Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva spiser du på veikroer?


Zitka
 Share

Recommended Posts

  • Svar 53
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hvordan kan fiskeboller, kvalitet og smak settes i sammenheng *unnskyld, jeg bare måtte*

Husmannskost leeeeenge før junk food! Dessverre blir det mer og mer av junk food og mindre og mindre "ordentlig" mat på veikroene synes jeg. Så da dropper vi det gjerne og kjører et annet sted.

Gammel og seig i tillegg da, iom at det ikke kom seg unna oksen eller gampen som trakk på et tonn stein..

Er generelt veldig kresen på ferdigmat, liker ikke noe burgere annet enn hjemmelaget av kjøttdeig eller på McD f.eks, hehe.

Har kjøpt toast for å være på den sikre siden flere ganger, har mange ganger blitt veldig skuffet av selv biffsnadder, tenkt når BIFF ikke blir spiselig. :(

Jeg er sær, så nøyer meg vel med toast eller pommes frites på slike steder som oftest, har de kyllingsalat kjøper jeg det.

Redigert: Savner sunnere alternativer, trenger jo ikke være avansert. Noen friske salater med isberg, cherrytomater, agurk og noe ordentlig kyllingfiletbiter holder lenge som en god lunch/"veistopp-mat", dressing er jeg ikke fan av selv, da foretrekker jeg fetaost i salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri spist noe som smaker godt på veikroer, de krydrer overhodet ikke maten, og alt som skal være stekt virker kokt :x

Savner:

Stekt mat med KRYDDER

Frisk salat med gode dressinger

Pommes frites som er litt sprø (ikke vassen)

Stekt bacon (hater å få kokt bacon...)

Stopper heller på en bensinstasjon og spiser ei dårlig pølse for under halvparten av prisen på veikroer :D

(eller kjøper matpakke, toast etc.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er sjelden jeg spiser på veikroer, men hver gang vi har vært på hytta på fjellet, er det oblogatorisk med middag på Bromma på vei hjem. Da blir det bestandig biff, fordi den er alltid veldig bra.

Det er aldri jeg spiser "blanda" produkter, som hamburger, karbonade osv. Ei heller gryteretter og pytt i panne.

På svenske veikroer er det ofte salatbarer med mye godt, som middagsgjester kan forsyne seg av. Det syns jeg er godt og er kanskje et tips til norske veikroer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser mest hamburgere og løvstektallerken. Eneste jeg ikke liker så godt er de som overkrydrer og oversalter pomfrien :P Men ellers elsker jeg å spise på veikroer, den salaten som følger med er den eneste salaten jeg faktisk syns er god :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Kokken :D hehe neida men jeg spør om å få snakke med kokken fordi matintolleransen min er så sær at den som står i kassa ikke ahr kunskaper som holder. Det er desverre ikke alle veikroer som har kokk og jeg har måtte ta neste.

Når jeg endelig finner noe så blir det gjerne utgangspukt i biff for der buker dem å kunne løse noe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Foretrekker dere helst vanlig husmannskost eller "junk food" ? :)

Kommer helt an på, skal ærlig si at Quarterpounder fra McD og en diger cola frister veldig enkelte dager. :whistle:

Men generelt hadde ordentlige kjøttkaker, poteter, brun saus eller en ordentlig fiskerett fristet veldig, men igjen, så må jo dette være tilberedt med gode og ferske råvarer for at det skal bli veldig godt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer helt an på, skal ærlig si at Quarterpounder fra McD og en diger cola frister veldig enkelte dager. :whistle:

Men generelt hadde ordentlige kjøttkaker, poteter, brun saus eller en ordentlig fiskerett fristet veldig, men igjen, så må jo dette være tilberedt med gode og ferske råvarer for at det skal bli veldig godt. :)

Nå er vel kanskje ikke McD som er vanlig veikro hvis man kjører Oslo-Trondheim eller lignende? :whistle: Men skjønner hva du mener ;) hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser aldri på veikroer. Har som regel med matpakke. Men om nøden er ute så er jo mat, mat, så da kjøper jeg kanskje en cheesburger uten dressing hvis de ikke har baguetter. Men jeg er ikke glad i det, så det er overlevelsesmat :P

Jeg skulle ønske de hadde noe annet enn kun fastfood, eks. noe frukt og grove baguetter uten digre smørkladder.

Endret av LXT
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er vel kanskje ikke McD som er vanlig veikro hvis man kjører Oslo-Trondheim eller lignende? :whistle: Men skjønner hva du mener ;) hehe

Hehe, nei, veikro kan det ikke akkurat kalles, men hadde jeg likt burgerene som selges på veikroer, så hadde jeg gått for det. :)

Men det gjør jeg ikke, og hjemmelagde kjøttkaker med brun saus blir det aldri til at jeg lager selv av en eller annen grunn, så det kunne fristet, eller som sagt en ordentlig rett med stekt kveite, torsk eller liknende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Då eg køyrde langtransport, og kryssa Haukeli eit par gongar i veka, stoppa eg ofte på Høydalsmo. Her hadde dei god, "heimelaga" mat. Eg valde ofte fiskerettane, dei hadde dagleg levering av fersk fisk, og serverte ofte laks og torsk, evt (GOD) fiskegrateng.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle personlig ønske at veikroer satset på mer sunn mat. Joda,de har kanskje kjøttkaketellerken osv,men dette er ikke noe som frister for meg. Skulle gjerne sett at de hadde en frisk salatbar,der man kunne velge mellom noen kaldretter og varmretter. Og kanskje betale litt ekstra for loff/baguett elrns. Det er for ''enkelt'' å velge mellom hamburger etc,fordi det er som oftest det som står som stor skrift på tavla,og andre mere ''sunne'' retter finnes i liten skrift.

Og etter å ha kjørt i sommer fra troms,til hedemerk,så over til Bergen og så oppover Sverige igjen,føler jeg at jeg kjenner hva mange av veikroene kan tilby :rofl:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ÅÅÅH! Jeg elsker veikro mat (seff, spørs hvilken kro :P )

Men når vi kjører mot nesbyen er det en veikro sånn ca halvveis som selger syyykt god potetstappe og stekte pølser, Det er sååå godt! Får helt vann i munnen! :drool:

Ellers er jeg glad i en god burger med masse agurk, har vi litt tid tar jeg gjerne noe kyllinggreier eller løvbiff tallerken med pommes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...