Jump to content
Hundesonen.no

Katt vs juletre


ullsokk

Recommended Posts

Hei.. Jula nærmer seg med store steg, og det som hører julen med.. :D Lurer da fælt på hva dere andre katteeiere gjør med evt juletre? Har dere det? Hvordan reagerte katten(e) på det første gangen? Fikk 2 katter i juni og det blir da deres første jul..

Hjelp! Ser for meg julekuler og glitter overalt.. Noen som har noen glupe råd? :whistle:

Link to comment
Share on other sites

her har vi ikke hatt kattunge på en stund i jula, men iår blir det, det.

Har som oftest ikke hatt noe problemer med det, glasskulene har som regel ikke hengt nederst på treet. Også tradisjon innen katt her i huset at katten drikker opp vannet til treet :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Om de blir for interessert i det, ville jeg sprayet det med litt sitron. Det funket flott for å holde min forrige unna treet. Nåværende bryr seg ikke. Men valpis derimot, DEt blir en spennende affære. Et tak i en grein, og hele treet går overende.. (skal bare ha et lite et)

Link to comment
Share on other sites

Her i huset blir det sannsynligvis tre katter og tre hunder, deriblandt en liten valp denne jula. (Hvis ikke Sara finner leilighet før det). Jeg passer på at det ikke finnes noe knusbart på treet, gjemmer unna ledninger og lar det stå til. Vi finner sikkert julepynt under sofaer og kommoder langt utover i neste år, men det får vi bare ta på kjøpet :whistle: .

Link to comment
Share on other sites

Vi hadde ikke noe problemer med kattene i det heletatt vi.. Passet bare på å henge de "hardføre" uknuselige kulene nederst!

Det var værre med unghund Zoey i fjor... Det var innteresant da det var pakker overalt i hele huset... bare ikke under treet <_<

Link to comment
Share on other sites

Første jula til Lucifer med juletre så bardunerte jeg treet i veggen jeg.... På to steder. Hadde det ikke vært for at vi har nye takplater, hadde jeg hengt det opp der i en krok.

Men, blir vel ikke juletre her i år tror jeg, siden vi skal feire mye av romjul/nyttår på hytta uansett :sleep:

Link to comment
Share on other sites

Katten min har aldri brydd seg noe særlig om juletreet, han er mer interessert i å gjemme ting under teppet treet står på.

Er egentlig mer spent på hvordan det blir med valpen vs juletreet i år, hehe. Og hvordan hun reagerer når vi går rundt det... må jo se ganske rart ut ;)

Link to comment
Share on other sites

Har en diger, katt på 4,6kg og 5 måneder... Stakkars juletre ;)

Haha, MC eller en veldig sulten katt?

Har selv en Ocicat på 7mnd og over fire kilo.

Meneh, ja trur jeg nok null juletre er en god ide ;)

Link to comment
Share on other sites

Her i huset må juletreet stå på et rom kattene i teorien ikke har tilgang til, nemlig spisestua. I tillegg til at kattene er usedvanlig glade i å klatre, har jeg også en hund som går under kallenavnet makuleringsmaskina. Dessverre for meg har disse tre inngått et samarbeid. I fjor klatret kattene opp i treet og sendte èn og èn kule (som forøvrig var eldgammelt arvegods av skyhøy affeksjonsverdi) ned i gapet på den ventende hunden. Knas. Jeg rakk å få med meg de tre siste kulene bli pulverisert. I år blir det kuler fra Nille og lås på døra, men de har jaggu skjønt hvordan man både låser opp og åpner dører også.. Udyr.

Link to comment
Share on other sites

Katten vår la sin elsk på edelgrana med ein gong den kom i hus, og endå betre vart det då pynten kom på - men foreløpig riv han berre ned nokre kuler i ny og ne, og klatrar litt. Han har ikkje rørt glitteret, utruleg...

Men han har ein tendens til å sitja og mjaue på treet, rett og slett fordi han ikkje får tak i dei fristande kulene heilt øverst!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det ER vanvittig slitsomt med valp. Fire år etter første hund var jeg fortsatt ikke klar for valp igjen, vi fikk det likevel, og nå blir det garantert omplassering om vi skal ha hund igjen. Du vil lære deg å se tegnene og tidene der hunden må gjøre fra seg. Pass på å gå ut ofte nok. Jeg pleier å gå ut minimum annenhver time med valp, kanskje oftere hvis de drikker mye rett etter å ha kommer inn osv. La ham undersøke i eget tempo ute, det er ikke viktig å gå tur i denne alderen. Lek og belønn med godbiter ute, all kontakt og interesse, for deg eller andre ting. Det er viktig å ikke gi hunden oppmerksomhet hele tiden også, så den greier å legge seg ned og slappe av. Han kan godt ligge sammen med deg på fanget, i sofaen, sengen eller hvor det nå er, men pass på at det ikke skjer noe hele tiden. Det blir bedre, og det blir verre. Han vil lære å gjøre fra seg ute, og trenger ikke å følges med hele tiden. Men med alderen kommer nye utfordringer, hormoner, bjeffing, passeringer, innlæring av hverdagslydighet, og alt de finner på. Det tar noen år før du har en formet voksen hund og kan lene deg tilbake. Og jeg kan garantere deg at du vil lære mye på veien. Anbefaler at dere kommer dere på valpekurs så snart som mulig, der kan du også stille spørsmål og få hjelp og støtte til det som er vanskeligst. Lykke til!
  • Hei alle hundefolk. Har fått i hus en liten Dvergpuddel gutt på 9 uker, vært her i 4 dager nå. Kjenner at dette er veldig utfordrende og noe jeg ikke vet om jeg får til/ er ett sånt liv jeg vil ha.    Har lest, snakket med andre hundeeiere og lest mere om valp og hund, og puddel ofc. Men har aldri fått ett inntrykk om at det var så slitsomt og så hardt og utfordrende som jeg syns det er. Han er ikke vandt med å være ute, gjemmer seg i huset når han vil bæsje og tisser på kladd. Helt greit, all hans våkentid er jeg med han, og jeg er blitt ufattelig glad i han. Er bare mitt ansvar, min hund og det er min tid som skal gå til dette. Får litt hjelp av mamma, at hun ser til han når jeg er feks på do, steller meg eller trenger å sove en times tid.  Men dette er gått sykt inn på meg, jeg vet ikke om jeg klarer og om jeg mestrer det. Å vet ikke om denne følelsen blir å gå bort, han er en valp, og jeg vet at man ikke skal forvente noe av han, han biter, sutrer og er rolig som alle andre valper. Men det er meg, ikke han- haha. Trenger bare noen hjelpende ord, eventuelt noen råd, eventuelt at noen sier rett ut «lever han tilbake, det blir være senere»  Åh, håper at noen forstå mvh. Førstegangshundeeier  
  • Planen var jo egentlig lage et nytt flokktilskudd selv nå rundt nyttår, men det ble jo ikke noe av mår vi plutselig mistet Fern. Det ble litt tomt uten en svenskjävel i hus, så si hei til Ild, Ferns tantebarn! Hun er nå 12 uker (bilder fra 9-10 uker) og lever opp til navnet sitt 🔥
  • Hentet Aiko i helga, og er blitt så glad i han. Er mange tanker og ting jeg tenker på nå. Førstegangs hundeeier og er veldig spent på denne valpetiden. Liten Dvergpuddel gutt på 9 uker💙
  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...