Gå til innhold
Hundesonen.no

Soppen lurer, du svarer!


SoppenCamilla

  

133 stemmer

  1. 1.

    • Med sjokoladen opp
      105
    • Med sjokoladen ned
      17
    • Om nom nom, jeg bryr meg ikke
      11
  2. 2.

    • Hullene opp!
      51
    • Hullene ned, flat side opp!
      82
  3. 3.

    • Mariesiden opp
      83
    • Mariesiden ned
      4
    • Om nom nom, jeg bryr meg ikke
      46
  4. 4.

    • På langsiden
      87
    • På kortsiden
      24
    • Begge veier for at det skal se finest ut
      22
  5. 5.

    • Graver ned i smørboksen
      29
    • Smører smøret på kniven så det ikke blir kratere nedi
      104
  6. 6.

    • Klemmer på midten
      49
    • Klemmer alltid bakerst
      84
  7. 7.

    • Med klumper
      75
    • På tube
      7
    • Samme, liker ingen av delene
      51
  8. 8.

    • Høyre
      27
    • Venstre
      26


Recommended Posts

Skrevet

Sjokoladen på kjeksen MÅ være opp, hvis ikke går det ikke ann å spise den :D

Knekkebrød spiser jeg aldri, det er så tørt, men hullene er uansett opp i så fall.

Mariekjeks spiser jeg heller aldri, men Marie-siden skal være opp!

Høvler osten på kortsiden så skivene er små. Av og til tar jeg lange skiver. Bare osten er rett!

Jeg smører smøret på kniven. Graving er no-no.

Jeg spiser aldri smørost og makrell i tomat, så jeg bryr meg ikke om det. Men skal jeg klemme ut noe klemmer jeg bakerst tror jeg?

Tror jeg tar på meg høyre sko først! :P

  • Svar 61
  • Created
  • Siste svar
Skrevet

Alle sånne type kjekser tar jeg av den ene delen og spiser, og sparer det beste til slutt. Er vel generelt litt sånn - sparer det beste. F.eks sjokoladekake, spiser "deigen" først, og sparer glasuren til slutt :D

Sånn er jeg også :P

Den spiser ikke jeg heller. Den er jo bare ekkel.

Den går til bikkjene her også, samme med litt tørre kanter.

Sjokolade og Marie opp, hull ned, klemmer bakerst og vil ha både pen ost og pent smør :D

Og klart man har klare rutiner på hvordan tacolefsa skal fylles. Først så skal tacosausen på, deretter salat, så tomat, mais, ananas og ev paprika. Løk har ikke noe i en tacolefse å gjøre (Ikke noe sted egentlig. Jeg får noia hvis jeg setter tennene i en løkbit, syns smaken som blir av løk er god med ikke søttan om jeg klarer å tygge løkbiter). Så kommer kjøttet og deretter ost. Det hele avsluttes med rømme. Og jeg må brette på en litt finurlig måte da jeg alltid klarer å ha på for mye. *ler*

Jeg har også system, men ikke likt! Rømme først, så salat, tomat og evt. bønner, agurk og mais (noen ganger avokado, ananas, løk, her varieres det litt) og deretter kjøttdeig, SÅ tacosaus og til slutt ost. Oh god, enda så mett jeg er fikk jeg lyst på det akkurat nå :D

Skrevet

hehe denne var morsom :D

måtte jo bare svare jeg og :D

Jeg spiser jo med mariekjeks-skriften opp :P Sånn har det alltid vært, og sånn kommer det alltid til å være! :D

sjokoladen havner alltid ned, ellers smaker en jo ikke sjokoladen like godt! :D

Makrell i tomat er æsj! :o

Så vil jeg ikke masakrere smøret, man tar pent og pyntelig fra toppen, så ser det mer delikat ut. Er vel klin lik søstersen her... :D

Knekkebrød har jeg med hullene ned, ellers blir det store smørklumper i hullene :D

Osten blir skjært på langs, for da passer den akkurat til lengden på rundstykker o.l. :D

Og smøreost er jeg ikke no glad i, men trykker alltid "bakerst" på tannkremtuber o.l.

Sånn ellers så har jeg venstre tommel øverst når jeg folder hendene, noe annet hadde blitt rart! ;)

Skrevet

Gøye spørsmål, hehe..

Jeg må ha hullene på knekkebrød opp, da får en nemlig fylt dem.

Og jeg spiser alltid skorpa/første skiva på osten, det er godt..

Og hvor mange her inne er det som bare MÅ spise merkene etter lokket på leverposteien???

Skrevet

Og hvor mange her inne er det som bare MÅ spise merkene etter lokket på leverposteien???

det har jeg gjort så lenge jeg kan huske :whistle:

Unnskyld men nå fikk jeg meg en god latter :whistle:

Også lar jeg være å tenke på mine finurligheter noe mer :whistle:

Skrevet

*Klapper for morsom og kreativ sopp*

Once and for all. Det er oppe og vedgjort at knekkebrød- og sjokokjeks er best med huller/sjoko OPP laugh.gif !

Skrevet

Hvorfor må kaviaren på før majonesen og ketchupen før sennepen? Det erjo bare sånn det er, eller?

Skrevet

Hvorfor må kaviaren på før majonesen og ketchupen før sennepen? Det erjo bare sånn det er, eller?

spiser verken kaviar eller majones :whistle: men ketchupen kommer ALLIT på før sennepen :whistle:

Skrevet

OOooh jeg satt å filosoferte over noe jeg håper soppen kan svare på for meg (selv om tråden er omvendt):

Om man går inn i en gang til toaletter, hvorfor ligger alltid dame toalettet til venstre?

Skrevet

De ligger ikke alltid til venstre, Jeanette. :whistle: Vet om flere steder de ligger til høyre. :whistle:

Ellers, så syntes jeg osten var dum, for jeg høvler hverken på langsiden eller kortsiden, jeg høvler oppå. :whistle:

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
    • Hei @Betan, min erfaring strekker seg fra 2002 da jeg fikk min første bull-hund. Min første ambull ble født i 2007 og jeg har hatt mange verv i det norske raseklubbens styre, nå sitter jeg i den svenske klubbens styre. Jeg har som oftest hunder i par og jeg er utdannet innefor atferd men også jobbet som hundetrener i mange år. Nå for tiden konkurerer jeg med min ambull-tispe. Vi er i kl 3 i RL f.eks og har flere sporprøver bak oss, tatt i Sverige. Så erfaringen strekker seg fra egne hunder til mange av norges og sveriges ambuller. Holder det?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...