Gjest Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Skriver meny for 2-3 uker om gangen. Digg å bare titte på lappen å vite hva man skal ha, slipper å tenke så mye da Nytter ikke her i huset. Her raides kjøkeskap om nettene av kronisk sultne tenåringsgutter. Det jeg kjøper inn til matlaging forsvinner raskt. Det nytter ikke å kjefte og bære seg heller. Sult er en sterk drift..... Da de var små planla jeg, og handlet inn, for to uker i strekk. Det er nytteløst nå... Sent from my iPhone using Tapatalk Siter
Guest Yellow Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Findus' God gammeldags Fiskegrateng med smeltet smør, gressløk og kokte gulrøtter til blir det i dag. Siter
Guest Gråtass Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Seikaker fra fiskebilen med gulerøtter, blomkål og sukkererter. Bringebær gele til dessert.. Mmmmm!Sent from my ST27i using Tapatalk 2 Siter
SFX Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Fiskegrateng for tredje dagen på rad, men nå er forma også tom. I morgen er det sommeravslutning i hundeklubben med grilling, så jeg har tenkt til å ta med en folie med marinert laksefilet, sopp og gulrøtter (jeg er så kresen på grønnsaker...) Jeg lurer også på potet, men bør jeg forberede den hjemme så den blir klar? Jeg så for meg å skjære den i tynne-tynne skiver og legge i folien med fisken, så alt kunne være ferdig på en 15 minutter? Til dessert blir det banan med sjokolade - skjær en banan på langs, legg melkepletter mellom lagene, og la det smelte i folie på grillen. Mmm... Siter
tm100021 Skrevet 25. Juni 2014 Forfatter Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Fullkornsnudler, dolmioglass, creme fraiche og kyllingkjøttboller. Siter
Raksha Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Denne suppa: Med kokosmelk, kylling og lime i. Den så i grunnen god ut. Er den glutenfri tro? Siter
Ingvild Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Den så i grunnen god ut. Er den glutenfri tro? Smakte godt. Litt tam i smaken egentlig, kan godt ha oppi litt ekstra chili og hvitløk + pepper om man foretrekker det. Står på Toro sine sider at den er glutenfri. Siter
Raksha Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Smakte godt. Litt tam i smaken egentlig, kan godt ha oppi litt ekstra chili og hvitløk + pepper om man foretrekker det. Står på Toro sine sider at den er glutenfri. Oh takk! tenkte ikke på å se der. Men da skal jeg teste den nestegang jeg skal ha kylling til middag. Kanskje tilogmed lure litt på Bonden. 1 Siter
Caroline Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Rideleir på jobb nå, så da ser hver uke hele sommeren slik ut: Mandag: Tomatsuppe og pannekaker Tirsdag: Fiskeboller i hvit saus Onsdag: Spaghetti og kjøttsaus Torsdag: Lasagne Fredag: Grillpølser Jeg ble SÅ lei i fjor og kjenner allerede etter snart en uke at jeg kanskje må vurdere å ha med backupmat noen dager. Jeg er ikke glad i poteter og av pasta blir jeg sulten igjen etter en time... Siter
Pringlen Skrevet 25. Juni 2014 Rapporter Skrevet 25. Juni 2014 Ble "hverdagsbacalao" i dag (lettsaltet torskefilèt, i steden for klippfisk) Siter
HHC Skrevet 26. Juni 2014 Rapporter Skrevet 26. Juni 2014 Jeg ble SÅ lei i fjor og kjenner allerede etter snart en uke at jeg kanskje må vurdere å ha med backupmat noen dager. Jeg er ikke glad i poteter og av pasta blir jeg sulten igjen etter en time... Sjæl! Men her om dagen når jeg lagde spaghettimiddagen med fullkornspasta, samt at sausen hadde basis i et glass, men at jeg også tilsatte friske bifftomater, løk, sopp, hvitløk og urter - herre så mye det mettet i forhold Siter
SFX Skrevet 27. Juni 2014 Rapporter Skrevet 27. Juni 2014 Jeg har faktisk hatt fisk de fem siste dagene (stor form med fiskegratent dag 2-4, men likevel), så i dag unnet jeg meg noe mer usunt - har ikke noe navn på det, men potetstappe og tacokrydret kjøttdeig i ildfast form med masse ost og gratineres i ovnen. Noen ganger har jeg mais og gulrøtter oppi også, men det hadde jeg ikke i hus nå. Dette er også en form som ofte ender opp så stor at jeg har to dager, eller i hvert fall til to måltider. Siter
