Gå til innhold
Hundesonen.no

Ia sin EFIT, 1. Oktober


Ia
 Share

Recommended Posts

Det er litt irriterende at den første oktober falt på en så lite hundete dag, da. Det burde jo selvfølgelig falt en dag vi trente lydighet eller gikk en dritlang tur i skogen. Men sånn ble det ikke, så dere får da det dere får :ahappy:

Dagen min startet klokken ti. Det er faktisk ganske tidlig til å være meg. Det skal sies at jeg satte på vekkerklokke, da, fordi jeg ikke ville at dere skulle vite at jeg sover til to hvis jeg får lov. Jeg er sikker på at det første ordet jeg tenkte da jeg våknet var: "EFIT!"

Så jeg tok frem kameraet, og tok bilde av det første jeg så:

10-2.jpg

Så lukket jeg øynene litt, og neste gang jeg åpnet dem var klokken 10:47. Jaja, fortsatt ganske bra! Vi lå og koste oss en liten stund, før vi stod opp. Klokken elleve drev jeg og skjemte bort det minst sonenkjente familiemedlemmet vårt. Alle samme, si hei til Frank:

14-1.jpg

Klokken tolv dusjet jeg. Det får dere ikke bilde av :aww:

Da klokken var et, hadde jeg mitt daglige utbrudd av: HERREGUD JEG HAR INGEN TING Å HA PÅ MEG. Her vurderte jeg å ta bilde av gulvet på rommet mitt, eller kommoden, men da hadde dere antageligvis sendt Helstrøm til meg, og det vil jeg ikke. Så jeg tok et bilde hvor det ser ut som om jeg er så ryddig at jeg kaller dette rot:

12-1.jpg

Klokken to hadde jeg funnet noe å ha på meg, og satt ute og sminket meg fordi det er så sykt dårlig lys inne i huset. Tinka ville være med, så det fikk hun lov til.

13-1.jpg

Klokken tre satt jeg på bussen. Jeg fant verken maskara eller eyeliner i dag, så jeg ser litt syk ut.

15-1.jpg

Klokken fire hadde vi kommet frem til søsteren min på Sagene. Kanskje noen av dere husker Solo, fra gamle dager da vi var nye her?

Solo har akkurat operert, og prøver å leke trendsetter med lampeskjerm og body.

16-1.jpg

Klokken fem hadde vi akkurat vært på butikken og kjøpt det vi alltid kjøper når noen har bursdag i denne familien - Taco og Brownies. Og masse brus. Og søsteren min og Solo er søte.

17-1.jpg

Klokken seks er vi fortsatt bare søte.

18.jpg

Klokken er syv, og vi ser på skal vi danse på Nett-TV. Det er en ganske spennende variasjon, etter å ha sett Ylvis på Nett-TV i noen timer. Heia Atle, forresten!

19-1.jpg

Klokken åtte. Herregud, den ostekaka var god. Flinke bakesøsteren min! Nå er jeg kvalm.

20-1.jpg

Klokken ble ni, og vi måtte si hadet. Solo er god :heart:

21-1.jpg

Klokken ti sitter jeg på bussen igjen. Pent bilde, dette...

22-1.jpg

Klokken elleve. Jeg vet ikke helt hva som skjedde på dette bildet. Men vi er på tur, iallefall.

23-1.jpg

Da det ble midnatt så vi slik ut. Det gjør vi egentlig fortsatt.

00.jpg

Så det var dagen min.

Jeg la merke til at dere som la ut før meg hadde redigert bildene sånn fancy. Så jeg la på en pen ramme, jeg. Det får holde.

Nå skal jeg spise mer brownies før jeg legger meg. I morgen skal vi nemlig på besøk til AnetteH. Forresten, Anette, har dere lyst på litt ostekake? Fikk med oss litt hjem, og den er dritgod, altså!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skal jeg spise mer brownies før jeg legger meg. I morgen skal vi nemlig på besøk til AnetteH. Forresten, Anette, har dere lyst på litt ostekake? Fikk med oss litt hjem, og den er dritgod, altså!

Thorstein sier ja :P

fin dag :D og fine tinkaaa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...