Gå til innhold
Hundesonen.no

Varme vintersko til gutt. Tips?


ida
 Share

Recommended Posts

En av elevene mine blir fort kald på beina. Han har Sorelsko og et par andre vinterstøvletter. Mora hans lurte litt på å kjøpe Uggs til ham men jeg er ikke sikker på om Uggs er kult til en gutt. Han har Downs Syndrom og autisme og bryr seg lite om hva han har på seg. Nettopp derfor er det ekstra viktig at det han har er "riktig" og aldersadekvat. Jeg har jo jenter og kan mye om jentemoter, men gutter er jeg blank på. Har noe noen tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå aner jeg jo ikke hvor gammel denne gutten er, da, men synes iallefall noe slikt som dette er helt supert tiol barn

http://www.brandos.n...55-black/a35171

Eller kanskje denne versjonen til eldre barn/ungdommer:

http://www.brandos.n...30-brown/a41497

Oj, unnskyld det glemte jeg. Han er 12 år :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jøss, eksisterer lobbene fortsatt? :blink: *mimre mimre, de likte jeg godt* Men er de erklært kule?

Jeg hadde Nesnalobber som barn, og nå har jeg fått arve et par som har blitt litt for små til mamma. Jeg elsker dem! Har brukt dem hver dag nå når det endelig er noen minusgrader. Jeg syns de er kule, mine venner likeså. Jeg syns også de var tøffe da jeg hadde dem som barn (det kan kanskje ha vært i 7-8-årsalderen), og jeg husker jeg ønsket meg slike da jeg var en fjorten-femten år også.

JEG syns de er kule (og helt vilt gode), men det er heldigvis ikke sånn at alle går rundt med dem. Det er (i alle fall ikke foreløpig) ikke blitt en sånn retro-greie, heldigvis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nja, vet ikke om de defineres som kule akkurat. Men er kult å være dødsvarm på bena iallefall :wub:

Hvis han ikke bryr seg så er det vel ikke noe problem, og der jeg jobbet, skole/barnehage var det iallefall et ganske vanlig skotøy, ingen ble ertet for det :) Er vel litt trendy igjen og nå så.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nja, vet ikke om de defineres som kule akkurat. Men er kult å være dødsvarm på bena iallefall :wub:

Hvis han ikke bryr seg så er det vel ikke noe problem, og der jeg jobbet, skole/barnehage var det iallefall et ganske vanlig skotøy, ingen ble ertet for det :) Er vel litt trendy igjen og nå så.

Han bryr seg nok ikke, men det er greit at de har klær som passer alderen. De har ofte ikke evnen til å tenke slik selv. Alle på jobben min har fine riktige klær selvom de ikke bryr seg om det. Hadde ikke tatt seg ut om de alltid fikk velge selv hvertfall! (Jobber med psykisk utviklingshemmede).

Når det er sakt så syns jeg de der er stilige jeg :D Men jeg følger ikke moten akkurat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det er klart, man skal ikke kle på dem stygt selv om de ikke bryr seg. Synes det er så synd med alle de barna med downs som går der med bøtteklipp og gamle stygge klær. Det gjør det bare enda vanskeligere å bli akseptert.

Men når det er sagt synes jeg ikke lobber er en slik ting, for det første er det veldig god kvalitet, for det andre er de ikke spesielt billige, og for det tredje er det noe av de varmeste du får.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke kjøp uggs, da, damen. Bare gutter fra oslo vest med sleik og bil og setningen "pappa betaler" på tungespissen bruker uggs. Det er dessverre bare sånn det har blitt.

Som læreren min sa: "Gutter med uggs er som jenter med bart."

Læreren min er en veldig klok mann :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Det kommer litt ann på hvorfor han blir kald på beina. Jeg er av dem typen som blir svett/klam på beina okke som hva som skjer og til nå så er det sorell som har vært best men da den typen med sokk invendig som kan taes ut.Denne typen har jeg i rød http://www.gmax.no/p...r-jr-str-31-40/

Har ikke fått testet dem ordentlig men dem trakk fuktigheten vekk fra foten og jeg ble varm på foten. Du har også Kamik men da også vil jeg anbefale de med uttrekkbar sokk.

For meg hjalp det aldri å ta på fult av ullsokker. Ønsker meg høye Nesnalobber til mange kuldegrader. Sorell og Kamik fik jeg anbefalt på en side for friluftsfolk men det er bra å ta nette i bruk først for en må ha uttrekkbar sokk det andre holder ikke mål for meg. Og det er ofte det andre som er å finne i butikkene her

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...