Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingvilds EFIT 1. mars


Ingvild
 Share

Recommended Posts

Hipp hurra, dette har vært en koselig dag! Jeg gadd ikke å drasse med meg kameraet overalt, så det er mest mobilbilder av etterhvert elendig kvalitet, men dere kan late som om jeg har iPhone med kul app som gir hipsterlook på bildene, eller noe.

Jeg våknet av meg selv i halvåttetiden, og klokka åtte var det fôringstid for den firbente. Ja, det er sikkel som henger fra kjeften hennes. Deilig.

6944963575_5a92646f40_z.jpg

Klokka ni prøvde jeg å finne brukbare kilder til en oppgave jeg skal skrive.

6944963811_98e1c18c76_z.jpg

Klokka ti var jeg på vei til skolen for å ha en veiledningstime om den tidligere nevnte oppgaven.

6944964061_2981db99e8_z.jpg

Klokka elleve satt jeg og kopierte ørten sider av en bok som er pensum, men som er utsolgt fra forlaget. Inni boka står det herlig nok "20 års garanti - denne boka vil være i salg i minst tjue år etter utgivelsesåret." (Den ble gitt ut i 2006.) Utenfor vinduet i kopirommet så det slik ut:

6798851390_fac54d4d1d_z.jpg

Klokka tolv var vi ute på tur!

6798851766_7d29b7548c_z.jpg

Klokka ett var vi fremdeles ute på tur. Jeg stoppet for å ta bilde, og Tinka begynte øyeblikkelig å rulle seg i en av de få snøflekkene som er igjen her på Ås. Fordi hun er søt blir det tre bilder i stedet for ett.

6798852106_85cc855783_z.jpg

6798852378_005417b735_z.jpg

6944965629_81f42d355e_z.jpg

Klokka to var vi nettopp kommet hjem fra tur. Tinka fikk sitte ute i sola og chille mens søla tørket. Og jeg satt ute og pratet med han ene jeg bor med mens jeg heftet sammen kopiene jeg tok tidligere på dagen.

6798853020_bb6a3a752c_z.jpg

Klokka tre satt jeg ute og leste og spiste formiddagsmat nummer to.

6798853330_1c821250cf_z.jpg

Ti over fire var jeg på vei til toget i det herlige været. Det har vært skikkelig fint vårvær i dag! Helt fantastisk deilig og varmt.

6944966629_a5e558e45d_z.jpg

Klokka fem satt jeg på toget, snart framme på National.

6944966985_f1eeea5cf8_z.jpg

Klokka seks glemte jeg å ta bilde, men da var jeg nettopp gått ut av Norli etter å ha vært på Mammutsalg. Pappa kjøpte nok en bok om første verdenskrig (han har tre fra før av) og jeg kjøpte en bok om Norges statsministre som jeg sikkert aldri kommer til å lese. Uansett - ti på halv sju satt vi på Hard Rock Café og hadde nettopp fått hver vår pils.

6944967237_d730dc8ba4_z.jpg

Klokka sju hadde pappa spist opp burgeren sin mens det så ut som om jeg ikke hadde rørt nachosen i det hele tatt.

6944967521_fc66bb309d_z.jpg

Klokka åtte satt vi på Edderkoppen, jeg med en Cuba Libre og pappa med en Irish Coffee uten krem som han mente minnet litt om karsk.

6944967893_c61cacf4ba_z.jpg

Klokka ni ble jeg underholdt av Ylvisbrødrene, så det har jeg ikke bilde fra. Men klokka ti satt vi på en litt brun pub og drakk kaffe fra glass, fordi de ikke hadde kaffekopper.

6944968205_5dd4b3cf42_z.jpg

Klokka elleve satt jeg på toget hjem, og det tok jeg ikke bilde av, for det var helt stille i hele vogna og jeg har en sånn teit mobiltelefon som lager lyd når den tar bilde, og det hadde blitt litt teit og pinlig. Så derfor tok jeg bilde av toget da det dro fra Ås stasjon seksten minutter over elleve i stedet.

6798855548_8f4b0760bb_z.jpg

Nå skal hunden bare få komme ut og tisse, og så skal vi finne senga. For å avslutte bildekalaset får dere derfor dette nydelige bildet av meg som vinker god natt!

