Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Skrevet

Skriver meny for 2-3 uker om gangen. Digg å bare titte på lappen å vite hva man skal ha, slipper å tenke så mye da :lol:

Nytter ikke her i huset. Her raides kjøkeskap om nettene av kronisk sultne tenåringsgutter. Det jeg kjøper inn til matlaging forsvinner raskt. Det nytter ikke å kjefte og bære seg heller. Sult er en sterk drift.....

Da de var små planla jeg, og handlet inn, for to uker i strekk. Det er nytteløst nå...

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Guest Yellow
Skrevet

Findus' God gammeldags Fiskegrateng med smeltet smør, gressløk og kokte gulrøtter til blir det i dag.

Guest Gråtass
Skrevet

Seikaker fra fiskebilen med gulerøtter, blomkål og sukkererter. Bringebær gele til dessert.. Mmmmm!

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Skrevet

Fiskegrateng for tredje dagen på rad, men nå er forma også tom.

I morgen er det sommeravslutning i hundeklubben med grilling, så jeg har tenkt til å ta med en folie med marinert laksefilet, sopp og gulrøtter (jeg er så kresen på grønnsaker...) Jeg lurer også på potet, men bør jeg forberede den hjemme så den blir klar? Jeg så for meg å skjære den i tynne-tynne skiver og legge i folien med fisken, så alt kunne være ferdig på en 15 minutter?

Til dessert blir det banan med sjokolade - skjær en banan på langs, legg melkepletter mellom lagene, og la det smelte i folie på grillen. Mmm...

Skrevet

Den så i grunnen god ut. Er den glutenfri tro?

Smakte godt. :) Litt tam i smaken egentlig, kan godt ha oppi litt ekstra chili og hvitløk + pepper om man foretrekker det. Står på Toro sine sider at den er glutenfri. :)

Skrevet

Smakte godt. :) Litt tam i smaken egentlig, kan godt ha oppi litt ekstra chili og hvitløk + pepper om man foretrekker det. Står på Toro sine sider at den er glutenfri. :)

Oh takk! tenkte ikke på å se der. Men da skal jeg teste den nestegang jeg skal ha kylling til middag. Kanskje tilogmed lure litt på Bonden.

  • Like 1
Skrevet

Rideleir på jobb nå, så da ser hver uke hele sommeren slik ut:
Mandag: Tomatsuppe og pannekaker
Tirsdag: Fiskeboller i hvit saus
Onsdag: Spaghetti og kjøttsaus
Torsdag: Lasagne
Fredag: Grillpølser

Jeg ble SÅ lei i fjor og kjenner allerede etter snart en uke at jeg kanskje må vurdere å ha med backupmat noen dager. Jeg er ikke glad i poteter og av pasta blir jeg sulten igjen etter en time...

Skrevet

Jeg ble SÅ lei i fjor og kjenner allerede etter snart en uke at jeg kanskje må vurdere å ha med backupmat noen dager. Jeg er ikke glad i poteter og av pasta blir jeg sulten igjen etter en time...

Sjæl!

Men her om dagen når jeg lagde spaghettimiddagen med fullkornspasta, samt at sausen hadde basis i et glass, men at jeg også tilsatte friske bifftomater, løk, sopp, hvitløk og urter - herre så mye det mettet i forhold :)

Skrevet

Jeg har faktisk hatt fisk de fem siste dagene (stor form med fiskegratent dag 2-4, men likevel), så i dag unnet jeg meg noe mer usunt - har ikke noe navn på det, men potetstappe og tacokrydret kjøttdeig i ildfast form med masse ost og gratineres i ovnen. Noen ganger har jeg mais og gulrøtter oppi også, men det hadde jeg ikke i hus nå. Dette er også en form som ofte ender opp så stor at jeg har to dager, eller i hvert fall til to måltider.

Guest Gråtass
Skrevet

I dag var middagen en frossen pizza fra rema til 25 kr for 2, med litt ekstra ost og pesto var den levelig. Spesielt når den ble servert i selskap med en øl.. Sjokolade til dessert.

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Skrevet

Jeg har faktisk hatt fisk de fem siste dagene (stor form med fiskegratent dag 2-4, men likevel), så i dag unnet jeg meg noe mer usunt - har ikke noe navn på det, men potetstappe og tacokrydret kjøttdeig i ildfast form med masse ost og gratineres i ovnen. Noen ganger har jeg mais og gulrøtter oppi også, men det hadde jeg ikke i hus nå. Dette er også en form som ofte ender opp så stor at jeg har to dager, eller i hvert fall til to måltider.

På hvor mange grader? :)

Skrevet

Jeg har faktisk hatt fisk de fem siste dagene (stor form med fiskegratent dag 2-4, men likevel), så i dag unnet jeg meg noe mer usunt - har ikke noe navn på det, men potetstappe og tacokrydret kjøttdeig i ildfast form med masse ost og gratineres i ovnen. Noen ganger har jeg mais og gulrøtter oppi også, men det hadde jeg ikke i hus nå. Dette er også en form som ofte ender opp så stor at jeg har to dager, eller i hvert fall til to måltider.

Litt sheperds pie aktig :)

Pepperbiff med søtpotetstappe, grønnsaker og peppersaus hadde vi i dag :)

Skrevet

På hvor mange grader? :)

Jeg pleier å gratinere på frossenpizzatemperatur, altså 200-225 grader.

Det er jo ikke noe som skal bli gjennomstekt, bare osten som skal smelte og bli sprø.

Litt sheperds pie aktig :)

*google*

Ja, en meget simpel versjon - kanskje jeg en dag må prøve originalen, den er sikkert sunnere og mer smaksrik også.

  • Like 2
Skrevet

Idag ble det så enkelt som speilegg og karbis påbrødskive, siden jeg kom hjem fra hytta istad og skal snart avgårde på jobb. I morra skal jeg spise hos mamma og pappa, veit ikke hva :)

Guest Yellow
Skrevet

Hjemmelaget pizza i dag. Sheperd's pie i morgen, etter inspirasjon fra denne tråden :D

Åh, har mast på min mor om at neste gang vi kommer på besøk så må vi nesten få Shepherds pie servert! Hun lager den sikkert ikke lik originalen, men mammas er så god. :)

I dag blir det taco her.

Skrevet

I dag skal vi ha til middag noe av det beste jeg vet: langtidsstekt oksestek!

Oksesteken stekes på lav varme, innslått i alu.folie, i ovnen i hele 12 timer og blir så mør og god at du kan pirke den fra hverandre med fingrene eller gaffelen.

Tilbehør i dag er grønne grønnsaker (brekkbønner, erter og brokkoli) samt fløtegratinerte poteter og rødvinssaus (som er det aller beste til oksekjøtt, etter min mening).

Steken har stått i ovnen siden kl 07:15 i morges og er klar om halvannen time...nammenam! :D :D :D

  • Like 1
Skrevet

Åh, har mast på min mor at neste gang vi kommer på besøk så må vi nesten få Shepherds pie servert! Hun lager den sikkert ikke lik originalen, men mammas er så god. :)

I dag blir det taco her.

Er første gang jeg skal lage det i morgen, så er spent på hvordan det blir :D Aldri hørt om retten, før den ble nevnt i tråden her :D

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...