Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Just now, Siri said:

Kjøpepizza med mozzarella og spekeskinke. Sånn passe godt... jeg er jo ikke dødsimponert over slike tomatsauser på pizza må jeg innrømme. 

Om jeg skal ha frossenpizza så kjøper jeg denne, for den er faktisk ganske så god om man lager den som beskrevet.

1-20-206600-casa-di-mama-trio-di-carne.p

Her ble det pasta med kjøttsaus :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutes ago, Siri said:

Kjøpepizza med mozzarella og spekeskinke. Sånn passe godt... jeg er jo ikke dødsimponert over slike tomatsauser på pizza må jeg innrømme. 

Tomatsaus er dønn enkelt å lage selv da, når du ikke kjøper pizza :) Jeg lager alltid tomatsausen selv, når vi f.eks har pasta og kjøttsaus til middag... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Mardina skrev:

Tomatsaus er dønn enkelt å lage selv da, når du ikke kjøper pizza :) Jeg lager alltid tomatsausen selv, når vi f.eks har pasta og kjøttsaus til middag... :)

Poenget er vel egentlig at jeg ikke er så glad i tomatsaus sånn generelt :lol: 

1 time siden, Line skrev:

Men altså - da kjøper du en ferdig bunn, ferdig hvit pizzasaus, en pakke revet ost, kjøttboller og pepperoni, og smører den sammen på like lang tid :P 

Jeg har jo gjort det, men noen ganger bare gidder man ikke å lage til, det er enklere å bare stappe hele greia i ovnen. Men jeg blir jo like skuffa omtrent hver gang, så jeg får vel bare bite i det sure eplet og lage pizzaer selv heretter. Sånne små porsjonspizzabunner i 4-pakning er jo genialt egentlig (men er akkurat bittelitt liten). Meg jeg foretrekker spekeskinke på da, og ikke pepperoni og kjøttboller :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...