Gå til innhold
Hundesonen.no

Zaira, Grim, Obi, Babe og Doris


Bambi

Recommended Posts

For noen fantastiske bilder! Og søte hunder, Zaira er bare helt nydelig! Elsker border collier altså! :lol:

Takk ;)

Obiii ;) Og du tar utrolig vakre bilder, Bambi! Så klare og fargerike :) Og Zaira ligner råmye på BC-Knott'en til Aya!

Har ikke sett så mye bilder av knott, men det jeg har sett så er de like :P

Og ja Obiiii :P

Herlige og fine bilder :P Synes Grim var skikkelig fin :D Og de andre også da!

Takk :blink: Grim er en likandes kar han :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flotte bilder av fine hunder, men...

:aww: Han har nydelige farger.

Sola er litt til hjelp da :ahappy: Men ja han ER nydelig ^^

*imponert*

Så diger Zaira har blitt! Hun som bare var en miniball med pels.. Nå ser hun jo ut som en ekte hund :D

Ja hun er blitt svær. bare vent hun vil elske å løpe med dyret ditt! :D

Hvem er Doris??

Og søte Obi da :lol:

Doris er vokterens.. Er Jorun sin :aww: Det er Vokterens Doris. Litt over året. Jorun tok henne over.

Vill gjetting her, kanskje en aussie fra Vokterens kennel? :whistle:

Jepp

Ja, kanskje. Ikke noe som helst oversikt over valper derfra den siste tida jeg. Men kun sett svart tri derfra før ;) hehe.

Det er Aussieligaen Shadow Honda OTDsd STDc og Vokterens Daisy kullet fra januar sist år. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Såååå fine bilder! :ahappy:

Totaly off topic, men hvordan klarer du å ta så skarpe bilder av hunder i fart, i tillegg til at bakgrunnen blir uskarp? Jeg vil også ta sånne bilder! :whistle:

Fordi jeg bruker punktfokusering og stilelr lukker og blender inn sånn at jeg får det :aww: og det stilles inn ihnt til lys.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja hun er blitt svær. bare vent hun vil elske å løpe med dyret ditt! :aww:

Dyret mitt banker dyret ditt! :ahappy: Jeg tror du vil sitte igjen med en døv Zairamos. Bollehunden min er nemlig ikke veldig stille og forsiktig i sin lek.. I motsetning til han jeg hadde med sist. Men jeg er klar for like flotte biler av bøllefrøken :whistle::aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan du si akkurat hvordan du gjør akkurat det? :)

Les deg opp på foto.no og fotopia.no (meld deg inn og du får lese på fotoskolen) blant annet hvordan du justerer de for å få mere eller mindre dybde i bildet. Hvordan du stiller det inn ihnt til lyset. jeg klarer ikke å forklare den delen desverre. Jeg bare stiller inn automatisk jeg :P

Dyret mitt banker dyret ditt! :P Jeg tror du vil sitte igjen med en døv Zairamos. Bollehunden min er nemlig ikke veldig stille og forsiktig i sin lek.. I motsetning til han jeg hadde med sist. Men jeg er klar for like flotte biler av bøllefrøken :) :)

Ikke si det, dyret mitt er ganske rå og slem i leken sin hun å hvis hun vil. Hun adopterer andre hunders lek ganske bra :)

Ja til bøllelek. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Doris er vokterens.. Er Jorun sin :) Det er Vokterens Doris. Litt over året. Jorun tok henne over.

Det er Aussieligaen Shadow Honda OTDsd STDc og Vokterens Daisy kullet fra januar sist år. :)

Aha ja! NYDELIG er hun iallefall! :) Og vi vil hilse på en dag! Vi vil leke med dere, rett og slett :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaaa! legg meg til på msn da så prater vi videre der? Yvonne.Nilsen@hotmail.com

Ehem.. Har ikke msn på pcen (skolepc med masse sperrer), så det må nesten bli litt mindre avansert :) Eller, kanskje jeg har den aller eldste versjonen.. *sjekke* Jepp, det ser sånn ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...