Guest Gråtass Skrevet 27. Juni 2014 Rapporter Skrevet 27. Juni 2014 I dag var middagen en frossen pizza fra rema til 25 kr for 2, med litt ekstra ost og pesto var den levelig. Spesielt når den ble servert i selskap med en øl.. Sjokolade til dessert.Sent from my ST27i using Tapatalk 2 Siter
Mardina Skrevet 27. Juni 2014 Rapporter Skrevet 27. Juni 2014 Jeg har faktisk hatt fisk de fem siste dagene (stor form med fiskegratent dag 2-4, men likevel), så i dag unnet jeg meg noe mer usunt - har ikke noe navn på det, men potetstappe og tacokrydret kjøttdeig i ildfast form med masse ost og gratineres i ovnen. Noen ganger har jeg mais og gulrøtter oppi også, men det hadde jeg ikke i hus nå. Dette er også en form som ofte ender opp så stor at jeg har to dager, eller i hvert fall til to måltider. På hvor mange grader? Siter
sham Skrevet 27. Juni 2014 Rapporter Skrevet 27. Juni 2014 Jeg har faktisk hatt fisk de fem siste dagene (stor form med fiskegratent dag 2-4, men likevel), så i dag unnet jeg meg noe mer usunt - har ikke noe navn på det, men potetstappe og tacokrydret kjøttdeig i ildfast form med masse ost og gratineres i ovnen. Noen ganger har jeg mais og gulrøtter oppi også, men det hadde jeg ikke i hus nå. Dette er også en form som ofte ender opp så stor at jeg har to dager, eller i hvert fall til to måltider. Litt sheperds pie aktig Pepperbiff med søtpotetstappe, grønnsaker og peppersaus hadde vi i dag Siter
Snoffe Skrevet 27. Juni 2014 Rapporter Skrevet 27. Juni 2014 I dag endte jeg opp med fiskekaker og gresksalat Siter
SFX Skrevet 28. Juni 2014 Rapporter Skrevet 28. Juni 2014 På hvor mange grader? Jeg pleier å gratinere på frossenpizzatemperatur, altså 200-225 grader. Det er jo ikke noe som skal bli gjennomstekt, bare osten som skal smelte og bli sprø. Litt sheperds pie aktig *google* Ja, en meget simpel versjon - kanskje jeg en dag må prøve originalen, den er sikkert sunnere og mer smaksrik også. 2 Siter
Stine Skrevet 28. Juni 2014 Rapporter Skrevet 28. Juni 2014 Idag ble det så enkelt som speilegg og karbis påbrødskive, siden jeg kom hjem fra hytta istad og skal snart avgårde på jobb. I morra skal jeg spise hos mamma og pappa, veit ikke hva Siter
Mardina Skrevet 28. Juni 2014 Rapporter Skrevet 28. Juni 2014 Hjemmelaget pizza i dag. Sheperd's pie i morgen, etter inspirasjon fra denne tråden 1 Siter
Guest Yellow Skrevet 28. Juni 2014 Rapporter Skrevet 28. Juni 2014 Hjemmelaget pizza i dag. Sheperd's pie i morgen, etter inspirasjon fra denne tråden Åh, har mast på min mor om at neste gang vi kommer på besøk så må vi nesten få Shepherds pie servert! Hun lager den sikkert ikke lik originalen, men mammas er så god. I dag blir det taco her. Siter
MiO Skrevet 28. Juni 2014 Rapporter Skrevet 28. Juni 2014 I dag skal vi ha til middag noe av det beste jeg vet: langtidsstekt oksestek! Oksesteken stekes på lav varme, innslått i alu.folie, i ovnen i hele 12 timer og blir så mør og god at du kan pirke den fra hverandre med fingrene eller gaffelen. Tilbehør i dag er grønne grønnsaker (brekkbønner, erter og brokkoli) samt fløtegratinerte poteter og rødvinssaus (som er det aller beste til oksekjøtt, etter min mening). Steken har stått i ovnen siden kl 07:15 i morges og er klar om halvannen time...nammenam! :D 1 Siter
Mardina Skrevet 28. Juni 2014 Rapporter Skrevet 28. Juni 2014 Åh, har mast på min mor at neste gang vi kommer på besøk så må vi nesten få Shepherds pie servert! Hun lager den sikkert ikke lik originalen, men mammas er så god. I dag blir det taco her. Er første gang jeg skal lage det i morgen, så er spent på hvordan det blir Aldri hørt om retten, før den ble nevnt i tråden her Siter
Lillekrapyl Skrevet 28. Juni 2014 Rapporter Skrevet 28. Juni 2014 Vi har vært i bursdagsselskap hvor det ble servert reker og krabber Pølser til barna. Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.