Gå til innhold
Hundesonen.no

Bali, Ophelia og Nitro


rottmaneier
 Share

Recommended Posts

  • Svar 329
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I helgen har vi vært på Dogs 4 all som så mange andre soniser, og stilt ut Ophelia og Bali. Nitro var med som heiagjeng. Dagen begynte ikke akkurat bra... Ophelia klarte og komme seg ut av selen si

Gratulerer med championatet! Jeg syns Offe ser skikkelig ut som en DSG, kunne puttet bilde av henne i en rasebok! Så jeg skjønner godt at dommeren som hadde vært med på å skrive standaren likte henn

Da kan jeg introdusere det nye håpet; Aridgeocrats Wishbone Wendy Hun bor hos fôrvert i Ski, og lever som plommen i egget. Kunne ikke funnet ett bedre hjem for denne lille raringen. Passet litt dårli

  • 2 months later...

På tide med en liten oppdatering igjen.

Sist jeg skrev her skulle vi på det norske rasetreffet, og det var faktisk Bali som trakk det lengste strådet denne gang. Hun vant åpen klasse med ck! Var 13 hunder i den klassen, så det var jo veldig gøy :)

Ophelia ble 2 år 27 august, og vi manglet bare å få ett lite cert etter fylte 2 år. Så vi meldte på de fleste småutstillingene som var i nærheten. Først ut var Hundorp hvor hun endte opp som 2.btk med res.cert. Typisk! Helgen etter (?) var det duket for letohallen, og også der ble hun 2.btk med res.cert! Men vi hadde meldt på de to siste helgene i Letohallen og vi ;) Dessverre fikk vi ikke dratt til Hamar fordi vi da var på bryllupsreise til Mauritius :D Mamma passet hundene, og hun elsker dem jo. men hun syntes det ble litt mye med 3 hunder i 10 dager. Grunnen var at hun følte hun aldri fikk tid til bare seg selv, for med engang hun satte seg ned i stolen eller sofaen så hadde hun 3 hunder på fanget :lol: Tror ikke det finnes noen mer kosete hunder enn denne trioen altså.

I helgen var det 2 nye sjanser for championatet, og det var for 2 rasedommere. På lørdag var det 9 hunder, og Ophelia var eneste hund med ck! Hun fikk dermed certet og ble CHAMPION! :D :D Føles ut som at vi har jaktet på det i evigheter, men hun er jo bare 2 år og 1 mnd gammel :lol: Søndagen var det Ole Staunkjær som var dommer, og det var han som skrev rasestandarden. Ekstra morsomt med en fin kritikk fra han, og Ophelia var eneste voksne gårdshund som faktisk møtte! Det var litt merkelig.. Men det gikk like fint da som på lørdag, vi fikk ck vi, og fikk enda ett BIR :D Fin debut på championklassen. Også var det jo så fine rosetter denne helgen! Så det var nok meningen at vi skulle vente med championatet til nå :P

Ophelia ligger nå på delt 1.plass om årets tispe i raseklubben.

Nok utstillingssnakk. Det går fint med de to andre og altså :P Nitro er i en ikke-spise-periode og ser ut som en mynde. Men det er nok bare en periode han skal igjennom.

Også har vi fått ett nytt familiemedlem! ikke hjem hit riktignok, men min far har fått seg en ny valp! En liten vorsteh-tispe ved navn Karma. Hun er fra samme oppdretter som Nitro i Kiruna, så det er litt ekstra gøy. Hun er like trygg og god som det Nitro var når vi fikk han hjem. Hundene mine er så vant til hunder, at de nesten ikke gidder å bry seg om Karma når vi er der på besøk. Hun gjør det hun kan for å få oppmerksomhet, men de bare titter en annen vei :lol:

Også har vi bestemt oss for å kjøpe inn en tispe og sette ut på fôr! Det blir utrolig spennende, og jeg kommer til å presentere henne litt senere :)

Nå kommer det litt bilder.

champion-1.jpg

003-5.jpg

Offe lurer på hvorfor den tingen får ligge på fanget mitt, og ikke hun

020-2.jpg

Bali ville veldig gjerne ha den med seg hjem

5-7.jpg

Vårt forslag til Hurtta-reklame :P

068-3.jpg

041-1.jpg

Jeg har strikket gensere, ikke alle var like fornøyde :lol:

nbo-1.jpg

nitro-7.jpg

bali3-1.jpg

bali-9.jpg

På hyttetur koser vi oss!

042-2.jpg

jentene <3

063-1.jpg

Bali <3

12-1.jpg

Godbit??

8-3.jpg

Predator-Bali!

