Garmen Skrevet 8. November 2012 Rapporter Skrevet 8. November 2012 Ovnsbakt torsk med kjeks og smør-topping, med brokkoli, gulrøtter og sitron til, var såååå godt, og jeg liker ikke torsk en gang Og så blåbær crumble bars til dessert. Fordi det er torsdag Siter
Maria Skrevet 9. November 2012 Rapporter Skrevet 9. November 2012 I dag blir det fullkornsspaghetti med karbonadedeig og tomatsaus. Skikkelig vi tager hva vi haver-middag. Billig og godt synes nå jeg. Siter
tm100021 Skrevet 9. November 2012 Forfatter Rapporter Skrevet 9. November 2012 Igår var det hjemmelaget lasagne, til og med pastaplatene var hjemmelaget Idag er det fiskepinner (hjemmelaget det også, men hadde i fryseren fra forrige gang!) Og imorgen er jeg ikke hjemme så da kan de gjøre som de vil Siter
Siri Skrevet 9. November 2012 Rapporter Skrevet 9. November 2012 Endelig en annen som liker spinatsuppe :D :D Hæ, liker ikke alle spinatsuppe? Det er supergodt, jo! Ja, sant det er godt I dag: Ost og kjeks... med rødbrus til *host*. Siter
mokken Skrevet 9. November 2012 Rapporter Skrevet 9. November 2012 I dag: Ost og kjeks... med rødbrus til *host*. Ooooh jeg og vil ha ost og kjeks! Med sjampanjebrus til 1 Siter
Stine Skrevet 9. November 2012 Rapporter Skrevet 9. November 2012 Taco kjøttdeig med litt ost og agurk oppi pitabrød. Lat idag, så lat at C må lage det 1 Siter
Teserere Skrevet 9. November 2012 Rapporter Skrevet 9. November 2012 Kjøttdeig med chili con carne saus over pasta! Siter
Nirm Skrevet 9. November 2012 Rapporter Skrevet 9. November 2012 I dag blir det min versjon av junk/fastfood. En pose wokgrønnsaker, ris og nøtter. "Du blir hva spiser" sa en kollega til meg da han skulle klage på at jeg er veggis. "Hva er du da? Søppel?" spurte jeg, mens han satt og lesset i seg junkfood. 2 Siter
Marthe Skrevet 9. November 2012 Rapporter Skrevet 9. November 2012 Biff, fløtegratinerte poteter og brokkoli Siter
borderen Skrevet 9. November 2012 Rapporter Skrevet 9. November 2012 Kyllingklubber og salat, eller med brokkoli og saus (?). Hva er best, tro? Er ikke så veldig sulten, men har lyst på noe skikkelig godt å knaske på! Siter
marjea Skrevet 12. November 2012 Rapporter Skrevet 12. November 2012 Gårsdagens middag skulle være fiskegrateng, men mens jeg ventet på at ovnen skulle bli varm - sovnet jeg på sofaen og den tinte på benken. Jeg var ikke lenger sulten da jeg våknet, så jeg slang den i kjøleskapet. Men er det greit å steke den i dag da? Den var fortsatt kald da den stod på benken, men var gjennomtint.. Hjelp? Siter
Tricolor Skrevet 12. November 2012 Rapporter Skrevet 12. November 2012 Gårsdagens middag skulle være fiskegrateng, men mens jeg ventet på at ovnen skulle bli varm - sovnet jeg på sofaen og den tinte på benken. Jeg var ikke lenger sulten da jeg våknet, så jeg slang den i kjøleskapet. Men er det greit å steke den i dag da? Den var fortsatt kald da den stod på benken, men var gjennomtint.. Hjelp? Stek ivei. Så lenge den ikke har stått opptint i varmen i mange timer så burde det gå bra. Jeg skal koke salt svinekjøtt, lage en enkel lapskaus av poteter, løk og etpar gulrøtter. Har jobbet og vært borte så mye at kjøleskapet ikke har fått påfyll. Siter
Garmen Skrevet 14. November 2012 Rapporter Skrevet 14. November 2012 Nå kommer dere til å hate meg, men det driter jeg i! I dag blir det pinnekjøtt med surkål, julepølse, hjemmelaget kålrotstappe, og multekrem til dessert :drool: :drool: Vi feirer nemlig at vi er ferdig med oppussing. Vel nesten ferdig. Ok, ikke helt. Men vi har gjort mye, og siden jeg ikke får spise spekemat kan jeg lage meg pinnekjøtt i store mengder, slik at jeg kan ha noe godt å gnage på et par dager 3 Siter
