Gå til innhold
Hundesonen.no

Mir Simba


bergan01
 Share

Recommended Posts

  • Svar 110
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg måå bare legge ut disse også.. (sorry for dobbelpost, men når jeg legger til bilder får jeg ikke til å redigere). Litt bedre bilder tatt med "litt" bedre kamera Her ser jo dyret mitt veldig pr

Takk! Lenge siden jeg har vært aktiv her inne nå. Mir er nå 47kg og ulydig som aldri før Men like glad i kos!

Mir Simba er en Boerboel som nå er blitt litt over 8 uker, han er en livlig krabat som for tiden liker å sove, grave, leke og spise. Vi(Jeg og Missy) har hatt lyst på hund i lang tid, men vi ville

Posted Images

  • 2 weeks later...

Safety first :)

P1030522.jpg

"Ja, men jeg var sikker på at du hadde noe godt i veska di.."

P1030531.jpg

Han styra på lenge med teppet før det var bra nok å ligge på. Så søt :wub:

P1030532.jpg

"Hva? Nei, jeg vet ikke hvem som har vært og forsynt seg med proteinpulver fra bøtta di..." Ikke rart gutten blir stor.. :P

P1030526.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

På tide med en bitteliten update her :) Mir vokser seg til, han er vel rundt 30 kg nå, og blir 5 mnd 27. desember.

Han er typisk boerboel og går aldri langt fra meg når vi er på tur, slipper å være redd for at han stikker av for å si det slik. Han liker å sitte litt høyt og speide utover eiendommen.

utptur.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Vi har lenge holdt på å pusse opp huset vårt, så jeg har hadd dårlig samvitighet ovenfor Mir som ikke har fått så mye oppmerksomhet og trening som jeg ønsker å gi han. Men nå er vi ferdig og flyttet inn, så nå er det ingen undskyldninger mer :D

I desember kuttet han seg opp mellom "tærne" og måtte sy, så på den tiden fikk han heller ikke lov å gå tur. Må tro han hadde mye energi.. :w00t: Nå har det heldigvis grodd fint og stingene er tatt. Han veide 37 kg sist vi var hos dyrlegen for nesten en uke siden.

Jeg er skikkelig frustrert over at jeg har klart å rote bort kameraet mitt! Han gjør så mye rart om dagen, så burde ha kamera klart for film og bilde 24/7. Men her er noen bilder andre har tatt:

Vi hadde langveis julebesøk. En akita og en shetland sheepdog :)

390160_2889972938186_1526126657_4454496_1351474794_n.jpg

Tålmodig Takai.

395246_2889974658229_1526126657_4454501_717146119_n.jpg

Takai er lei det plagsomme dyret.

384447_2889975418248_1526126657_4454503_1896890464_n.jpg

Derfor bør jeg ha kamera klart 24/7 :P

384166_10151123526795484_568055483_22450253_1886450166_n.jpg

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh! så utrolig herlig! :wub: :wub:

Stor kosegutt :D

OOy, han har jo blitt diiiger jo :D Kjempe fin er han :wub:

Ja! Men det værste er at han er jo "liten" i mine øyne enda, så når shetland sheepdogen hoppet ut av bilen, som han sist møtte da han var 8 uker, tenkte jeg bare: hva ****?! Et marsvin??

Det samme med katta vår, hun er så lita nå(egentlig ikke) at jeg synes hun går i ett med gulvet, og da jeg løfta henne ble jeg redd fordi det kjentes ut som hun bare var lagt av fjær.. :P Så man får litt vrangforestillinger av å ha en liten stor hund :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal dere inn til byen i nermeste framtid så vi får tatt en date igjen? :D

Det vil vi gjerne :D Litt usikker ang. helga, men kanskje mandag eller noe?

Ååh, fantastisk hund! :D

Takk :D

Peeeeeeeeeeeen :heart:

Men et lite men, han virker "tykk" ? Selv ikke utstrakt på senga der er det antydning til ribben... det er uhyre viktig å holde disse sværingene slanke i oppveksten for å skåne ledd og sener.

Ja, han la på seg litt når vi ikke fikk gått tur(eller annen aktivitet med litt fart) på nesten 3 uker pga labben hans. Oppdretter sa at ribbeina skal allitd vises i bevegelse, nå skimter vi de, så han er på slanker'n. Regner med han er tilbake slank og fin ganske raskt når vi både har redusert fôrmengden og kan røre på oss ute igjen :D Skal snart ute å leke gal :D Men sammenlignet med en GD feks vil en boerboelvalp se ganske tykk ut, uten at han er det.

Mir er ikke enig i at han skal på slanker'n

furt.jpg

Dakkaar..

P1030726.jpg

Lillegutt var med meg på styrkeløftstevne, han synes klapping var veldig skummelt i starten, men etterhvert ble ikke høy musikk, folk som ropte og vekter som falt på gulvet skummelt engang :)

2011-12-17153336.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott at han er på slankern :)

Men hvorfor du tror en GDvalp ser slankere ut enn en BB skjønner jeg ikke, de er temmelig like i fasongen fram til de er ca 8 mndr gammel og brystkassa "faller" på GD. Minst like mye løshud har de og.

Så herlig at du tar ham med overalt, og at han er så lite miljøberørt :D Der merker jeg forskjell på mine to, at den ene er vant med alt som skjer i en by mens den andre har vokst opp på landet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott at han er på slankern :)

Men hvorfor du tror en GDvalp ser slankere ut enn en BB skjønner jeg ikke, de er temmelig like i fasongen fram til de er ca 8 mndr gammel og brystkassa "faller" på GD. Minst like mye løshud har de og.

Så herlig at du tar ham med overalt, og at han er så lite miljøberørt :D Der merker jeg forskjell på mine to, at den ene er vant med alt som skjer i en by mens den andre har vokst opp på landet..

Nå har jeg jo aldri møtt en GD-valp så jeg skal egentlig ikke uttale meg(men gjør visst det likevel), men vil tro at ribbeina til en GD kommer lettere fram enn på en Boerboel pga at de er smale rundt buken(om det blir riktig sagt). Kort og godt: en BB har mer mage :D Ettersom jeg er så fjern på å forklare så prøver jeg å vise med bilder:

great_dane_subrata_5months_female1_13-6-11.jpg

Oda%20oktober%202010.2.jpg

Ja, liker å ha ham med så mye som mulig. Siden vi bor i skogen, så tar jeg ham med til byen så ofte som mulig. Da vi dro på styrkeløftstevne, tok vi først bussen til Trondheim og gikk fra sentrum til Lade(og møtte en berner sennen, på andre siden av gaten heldigvis, som så ut til å ha lyst til å spise Mir) .Han er lite miljøberørt, ja, og det er behagelig. På nyttårsaften var vi i Trondheim, og kl 00:00 sto han på døra å ville tisse, så vi gikk en tur rundt mens jeg hørte rakketter i hytt og pine, men han var mer opptatt av å spise snø, tisse og boffe på menn i frakk :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mir høres ut som en herlig kar :)

Om du ser på de to bildene, så er de slett ikke ulike, bare at GD'n er for tynn :P (jeg kan faktisk telle alle ribbena på den :no: ) Tenk deg selv Mir med 6-7 kg mindre, han hadde slett ikke vært ulik den GD'n da.. Som voksne derimot er nok GD noe mer opptrukket i buken enn en BB, men ikke mye. På avstand er de faktisk veldig snarlike :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...