Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

Vi prøver å leve litt billig denne uken, så mandag og tirsdag hadde vi en enkel kylling/pastasalat, i går hadde vi hjemmelaget tomatsuppe (som jeg kjørte en runde i blender uten lokk ordentlig festet på blenderen = myye tomatsuppe utover veggene:P) og i dag hadde vi blomkålsuppe fra toro spritet opp med blomkål og brokkoli, lettstekt spekeskinke og flatbrød med spekeskinke til. Gode, rimelige middager, men jeg blir alltid litt ekstra sulten etter suppemiddager merker jeg :)

Forrige uke lagde jeg en noe mer usunn, men utrolig god grateng på budsjett. Makaroni (kan bruke fullkorn, men jeg synes nok den dessverre blir hakket bedre uten fullkorn), en pose amerikablanding, skinke i strimler, purre og paprika. Måtte bruke kremfløte i pga dårlig utstyrt butikk, vanligvis ville jeg brukt creme fraiche eller kesam blandet ut med litt melk, og helte det over blandingen. Ost på toppen. Serveres med salat, og er mer enn nok mat til to personer i to dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

 

Putt "salat- og grytebønner" (om du liker det) og/eller kokt egg i suppa. Sunt, mye proteiner og mettende. Godt i grønnsakssuppe så jeg regner med at det er digg i en del andre suppe-varianter også. Bare et forslag. :) De økologiske bønnene er best...synes jeg da. :ahappy:

 

Så rart jeg ikke har tenkt på det, jeg bruker jo bønner i absolutt alt mulig annet! Men kjempegod idè! Det er nok mangelen på proteiner som gjør meg fort sulten igjen, så da vil jo bønner fungere bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

I dag hadde vi middagsbesøk, så da var det reker med salat, hvitløksbrød, loff og aioli. Til dessert hadde vi jordbær og vaniljeis.

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg jobbet og mannen er borte, da ble det ferdigpizza fra rema(billigvarianten).

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Den er ikke så verst den, for å være sånn billigpizza :P Jeg kjøper også Kiwi sin variant innimellom og tar på ekstra ost :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hadde vi (selvsagt :aww: ) taco, og i dag blir det hjemmelaget pizza med salat ved siden av (vet ikke hva det er med meg og salat for tiden, spiser det neste til alle måltider :lol:). Glemte å kjøpe ananas da, nedtur ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne uken er det sånn bruk opp alt vi har i skuffer og skap uke :lol: Igår så hadde vi svinekjøtt med sur/søt saus, ris og salat. idag blir det Tikka masala saus med kikkerter, spinat, brokkoli og løk + salat ved siden av :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Gårsdagens: Foliestekt laks sammen med strimler av paprika og rødløk, noen skiver sitron og urter, servert med fullkornsris med litt soysauce på.

I dag: Gryterett med svinekjøttdeig og ris, tilsatt cherrytomater, sukkererter og rødløk.

I morgen blir det: Baguetter med Denja kylling i karri, karrimarinerte, stekte kyllingbiter, crispisalat og agurk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag var jeg utslitt etter ferie, så da ble det grandiosa med ekstra ost, og da hadde jeg jo middag på tirsdagen også.

Onsdag ble det laks hos IKEA til lunsj og kyllingwrap fra Statoil til middag, hadde en aktiv dag med noen mil bak rattet.

I går stekte jeg kjøttdeig, kokte makaroni, og smeltet ost over dette i mikroen - lat middag med tom lommebok, man tager hvad man haver i skuffer og skap. Og det var ikke mye jeg havde.

I dag har jeg to laksefileter til tining, men aner ikke hva jeg skal ha til. Men det blir jordbær og pisket krem til dessert, som jeg ikke får lov til å røre før jeg har badet bikkje til helgas utstillinger. Gulrot og alt det der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...