som KUN ble brukt til det og ingen ting annet. Man kødder ikke med bakterielusker :sweat:

Oi! Minn meg på at jeg aldri ber deg på mat! eller, besøk i det hele tatt kanskje.... :P

For det første deler jeg vom og hundemat over halve kjøkkenbenken.... For det andre ligger alltid den oppkutta hundematen i menneskefryseren. Bare i åpne bæreposer :P Og for det tredje så hender det jaggu meg at kattene spiser vom og hundemat rester PÅ kjøkkenbenken også... hihi.

Og ja, du hørtes faktisk temmelig desperat ut ;)

Ellers er jeg ekstremt lite kresen på sånn. Men må si jeg vurderer å teste ut denne bajonettsaga til Biltema. Men DA kan det nok hende jeg stiller meg på verandaen. Bajonett sag + kjøkken + meg er kanskje ikke den tryggeste kombo'n... :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk - det lurte jeg faktisk på...

Synes det høres veldig styrete ut med all denne tining, deling, søl og sånn.. Takke meg til småpølsene - men det blir ikke spes økonomisk hvis man skal fòre mange hunder, da.

Har forhørt meg om pris på 1 og 5 kg pølsene. Mine 4 ville jo spist i underkant av 2 kg pr dag, så sånn sett ville jo en 5 kilos være ganske kjekk, da.. Får se hvilken pris man kommer fram til.

Susanne

Når jeg bestiller VogH sammen med Tøfflus(som bestiller en del til både seg selv og for andre), så betaler jeg 200,- for 4stk 5kgspølser med 33%. Altså 50,- pr pølse. :ahappy: Dette direkte fra Trøgstad.

Jeg setter 3 pølser i fryseskapet, og legger 1 pølse i oppvaskkummen så den får tint seg opp litt før jeg deler den i 8, på kjøkkenbenken. :ahappy: Når jeg deler 5kgspølsa i 8, får jeg til 4 fôringer til begge bikkjene av en bit, i og med at jeg halvblander med tørrfôr og fôrer 3 ganger om dagen. Samt at minstekatten får litt fordi hun ikke er så glad i tørrfôr, eldstepusen får ikke VogH lenger, han går på slankefôr stakkars. :P

Jeg er absolutt ikke bekymret for bakterier eller lignende, deler opp med brødkniv eller kjøttkniv, og bruker gaffel til å blande det med tørrfôret. Vasker såklart godt av benken og utstyr før jeg bruker det på egen mat, men tror man har godt av litt bakterier innimellom, jeg. Styrker immunforsvaret, det. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Thanks! Sjekke om det passer til min kanskje. :D

De passer som regel til alle merker om hverandre,uansett produsent, men det var de rimeligste jeg fant. Kjøttblad pleier å ligge på ca 230 pr stk, jeg har best 4 nå jeg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Nå sist fikk jeg fersk sekk som ikke var frossen! Det var så mye enklere å dele opp. Posjonerte i bæsjeposer :P

Foreldrene mine bor hos meg litt så da måtte jeg gjøre det så ikke de tok ut å trodde det var kjøttdeig. Det er ganske likt når de ligger i slike gjennomsiktige fryseposer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Posjonerte i bæsjeposer :P

Jeg ville nok vært litt forsiktig med å oppbevare i bajseposer i lengden. Greit nok at det bare er hundemat og jeg er vel ikke den mest hysterisk av meg men det er faktisk en helt annen plast enn hva som brukes godkjent for mat. Dvs det finnes ingen kontroll på hva kjemikalier den inneholder som smitter over i innholdet.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville nok vært litt forsiktig med å oppbevare i bajseposer i lengden. Greit nok at det bare er hundemat og jeg er vel ikke den mest hysterisk av meg men det er faktisk en helt annen plast enn hva som brukes godkjent for mat. Dvs det finnes ingen kontroll på hva kjemikalier den inneholder som smitter over i innholdet.

Takk for at du sa ifra.. viste jeg ikke. Får finne en ny løsning neste gang ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia

For de som bor nære nok så er den kuleste løsningen å kjøre rett til produsent på de dagene de lager foret og kjøpe FØR de blir frosset - eller sånn etter at de har ligget på frysa en times tid. Da er de helt strålende å handtere og dele opp :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Ser jo faktisk ut som om jeg kan få plass til en hel 20kilos i fryseren min også da :D Så jo utrolig kjekt ut med de ferdig oppdelte blokkene da! Men hvordan er det å hente ferskt fra fabrikken før de fryser ned, tar dere bare kontakt i forveien også setter de til side uten å fryse ned? :) Bor jo ikke så langt unna fabrikken så regner med at jeg drar dit og kjøper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Han er en omplasseringshund som jeg tok over for en måned siden. Har tidligere bodd hos oppdretter på landet - hvor han har løpt i timesvis rundt i fjellene og på heiene. Det er ikke det fysiske det står på. Problemet nå er at jeg ikke får gitt han det han egentlig trenger. Jeg er selv ute og løper mye - og skulle gjerne hatt ham med. Men med en gang jeg begynner å løpe begynner han å "krype" og legger seg nesten umiddelbart ned.  Det er som om han blir redd når min fart blir stor...Eller at frekvensen på skrittene mine blir høyere enn vanlig gange. Har prøvd både med sele og ha han løs.  Ingen forskjell.  Har også prøvd å sette han i hanefot med en annen hund for å skape tryggere ramme og kanskje mer motivasjon - men ingen forskjell. Må være eneste engelske setter i Norge som ikke liker å løpe.... 😆
    • Yoshi fylte 3 år den 31. august og har begynt å bli voksen selv i hode. Siden sist har vi: Deltatt i og vunnet endel blåbær, til og med 2 cuper. Også plassert seg i åpen hopp. Kommet igjennom mer enn en offisiel hopp bane, og faktisk kommet på en 3. plass. Konkurrert hos søta bror, de hadde vist merkelig slalåm så Yoshi skjønte ikke hvordan den skulle passeres 😆 Vært på japaner spesialen og fått exc og ck (mye bedre en den gule i fjor). Begynt surfetrening
    • Er det tatt røntgenbilder? Er dette et nytt problem, har det oppstått plutselig, eller gradvis? Hvor mye tur får han til daglig? Hvor langt/lenge går dere? Går dere på samme sted hver dag, eller ulike steder?  Bruker dere alltid sele?  Det er slett ingen selvfølge at det ikke er noe fysisk galt selv om veterinær ikke finner noe. Jeg ville vurdert å få en hundefysio til å undersøke grundig.  Ellers avhenger det veldig av svarene på spørsmålene over. Det kan ha med ubehagelige opplevelser å gjøre, det kan være utstyret du bruker, det kan være fysisk ubehag eller noe i området han reagerer på. 
    • 4 år gammel engelsk setter vil tidvis ikke gå på tur... Selv i svært sakte gå-tempo kan han finne på å sette seg ned midt i turløypa og setter frembeina i bakken demonstrativt. Hvis jeg kobler han løs og begynner å gå - dilter han til slutt etter på god avstand. Når han setter seg ned og jeg ber han komme, kommer han tuslende saaakte med bøyd hode. Så kan vi kanskje gå 100m i svært sakte tempo før det samme skjer igjen... Det pussige er at andre dager kan han ligge i selen og dra 2t på tur uten problemer. Akkurat som hodet er skrudd på den ene dagen, og ikke den andre. Han er undersøkt av veterinær og det er ikke noe galt fysiologisk. Så problemet sitter nok i toppetasjen... Noen som har vært borti noe liknende?
    • Wow, det er så flott å se at de får selvtillit av arbeidet. Gratulerer med debuten!
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...