14-3.jpg

Nitro på tur med ei venninne. Ikke kult å bli plassert i samme bur nei...

3-7.jpg

sånn :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med Champion! :D

Veldig fine bilder som vanlig :) Så stor og fin Nitro har blitt!

Spennende med fôrvertstispe!

Ja, Nitro har vokst seg til å bli en fin herremann :) Blir spennende å se hvor han er om ett års tid. Da tror jeg mye er gjort :)

Takk! :D

Fine bilder! Og gratulerer med ny sopp :D:thumbs:

tusen takk! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De er så fiiine... :wub: Gleder meg til å høre om fôrtispa!

Jeg gleder meg og til å se hvem av valpene i kullet det blir :D

Gratulerer med championatet! :D Jeg syns Offe ser skikkelig ut som en DSG, kunne puttet bilde av henne i en rasebok! Så jeg skjønner godt at dommeren som hadde vært med på å skrive standaren likte henne :aww:

Så koselig sagt! Er litt rart, for akkurat det samme sa ei venninne av meg også for litt siden :P Ophelia har liksom vært den lille som ingen legger merke til, men nå har hun blomstret :)

Gratulerer med chamionatet! Og kjempefine gensere, selv om hundene ikke er helt enige! :P (kjenner til den ja...)

Tusen takk :) Ophelia elsker gensere, Nitro hater de, og Bali syns det er greit når hun først får de på og kommer seg ut ;) Men hun er en sånn møkkahund som oppsøker møkk og søle, så egentlig ikke noe sjakktrekk å ha på henne genser før det er masse snø :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Da kan jeg introdusere det nye håpet; Aridgeocrats Wishbone Wendy :) Hun bor hos fôrvert i Ski, og lever som plommen i egget. Kunne ikke funnet ett bedre hjem for denne lille raringen. Passet litt dårlig at fôrvert skulle til USA 1 uke etter at hun fikk henne, men da fikk hun bare være her! Ikke at det gjør meg noe.. :P Hun er en utrolig trygg og god valp, tar alt på strak arm. Tror ikke jeg har sett henne redd en eneste gang jeg! En skikkelig pøbel som biter i alt og alle (det er jeg ikke vant til, hehe), og hun sklei rett inn i flokken her hjemme. Hun er forresten deleid med RTL her inne, og det er hun og Helene som har gjort denne lille jenta så fin som hun er!

Litt bilder fra idag:

1-6.jpg

Bali

002-5.jpg

Denne må oppdras!

016-3.jpg

Offe mener den bare må lekes med

022-2.jpg

033-1.jpg

039-3.jpg

045.jpg

051-1.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine hundene :) Nitro ser ut som en skikkelig mannemann han nå! Bali er jo bare ekstra :wub: Jeg liker dem med mørke tegninger i fjeset jeg.

Nitro blir bare mer og mer mann, lurer på hvordan han kommer til å ende opp :P og Bali er veldig spesiell <3

Jeg er helt enig. Liker de med mørke farger/mye farge i ansiktet, og ikke for mye hvitt. Syns det er ganske forstyrrende. Men med slike tegninger som Stella har syns jeg og er fint, men ikke særlig mye mer :fear:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nitro blir bare mer og mer mann, lurer på hvordan han kommer til å ende opp :P og Bali er veldig spesiell <3

Jeg er helt enig. Liker de med mørke farger/mye farge i ansiktet, og ikke for mye hvitt. Syns det er ganske forstyrrende. Men med slike tegninger som Stella har syns jeg og er fint, men ikke særlig mye mer :fear:

Er stella den nye? Isf er jeg enig :) Den vil vel også mulig krympes etterhvert som hun vokser også?

Fine er dem hvertfall :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er stella den nye? Isf er jeg enig :) Den vil vel også mulig krympes etterhvert som hun vokser også?

Fine er dem hvertfall :)

Ja blesset i pannen hennes vil krympe en del, og jeg regner med at hun lysner i fargen og (blir mer brun).

Herlig, liten gjeng! Veldig flotte bilder av dem også. Og stilige strikkegensere du har strikket, kommer sikkert godt med nå, så lærer de seg kanskje å sette pris på dem i vinterkulden? :P

Tusen takk :D De setter veldig pris på de UTE, men inne derimot :P

Ok, jeg ser nå at hun kommer til å hete Wendy i hodet mitt lenge... Stella er liksom en annen hund *ler*

Blir spennende å følge henne fremover! Søster "Bolla" hilser så mye :)

Åh, hun heter Wendy i mitt hode og :wub: Så her i hus går hun foreløpig under navnet "valpen" og "bebiss" :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...