pippin Skrevet 14. November 2012 Rapporter Skrevet 14. November 2012 Laks med hvitløksmarinerte mandelpoteter, grønnsaker og hollandaisesause! NAM! 1 Siter
Teserere Skrevet 14. November 2012 Rapporter Skrevet 14. November 2012 Å så mye godt dere spiser! Her blir det kjedelig hermetisk suppe... Siter
Maria Skrevet 14. November 2012 Rapporter Skrevet 14. November 2012 Hjemmelaget gryte med kylling, kikerter, løk, paprika, hvitløk og chili i tomatsaus. Alt laget fra bunnen av men mistet visst chilikrydderet oppi, så fytti grisen så sterkt det ble! Av krydder ble det kajennepepper, spisskummin, paprikapulver, persille og litt salt bortsett fra at det var sterkt var det digg! Siter
tm100021 Skrevet 14. November 2012 Forfatter Rapporter Skrevet 14. November 2012 Nå kommer dere til å hate meg, men det driter jeg i! I dag blir det pinnekjøtt med surkål, julepølse, hjemmelaget kålrotstappe, og multekrem til dessert :drool: :drool: Vi feirer nemlig at vi er ferdig med oppussing. Vel nesten ferdig. Ok, ikke helt. Men vi har gjort mye, og siden jeg ikke får spise spekemat kan jeg lage meg pinnekjøtt i store mengder, slik at jeg kan ha noe godt å gnage på et par dager Julen er altfor kort til at det bare kan spises da! Tror vi må ha nøyaktig det samme om noen dager Siter
OlavEmil Skrevet 15. November 2012 Rapporter Skrevet 15. November 2012 I går hadde vi smalahove med vossakorv og kålrabistappe. Smalahove er eigentleg ikkje noko særleg til mat, det er jo 70% skinn og bein (det hovudet vi hadde i går var vel nærare 90%), og ikkje er det veldig godt kjøt heller. Men det er jo litt morosam mat, då . Siter
Maria Skrevet 15. November 2012 Rapporter Skrevet 15. November 2012 I dag skal jentene i foreninga mi ha tapas der alle tar med en rett hver slår aldri feil! Jeg skal ha med en sunn pastasalat! Siter
Tricolor Skrevet 16. November 2012 Rapporter Skrevet 16. November 2012 I går hadde vi smalahove med vossakorv og kålrabistappe. Smalahove er eigentleg ikkje noko særleg til mat, det er jo 70% skinn og bein (det hovudet vi hadde i går var vel nærare 90%), og ikkje er det veldig godt kjøt heller. Men det er jo litt morosam mat, då . Ikke særlig til mat? Du er spinnhakkendepåblåbærtur. Det er jo det beste som finnes! Særlig kinnkjøttet og øyet. Her i fryseboksen har vi smalaføtter og de skal bli herremåltid en av adventssøndagene. Med kålrabistappe og gode poteter. 1 Siter
Garmen Skrevet 17. November 2012 Rapporter Skrevet 17. November 2012 Litt OT, men angående smalahove, så var jeg en gang på smalahovefestival av alle plasser. Jeg er veldig glad i fårekjøtt, så jeg tenkte jeg skulle prøve, men det lå altså hoder og duppet på hver eneste kvadratmeter, så jeg fikk helt hetta Hvordan smaker hodekjøttet sammenlignet med resten? Er det noen forskjell? Siter
Nirm Skrevet 17. November 2012 Rapporter Skrevet 17. November 2012 Gårsdagens middag var grill cheese, vindaloo saus og ris. Prisen på middagen ble vel sånn ca en 50 lapp. Siter
Guest Yellow Skrevet 17. November 2012 Rapporter Skrevet 17. November 2012 En halv pakke kylling- og kalkungrillpølser og en halv brokkoli kuttet i biter, stekt i smør. Servert med pasta og ostesaus. Enkelt, og ikke minst til en grei prislapp. Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.