Jump to content
Hundesonen.no

Pipskvikgjengen


Raksha

Recommended Posts

Seks små kyllinger flyttet inn hit for et par uker siden. Nå har de blitt så store at det er mulig å ha dem ute.

Noen bilder av de søte små:

4767946265_f21cceb8b0_b.jpg

4767945999_288100bb17_b.jpg

4767945677_66ab21fde6_b.jpg

4768583258_c35cc60baf_b.jpg

4767944565_94f55c8457_b.jpg

Forhåpentligvis eneste hane i flokken, han har fått navnet Kommandant Pipskvik:

4768583754_846cc32efb_b.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 78
 • Created
 • Last Reply

*klippe styggsøtene*

Forhåpentligvis eneste hane i flokken, han har fått navnet Kommandant Pipskvik:

4768583754_846cc32efb_b.jpg

:) Ler meg i filler!

Skrivebordsstoler burde leveres med sikkerhetsbelte, så man slapp å falle av hver gang man kommer over noe morsomt på internett-dått-kåmm! :)

Link to comment
Share on other sites

;) Ler meg i filler!

Skrivebordsstoler burde leveres med sikkerhetsbelte, så man slapp å falle av hver gang man kommer over noe morsomt på internett-dått-kåmm! ;)

;) Sofa er tryggere... Du får hilse på han om dere kommer en tur. Og navnet er nok noget påvirket av at jeg har militærleir som naboer. ;) Får håpe ingen der blir støtt. :)

Og gleder meg til de blir større. :)

Link to comment
Share on other sites

Nommin :) Så nusselig. ser litt ut som en struts/emu lignende skapning hehe.

Hvilken rase er det?

Er vel Brahmamixer og eventuelt favarolle mixer, med innslag av playmoth rock... Eh, er Argyros som har forært dem til meg, og hun som hadde foreldrene. ;)

Styggsøte langraringer :)

;) Yep!

TENK om de hadde vært 2 meter høye, da... Skummelt - skummelt...

Men supersøte når de er bittesmå, såklart!

Susanne

Ja! Syns det er veldig greit at de er små og syns at jeg er et stort monster som det er best å rømme fra. ;)

Link to comment
Share on other sites

4767946265_f21cceb8b0_b.jpg

Jeg synes liksom denne kyllingen så litt ettertenksom ut altså, veldig søte var de alle sammen. :)

Har lyst på høner i hagen jeg, men den firbente wannabefugleapporterende krølltoppen hadde nok gått bananas. Han prøver seg tross alt på alt fra meis til måker. :)

Kos deg med kyllingene, snart blir de store nok til å ligge i fange og kooose - *har gode minner fra en sommer jeg var kylling og grisepasser* Høner er kule dyr. ;)

Link to comment
Share on other sites

Er vel Brahmamixer og eventuelt favarolle mixer, med innslag av playmoth rock... Eh, er Argyros som har forært dem til meg, og hun som hadde foreldrene. :)

Faverolles, plymouth rock og brahma. *peke strengt på stavemåte* :)

Altså, nøyaktig hva hver enkelt er, er ikke så godt å si, men hanene er faverolles og brahma, hønene KAN være plymouth rock, brahma og faverolles.

Han kommandanten er ihvertfall halvt plymouth rock (antakelig halvt faverolles) og definitivt hane, resten kan man jo bare lure på.. ;)

Du må være flink og legge ut masse bilder Rak, så kommer det nok frem etterhvert!

Link to comment
Share on other sites

Livb: Hihi, kanskje det er en filosofisk anlagt liten sak? Forøvrig så går det utrolig bra med mine hunder og disse små. Nå er de riktignok inngjerdet hele tiden, men den hellikopterjagende basselusken min våkner ikke til live før det blir veldig fart i kyllingene. Snusern bare titter på dem. ;)

Argyros: Huff, stavemåtene er glemt til nestegang noen spør. :) "Store mixer" får holde. :)

Masse bilder skal bli! ;)

Link to comment
Share on other sites

Åh, jeg vil også ha! :) Hadde helt vanlig "høne" tidligere jeg, Tuppeline het hun. Hun sov på puta mi som kylling, og kunne ikke klukke før hun fikk to venninner.. Savner å ha høns gående - heldig er du, Raksha! :)

Link to comment
Share on other sites

Så søte dem er! :whistle: sleng inn bilder etterhvert som dem vokser da :banana: du vil vel ikke ha noen flere? :banana: jeg ser flokken min her er en smule stor i forhold til plass.. fikk jo med flere enn bestillt når jeg kjøpe mine kyllinger.. :getlost:

Link to comment
Share on other sites

:icon_cry: Skal ta nye bilder en av dagene, de blir finere og finere. :whistle: De vokser som ugress, det er helt sykt å se, de endrer seg virkelig fra dag til dag.

ja det kan jeg skrive under på du! mine kyllinger forandrer seg fradag til dag.. helt urolig! :whistle: skulle nesten tatt bilde dag for dag hehe bare for og se..

Link to comment
Share on other sites

ja det kan jeg skrive under på du! mine kyllinger forandrer seg fradag til dag.. helt urolig! :icon_cry: skulle nesten tatt bilde dag for dag hehe bare for og se..

Har du også kyllinger? :whistle:

Hva har skjedd med sonen? Det er jo i ferd med å bli hønseboom her! :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...