Gå til innhold
Hundesonen.no

Din favorittpizza


Nina

Recommended Posts

Tja, det varierer litt. Men spekeskinke er utrolig godt på pizza :rolleyes2: Vi ble inspirerte av en vi spiste i Italia, med spekeskinke og brie. Det er også veldig godt, men da helst med bare det og tomatpure under, ikke så mye annet dilldall. Kjempegodt med frisk ruccola oppå også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker mye forskjellig. Lager deigen tjukk og luftig, også lager jeg hjemmelaget pizzasaus. Oppå der har jeg enten pølser og løk, kjøttdeig og skinke, eller skinke. Klassikerene som aldri dør. Nå skal det være sagt at etter lang tids jobbing på pizzabakeren, så er jeg lei av allverdens kjøtt på pizza.!:lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min favorittpizza er i grunn ganske enkel og "kjedelig". Pizzadeig som kjevles tynt ut med masse, masse stekt kjøttdeig oppå med rødløk og vanvittige mengder ost. (Gjerne 1 kg ost på :aww: )Kjøttdeigen krydres gjerne godt under steking, spesielt med hvitløkskrydder! :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pizzadeig, selvfølgelig - deretter tomatsaus (enten pastasaus eller blanding av tomatpuré og hakkede tomater), tynne tomatskiver, litt rødløk og champignon (skivet og fersk, ikke stekt på forhånd) under osten (helst mozzarella og Jarlsberg), og hakket squash, mais, oregano og fersk basilikum oppå. Yummy. :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pizzadeig, selvfølgelig - deretter tomatsaus (enten pastasaus eller blanding av tomatpuré og hakkede tomater), tynne tomatskiver, litt rødløk og champignon (skivet og fersk, ikke stekt på forhånd) under osten (helst mozzarella og Jarlsberg), og hakket squash, mais, oregano og fersk basilikum oppå. Yummy. :aww:

Åhh, helt enig. Minus rødløk :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi lager sånn deig med posepulver, og ferdig pizzasaus. Så slenger vi på veldig mye fyll: masse stekt og krydret kjøttdeig, mais, løk, pepperoni, strimlet skinke og masse ost! Også selvsagt pizzakrydder på toppen og rømmedressing til :whistle: Namnam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lager peppes originale pizzadeig, den er knall!

jeg kjøper all verdens poser med fyll, forskjellig hver gang, men favoritten blant posene er nok mexicana.

men favoritten ser nok slik ut:

Peppes bunn, med tomatpure på

halvt kilo kjøttdeig, stekes

har i et stort glass med hot taco salsa

har kjøttdeig/salsaen på bunnen

dekker med nacho cheese chips

masse deilig ost på toppen

rømmedressing til. jummiiii :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest LeenaM

Det er mamma som lager den, da :D

Men det som er i den, er:

deig, pizzasaus, pølsebiter (er ikke så glad i kjøttdeig), ost, og krydder (oregano og paprikakrydder).

På toppen når den er stekt, så tar jeg på noe sånn krydder i en gul plastikkboks (husker ikke hva den heter) og ketsjup :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min favorittpizza, oppskrift stjålet fra mor ;)

Pizzabunn

-Fyll laget av hakka tomat (på boks, dvs, uten boksen da :icon_redface: ) og blandet med litt salvie, cayennepepper og rosmarin.

-Oppskåret skinke

-Ananas eller sopp avhengig av smak og behag

Og plenty ost :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fått helt dilla på hjemmelaget taco-pizza! :D hehe.. så det er det det går i her når vi skal lage pizza (det er ikke så ofte da).

Tar bare vanlig pizzasaus

Taco kryddermix

Mais

Tortillachips

Evt. litt salsa også

Ost

Og halve cherrytomater på toppen av osten

Serveres med rømme. Kjempegodt! Anbefales! :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Digg, amerikansk bunn laget av grov deig som hever til å bli stooore kanter! Som saus bruker jeg mammas oppskrift som er så god at jeg gjerne spiser den med skje (mmmmm). Tomatpuré, sukker (aldri tomatpuré uten sukker! blæ), chillisaus (heinz), suppebuljong pulver (av merket maggi), salt/pepper, basilikum, oregano og merian. Den er utrolig god! Som fyll elsker jeg bacon og kyllingfilet (gjerne marinert i noe snadder). Pizza laget med kun tomatpuré eller ketchup er skikkelig ikke-godt, for å si det på godt norsk! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pitapizza!

Kjøper pitabrød og har på en blanding av tomatpure, paprika og pizzasaus i bunnen. Så tar jeg champignon, ost og krydder. Så varierer jeg litt hva jeg tar i tillegg. Enten skinke, pølse eller kylling. Når jeg laget til flere tar jeg på purreløk, tomat og eventuelt bacon til dem. Kjempegodt :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bunn:

3 dl vann, hvete/spelt mel, 1/2 pose gjær, masse olje pluss salt..

Heves, kjevles/klemmes ut med fingrene til den blir så tynn at den nesten ikke henger sammen... Etterheves IKKE

Fyll:

Kjøttdeig, løk og championg stekes og legges i en gryte.. Kokes sammen med 1 boks hermetiske tomater, tomatpure, masse organo, timian, rosmarin, hvitløkspulver, salt, pepper og laubærblader og sukker .. Kokes til en tjukk "stuing" Bres så over den nykjevla pizzabunnen og masse ost over.. Grillkrydder på toppen og så inn i ovnen..

Resultatet blir en pizza med sprø, tynn bunn og med fyll som ikke detter av pizzaen (eller at fyllet blir ujevnt fordelt på bitene) .. og blir såpass tynn at man kan holde bitene i hånda uten å måtte bruke kniv og gaffel :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...