6945005449_00fc8f5964_z.jpg

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for koselige kommentarer :ahappy:

Du skriver så koselig om bildene! Ås ser helt fantastisk ut ... Hvorfor i all verden har jeg ikke gått der?? *hmpf*

Nei, det bør du virkelig spørre deg selv om. Alle burde gått på Ås! Jeg tror det må være Norges herligste studiested egentlig. Jeg trives i alle fall kjempegodt, det passer meg perfekt. :ahappy:

Jeg syns Ås ser litt lost ut jeg :P Litt sånn langt ute på landet feeling. Det kan jo være koselig det også, men er det noe sentrums aktive greier i nærheten? :lol:

Haha! Det er veldig greit her egentlig. Uansett hvor du bor så er det 5-10 minutter å gå til skogen eller andre friluftsområder, liksom. Og klar vi har sentrumsområde! Der har vi en bokkafé, en kebabsjappe, sju frisører, fire matbutikker, Europris, Nille, fotobutikk, blomsterbutikk, apotek, gullsmed, bank, skobutikk, post, gjenbruksbutikk og en butikk som er Jernia, Tilbords, lekebutikk, sportsbutikk og bokhandel i ett. Alt man trenger, med andre ord!

Også er det ikke helt i ødemarka heller, da - det er fire minutter med toget til Ski, hvor det er kino og et av Norges største kjøpesentre, også er det bare en snau halvtime inn til Oslo.

Men hadde det ikke bodd andre studenter her, hadde det nok vært et nokså dødt sted, ja. Heldigvis skjer det mye i studentmiljøet, og man kan engasjere seg akkurat så mye man vil. :ahappy:

Hmf. Jeg er skuffa over å ikke være med! :(:P

Sårriii!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Vurdere å flytte dit. Pleier de å være vrang med å ha hund? Har hørt skrekkhistorier om at en plutslig kan bli hevet ut pga hund eller dyr.  Er det noen spesielle ting man må tenke på??  
    • Jeg bor i borettslag med hund  Var det noe spesielt du tenkte på?
    • Noen som har hatt, eller har hund i borettslag/sameie??    
    • At man ikke bør skaffe seg valp når man er student er en påstand helt uten hold, etter min mening. Det kommer helt an på hvert enkelt tilfelle. Det virker på meg som at dere har tatt alle de viktige faktorene i betraktning, og håper dere velger å gå for det, uavhengig av hva andre skulle ha og si om den saken!
    • Hei! Litt bakgrunnsinfo om oss: jeg og min kjæreste diskuterer når vi bør skaffe oss valp. Vi er begge i 20-årene og bor i ett hus på landet med gode utemuligheter og turmuligheter i skog og mark. Vi begge studerer over nett, og begge vil ha en fremtid med hjemmekontor da vi studerer programering og UX/UI developer. Vi har generelt stabil økonomi, og partneren min jobber ved siden av studiene i tillegg. Jeg får tileggsstipend fra lånekassen. Jeg mistet min far for nesten ett år siden og har vært i en tung periode veldig lenge, nå er jeg bedre og føler meg mye bedre da jeg kommer meg ut mer osv. Jeg har erfaring med hund fra før, men dette er første egne hund. Hos mine foreldre har jeg vokst opp med sibirsk husky, jeg har også hatt mange sommerjobber som hundepasser der "klientene" mine har vært hos meg flere uker om gangen. Vi har bestemt oss for at vi ønsker oss en svart engelsk labrador, og har satt oss inn i hva det vil så å eie en slik rase. Jeg ønsker også å bruke hunden som hobby-hund og tenker å trene lydighet, og drive med dummy-trening. Jrg har godkjent jegerprøve og hadde vært utrolig gøy å utforske jakt videre også! Men når er det rett tidspunkt? Jeg personlig føler meg klar. Jeg er ikke glad i å reise, og trives best ute på sommeren i telt eller hengekøye. Studiene tillater meg å være hjemme med valpen, og å komme meg ut mer etterhvert som han / hun blir eldre. Vi har råd til forsikring, uforutsette veterinær utgifter osv. Jeg føler meg så, sæ klar, men har fått kritikk av andre (hovedsakelig familie) om at det ville vært dumt å skaffe seg valp nå da jeg er student...
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...