Gå til innhold
Hundesonen.no

Tuttifrutti89

Medlemmer
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Tuttifrutti89

  • Bursdag 03/11/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo
  • Hunderase
    Collie korthåret

Tuttifrutti89's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Noen som kjenner en god hundelufter i området Greverud/Oppegård/Langhus/Ski? Tenker eventuelt på lufting i arbeidstiden et par dager i uken. Hva slags pris kan man eventuelt tenke seg? På forhånd takk for svar!
  2. Så flott! Takk for info. Nå blir en stykk løpeglad collie lykkelig:)
  3. Jeg har hørt mye dårlig om agria. Den som har formulert vilkårene har vært sneaky! Masse forskjellige skader som ikke blir dekt, så les i alle fall vilkårene godt før du velger dem..
  4. Ok, og på disse områdene er det ikke båndtvang utenom sommern? NICE!
  5. Ok, for det er ikke båndtvang i skogene hele året?
  6. Fantastisk! Dette høres jo lovende ut. Jepp, jeg har planer om å trene litt agility, så follo brukshundklubb blir det nok:) Du sier "nå som det er båndtvang" - slik jeg forsto forskrift og et avisoppslag, var det helårsbåndtvang i ski, oppegård og ås. Men da er det altså steder båndtvangen ikke gjelder hele året? Omvisningstur høres topp ut! Vi flytter inn 1. juli. Rett ved oss er det også en gammel fotballbane som jeg veit mange bruker til hundeherjing
  7. Tusen takk for tips, Janson! Plutselig sees vi
  8. Jepp, de har nok det. Står i forskriften at det er båndtvang i vanlig periode (april-august) pluss hele året i alle tettstedene og turstiene. Men etter litt søking funnet ut at det er friområde på Ekornrud også - i regi av Kolbotn hundeklubb..
  9. Oj! Spennende! Hvor nøyaktig er det? Finnes det info om dette noe sted? Har bil, så kjører eventuelt:)
  10. Den 15. september 2012 måtte vi la Candy slippe, og jeg får fortsatt tårer i øynene av å tenke på det. Det hele startet på høsten i 2011, da analkjertlene uten forvarsel sprakk. Vi dro til dyrlegen og fikk smertestillende og no salve. Sårene grodde imidlertid ikke, og dyrlegen gav diagnosen Schæfer-rumpe. Vi prøvde alternativ medisin, akupunktur og diverse salver, men fistlene ble ikke bedre. Hele systemet stoppet nesten opp en gang, men vi fikk det i gang igjen. Da bestemte vi oss for at når det stoppet opp, måtte vi la henne få slippe. Vi var på hyttetur i Østfold da hundepasseren ringte oss og sa vi måtte komme, og visste allerede da at vi måtte avlive henne den dagen Da vi kom hjem etter en lang togtur kom hun overlykkelig løpende mot oss, og vi brøyt begge totalt sammen. Vi hadde noen timer med henne med kos, godbiter og noen siste bilder før vi dro til dyrlegen. Å gå ut fra dyrlegen med et tomt halsbånd, sorte elver fra øynene og et savn større enn Russland var helt grusomt. Candy ble bare 6 år, og vi savner henne hver eneste dag. I tiden som fulgte var vi overbevist om at vi ikke skulle ha hund på lenge, fordi det var så fryktelig vondt. Vi rydda ut alt som kunne minne om hundeutstyr fra leiligheten. Men, to uker senere var valp bestilt fra Tyskland, og 8 uker senere hentet jeg hjem Mila. Hun har beriket hver eneste dag siden hun kom, og vi er så glad i henne. Vi håper imidlertid at hun blir GAMMEL..
  11. Hei! Jeg og mannen min har akkurat kjøpt oss hus på Vevelstad/Langhus. Bor nå i blokkleilighet, så blir supert med større plass og hage, men er vant til Oslos regler om båndtvang samt en park hvor hunder alltid er velkomne 5 minutter unna. Veit Ski kommune opererer med helårs båndtvang i alle tettstedsområdene, og det gjenstår få steder der hundene kan gå løs. Er det noen som veit om noen steder? Vi var på en visning på Greverud, og selgeren der nevnte noe om at det var en gjeng med hundefolk som hadde kjøpt opp en eiendom i området for å lage et privat hundejorde. Noen som veit no om dette? Eventuelt steder som er særlig hundevennlige (i bånd) Jeg veit at det er fullt mulig for hunder å gå i bånd altså, men dyra må jo få løpe litt løs også! Synes forøvrig reglene om helårs båndtvang er direkte hundefiendtlige. Herlighet, hunder er jo lagd for bevegelse! Uansett; alle tips mottas med takk!
  12. Vi bor på Røa! Her er det park hvor det går mange hunder løs, og der de kan løpe og kose seg! joiner gjerne på tur!
  13. Any takers? 17 kg royal canin selges billig
×
×
  • Opprett ny...