Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Thaisuppe fra Rema1000 med rundstykke til, og til dessert: tiramisu! På en vanlig hverdag! :shocked: Jeg fant en pakke med to porsjoner til nedsatt pris i går. En til dessert i går og en i dag. :ahappy:

Jeg var vill og gæern og hadde varme brownies med is og rørte tyttebær til dessert i går... på en tirsdag :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter vårt litt forsiktige korstog for å redusere kjøttforbruk.. rødt kjøtt i første omgang, maks 2 ganger i uka. Gubben fikk Jamie Olivers bok med middager på 30 min, gubben elsker Jamie Oliver til tross for at stortsett synes vi ikke at det er godt.. Men nå har vi kjøpt Trines matblogg-bok og den er i flittig bruk.  Det er blitt lettere og lettere å finne på middager. Siden vi handler mat kun en gang i uka, må innkjøp planlegges nøye uansett, så inngår middagsplanlegging der (for har man 3 mil til nærmeste butikk, så er det ikke slik at man bare stikker innom butikken skulle man ha glemt noe. Eller kunne kanskje det i prinsippet siden gubben drar til og fra Oslo hver dag, men han er dødssliten når han går av toget, så enhver handling blir ekstra slitsomt for han).  Så neste ukes middager er som følger (planlegging på onsdag, handling på torsdag, så starter uka på fredag):

Fredag: Pizza (alltid pizza på fredager.. ingen høydare men sånn er det, regnes som en av kjøttdagene som oftest)

Lørdag: Oksestek ("Sunday roast med Yorkshire oudding, Jamie Oliver oppskrift)

Søndag: Ovnsbakt laks med sitronsaus (fra Trines Matblogg)

Så i vilkårlig rekkefølge:

Ovnsbakt falalafler (vegetarbloggen)

Rester av ovnsbakt Stangekylling (fine kyllingene, gir 3 middager alt i alt for oss 2)

Ovnsbakt torskepakke med bønner eller noe slikt (Trines matblogg)

Kyllingpølsegryte med rotfrukter (Trines matblogg)

Og vips så var det en hel uke med middager!

edit: ryddet opp en formulering

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...